21.07.09
18:43
Единственият продукт, който има смисъл да се комбинира със SX е другият продукт на Anabolic X LEAN FX.
искам да прибава л карнитин кам слим екстрим, по кое време е наи уда4но да приемам л карнитина
22.07.09
06:10
Безсмислено е да се добавя л-карнитин.
E как по кое време ? Преди кардиото .... в голямо количество.Ама май наистина няма смисъл.
22.07.09
06:43
защо няма смисъл едното е термоген другото липотроп ....или греша
Гледам тука доста хора са се насочили към СХ, вероятно защото са махнали ефекта “суха уста” който всъщност ме спря и мене от приема му, но като гледам ще го взема пак, само да свърша цикъла със Слин-Сейн...
22.07.09
12:33
Гледам тука доста хора са се насочили към СХ, вероятно защото са махнали ефекта “суха уста” който всъщност ме спря и мене от приема му, но като гледам ще го взема пак, само да свърша цикъла със Слин-Сейн...
може да ги комбинираш.
аз от другия месец ще комбинирам 2 фатбърнерa със слин-сейн.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.07.09 12:33.
Искам да ви попитам вече 10-на дена съм на СХ като цяло имам подобрения откъм %-та мазнини обаче....Талията ми в горната си част се е поизчистила малко и поприбрала,но долната част където е много зле работата не е мръднало нито СМ.А като цяло съм свалил мазнини само в тази част на талията не мърда засега.Или може би най-трудно там се чисти?
22.07.09
17:00
Пффф постоянно съм гладен ..., а калориите са ми екстра.
Аз пък едвам правя 1000-1200 калории на ден..
Проблемите със съня имам чувството, че почват да отшумяват при мен. Прогрнозата е добра :)
Искам да ви попитам вече 10-на дена съм на СХ като цяло имам подобрения откъм %-та мазнини обаче....Талията ми в горната си част се е поизчистила малко и поприбрала,но долната част където е много зле работата не е мръднало нито СМ.А като цяло съм свалил мазнини само в тази част на талията не мърда засега.Или може би най-трудно там се чисти?
Е ти какво искаш,като вземаш sx и да се сваля от корема само ли.Още преди да го почна гледах скептично на приказките на някои хора които казаха че са свалили много сантиметри и мазно от корема.При мене също е така,горната част малко са намалели мазнините,но долу до пъпа разлика почити няма,просто трябва много време за да се свали и от там.
Мамка му и шкембе ще го разбия!
Значи при мене поне така стоят нещата че първо свалям всичко мазно от гърба ръцете и раменете,вените ми там излизат и се оформят,свалям килограми ,но корема ми в началото не мърда.Едва когато се свърша нагоре вече почва по малко да пада и корема.От гърдите също така почити не свалям и това го отдавам на объркани хормони и смятам да се изследвам в близко време.Иначе при мене така стояха нещата,след 1 месец нвд си стоях на 96 кг през този месец.Сега 2 седмици и половина след приема на sx но включих и по 3 бягания на седмица след работа от по 25-30 мин съм 93 кг.На зала все още не ходя и това ми е голяма грешка,но все пак ходя да се набирам и тренирам с няколко дънбела в нас че да не се свърша съвсем.Не знам дали от sx ,бягането ,топлото време или и аз не знам какво но тръгнах надолу в килата и то постоянно вървя надолу.А преди се движех едната седмица 96,другата 97.Също да спомена че утре ми е 17 тото хапче sx и вече не го усещам изобщо.Нито ми потиска апетита,нито ми е суха устата.А след цял ден носене на картон и ходене по стълбите от първия до четвъртия етаж ,изобщо нямам никаква енергия след това и си спя нормално.Но смятам че ако някой по цял ден си е вкъщи и само яде и почива и тренира вечер ,е нормално да не може да спи от sxa.
22.07.09
19:50
biker_boy не е ли време вече да минеш на 2 хапчета на ден или ще караш до края на 1
Смятам да искарам до края на едно,понеже засега свалям по кило на седмица което не е зле.А искам да почна да ходя и на зала пак.Иначе ето какво прави sx с вените на ръката ми : :)
Според мен изчезне ли нацяло сухотата, време е за 2 капс. :Д или SX booster.
Един приятел го почна от днес, ама не вярвал, че ще е толкова силен и изпи 1та капсула в късния следобед.
Казах му да си търси занимание за вечерта :D
а защо е безмислено да се комбинира с л карнитин и защо има смисал само да се комбинира с lean fx
Мнението беше редактирано от NE4ovek на 22.07.09 21:42.
Между другото и аз вече не го усещам по същия начин като първите 5-6 дни.Обичайния за мен зверски глад е пак налице...дали да мина на 2?
Между другото и аз вече не го усещам по същия начин като първите 5-6 дни.Обичайния за мен зверски глад е пак налице...дали да мина на 2?
Това че не го усещащ не значи че не действа.По скоро гледай дали килограмите продължават бавно да падат надолу и дали мазното малко по малко се стапя.Като както казах очаквай стапяне на долната част на корема едва след месец някъде.Аз лично въпреки че не го усещам не смятам да вдигам дозата понеже съм 3,1 кг надолу за 2 седмици и половина,и не смятам че ако почна по 2 ще горя повече по корема,целта ми е на края на шестата седмица от 96 кила да съм станал 90,и като гледам натам вървят нещата.
Аз съм 3-ти ден на SX и като ви чета мненията имам чувството, че нещо друго взимам :) Апетит си имам просто се насищам с малки количества храна, но за сметка на това по-често от обикновенно и проблеми със съня нямам даже може да се каже, че спя по-дълбоко. Останалите ефекти са на лице при мен, даже и сухата уста въпреки, че уж новата партида е с подобрена формула. Иначе и аз съм от отбора със шкембетата и аз точно същата тенденция забелязвам, че най-бавно от талията се сваля. Даже от дупето по-лесно се сваля поне при мен от колкото от талията. Относно л-карнитина ина мен ми стана интересно, защо няма смисъл да се комбинират? Аз сутрин с SX пия и 1,5 гр. л-карнитин когато правя кардио. Единственото което ми идва на ум е тази част от описанието на продукта
AminoSlim-4™
Комбинация от 4-те най-важни енергизиращи и популярни за изгарянето на мазнините аминокиселини (Tyrosine, Proline, Tryptophan, and Carnitine), които са синергично структуриране да създават мощна среда за изгаряне на мазнините, повишаване на настроението и потискане на апетита
Но пък до колкото съм запознат л-карнитин се взима по 1-2 грама преди тренировка, а в една капсула SX има някакво минимално количество макар, че се използва синергичен ефект на няколко съставки. Някой ако може да обясни ще съм благодарен та поне да не си хабя л-карнитина напразно ;)
П.П. Незнам дали някой забеляза, но цената на SX вече е 90 лева, явно търсенето е голямо.
Абе пийте бе, няма да навреди :D
Днес SX ме изтормози.От сутрешния прием ми е тежко на стомаха, чак ще пропусна тренировка (силова).
11ти ден.Като цяло не го усещам вече. Няма rush, няма enhanced mood.Май е време за цвайне капсулен ама ще видя .....
П.с. 11 поредни кардио дни, утре ще си почина малко.
23.07.09
15:24
Май е време за цвайне капсулен ама ще видя .....
ахааххахахахаххахаахаххахахахаааааа еин цу цвай цу дрън :D
Аз вече цяла седмица продължавам да го пия - rush-овете въобще не намаляват, но почвам все повече да им се кефя :) Апетита продължава да клони към нула, без промяна. А проблемите със съня лека-полека почват да избледняват.
Абе пийте бе, няма да навреди :D
Днес SX ме изтормози.От сутрешния прием ми е тежко на стомаха, чак ще пропусна тренировка (силова).11ти ден.Като цяло не го усещам вече. Няма rush, няма enhanced mood.Май е време за цвайне капсулен ама ще видя .....
П.с. 11 поредни кардио дни, утре ще си почина малко.
И аз така си мислех,обаче днес ми се разказа играта.Не знам дали от sx или от топлото време,но целия ден устата ми беше яко пресъхнала и изпих 7 литра вода и то без да се насилвам.Следобеда забелязах и леко понижен апетит,и след цял ден на работа вечерта в 8 часа тичах 30 мин и след това 40 мин на лостовете и гирите и сега не съм гладен ама ще изям 4 кюфтета със салата.Странна работа,днес ми е 17 ти ден и си взех както обикновенно един sx + 3 кафета за деня,може и от времето да е ,ама такава суха устата ми и толкова вода да изпия без да се наливам,скоро не ми се беше случвало.
Момци, и аз да споделя мнение за SX.
Вчера го почнах.Принципно сутрин към 7 като стана, та се разсъня до към 9-10 на бачкане.Бачкам тежка работа, в строителство...постоянно движение, пренасяне на материали.Потен съм по цял ден.Та 30 мин. след като поех хапчето
започна да ми просветва(кафета и глупости не пия).На спирките докат чакам градския транспорт обикновено дрема някъде, а
сега място не можех да си намеря. Започнах да бачкам и 4-5 часа не съм спрял, спирам само за по 5 мин, защото
мускулите изтръпват. Никаква умора.А принципно постоянно се прозявам, гледам да поседна. А вчера като фурия.Сутринта
бях хапнал малко овесени ядки с кис. мляко, та с тях чак до 15.00 съм бачкал нон-стоп, вир-водичка. Сядам да ям, вадя
яйцата, ориза и както ги подуших ми се повдигна леко или по-скоро нямах никакво желание да ги ям( а иначе
изяждам каквото видя).Набутах 2 яйца, а ориза го зарязах. И така бачках още 3 часа. Вечерта ударих пържолка и салата.
Лягам си в 23.00, белким деня е бил тежък и ще заспя веднага както по принцип. Уви, сън не ме хваща, до 2.00 съм се
премятал пред ТВ. Отделно кат си тръгнах от бачкане, панталона ширееше яко. По принцип откакто съм на хранителен
режим панталона постепенно ширее, но за около седмица, а вчера накрая да деня доста беше се опразнил.
................................................................................................................................................
И тия чудесии всичките за един ден. Викам си аз, да не би някакви стероиди, анаболи да има в тия хапове. Кво е
тва чудо? >:(
П.П. Изобщо не преувеличавам. Държа да го подчертая.
Мнението беше редактирано от emzo на 24.07.09 04:24.
23.07.09
21:47
Е хайде не отдавайте всичко на един хап. Да не забравяме, че при някои хора има диуретичен ефект, а освен това днес е било много горещо. Изгубил си много вода и от това разликата в размера.
Не го отдавам на 1 хап.Днес(2я хап) беше същото.Надявам се да е така и за напред. :) А иначе от месец на сам се потя по един и същи начин, че в предишни дни дори къде къде повече. А жегата мен не ме засяга, защото работя на закрито и е хлад. ;)
За първите 2-3 дни се губи яко тегло.Предимно вода.
Това се получава явно при хора които сега почват да свалят и направо взимат сх.Аз например като си бях свалил от 99 до 96 и на 96 се бях закотвил 1 месец ,като почнах сх първата седмица свалих няма и кило някъде,ама си пия и по 5-6 литра вода на ден,така че не се и обезводнявам де.
Здравейте на всички, взех си Fyre и течен Л-карнитин на Now Foods. Мога ли да ги комбинирам или само Огъня да пия, а карнитина другия месец ? Ходя 3 пъти седмично на фитнес и 3 пъти седмично бягам по 20 мин :? И да попитам за л-карнитина понеже е течен как да го пия , всмисъл дозата как да си измервам nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=44 това е карнитина :? Благодаря предварително
Здравейте,от много време следя форума отдавна исках да пиша но нещо не ми приемахте регистрацията както и да е... по същество сега значи виждам колко много хора искат да опитат от този продукт и мисля че това което ще напиша ще им помогне да решат.
Така лека информация на 18 години съм занимавам се от 2 години със фитнес имаше някои прекъсвания,почнах 60 кг зимата бях 80кг(ръст 174) доста усилия положих в началото както всеки начинаещ със куп гейнери български боклуци (нищо лично към фирмите но всеки си има мнение) после (визирам миналото лято) постепенно интереса се вдига към нещо по скъпо и “уш по ефикасно” точно там ми беше голямата грешка взех си един румънски протеин качих барзи 3-4 кг мисля бяха (но всичко се изля в корема).Почна училището и налях доста пари във добавки този път Американски (мисля че до февруари бях изпил 4-5кг ако не се лъжа сурватка) постигнах доста но платих и скъпа цена (понацепих се малко) после си взех метил мас (110лв на вятъра) тегло- 80кг и от април до юни бях спрял.
Просто исках да дам инфо,защото съм обеден че има много като мен.
29ти юни взех си карта тегло 78кг.Почнах със така известната на всички НВД колко съм спазвал колко не мисля че все пак успях.
Силата ми беше ... нямам думи правил съм легове със дъмбели по 35 а сега на половината и то с доста зор,но все пак целта беше друга.10-ти юли безкрайно разочарован бях свалил 1/1.5 кг разбира се вода а аз очаквах много повече,глупаво от моя страна но все пак това ми е 1вото “чистене” и си мислех че нещата стават за 10-15 дни.Доста изчетох форума и се спрях на слима.Доста на високо скочих като се има на предвид,че не сам ползвал никакви такива добавки нито лкарнитин нито нищо.Тренирам 8-30 до 9-30 после слизам до стадиона и гледам поне 20-30 мин да бягам (понеделник:гърди+корем+бягане) (вторник:ръце+корем+бягане) (сряда-почивка) (четвъртък-гръб,рамо,корем+бягане)(петък-бягане) (събота,неделя-почивка) слима го взимам по 1, 30 мин преди тренировка на гладно.Така бях много надъхан като дойде-13ти юли го почнах,първите 2 дни невероятна енергия спомням си 1-вата вечер се вартях 4 4аса,общо взето само това беше минус в началото станаха 5 дни съня се оправи но почна някакво замайване,направо бях смазан пулс падаше под 60 удара в минута даже 50 направо незнаех какво става(явно се обезводнявах) и тези тежки тренировки не бях направил добър режим на ядене.6-ти ден бях 74.5 кг леко се поизчиствах главно горните плочки но както знаем отдолу истарвал ли си се много МНОГО трудно можеш да ги изкараш.Почнах да пия по 4литра на ден вода яденето пооправих и ся последните дни съм добре корема пада ръце леко паднаха другото си стои.Днес 12ти ден 73кг талия -3см резултатите ме обнадеждават но съм притеснен относно това замайване и странното ми сърце,70% от коментарите на хора които са опитвали са сърцебиене висок пулс пак при мене точно обратното.Имам още 6 хапчета(6 дни) и ако не се оправя напълно мисля да спра да го пия.ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ВАЖНО НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ НЯМА ДА ОТСЛАБНЕТЕ МИГНОВЕНО затова според мен продукта се продава и отделно по 3 хапа във пликче вземете си 2-3 пликчета и вижте как ви действа не се мятайте на цяла кутия.За нас начинаещите(които за сефте ползват такива неща) 1 хапче сутрин възможно най рано на гладно е най добре.Не си правете погрешни изводи че 2 ще удвоим ефекта.
Доста ненужни работи но момчета не всеки е роден научен и съм сигурен,че има много хора като мен които редовно следят форума но не смеят да пишат(защото има хора на които “чувството за хумор” не е за тук).
Някой който го е пил(слим екстрийма) искам да ми каже: Гадило ли му се е ?
Проблемите със стомаха, които имах вчера не са от SX.
Ще променя радикално храната за 2-3 дни.
Не точно гадене, а по-точно може да се каже като липса на апетит и когато подушиш храната, не ти се иска да си я слагаш в устата. ;-) Мирише по различен начин. :) Не знам как са го постигнали, но съм много доволен от SX като цяло.Струва си паричките. Цял ден с една пържолка 100гр. карам, а си бачкам постоянно. Изобщо не ми липсва енергия, а даже в повечко идва, особено ако се застоиш на едно място.
П.П. Ден 3ти. “Гащите” почти падат, от утре трябва да слагам колан. :lol: А водичка излезе, но беше малко. Това са си доста см от корема, пък не съм водоноска, да кажеш, че само вода пускам. ;) Ще информирам отвреме на време как вървят нещата, за да има по-богата база информация за тези, които се чудят какво да вземат. :)
Мнението беше редактирано от BobaN на 24.07.09 17:27.
Не точно гадене, а по-точно може да се каже като липса на апетит и когато подушиш храната, не ти се иска да си я слагаш в устата. ;-) Мирише по различен начин. :) Не знам как са го постигнали, но съм много доволен от SX като цяло.Струва си паричките. Цял ден с една пържолка 100гр. карам, а си бачкам постоянно. Изобщо не ми липсва енергия, а даже в повечко идва, особено ако се застоиш на едно място.
П.П. Ден 3ти. “Гащите” почти падат, от утре трябва да слагам колан. :lol: А водичка излезе, но беше малко. Това са си доста см от корема, пък не съм водоноска, да кажеш, че само вода пускам. ;) Ще информирам отвреме на време как вървят нещата, за да има по-богата база информация за тези, които се чудят какво да вземат. :)
Да точно не искам да барам храна , но съм чел че като ядеш по 1-2 пъти на ден не си набяваш “дневната доза” ако мога така да го нарека и организма започва да произвежда повече мазнини за да може да “живее” ....
Някой знае ли това дали е вярно защото сега малко на зор ям по 3 пъти на ден :)
Мнението беше редактирано от KuTeHcKu на 24.07.09 20:33.
24.07.09
20:40
Да точно не искам да барам храна , но съм чел че като ядеш по 1-2 пъти на ден не си набяваш “дневната доза” ако мога така да го нарека и организма започва да произвежда повече мазнини за да може да “живее” ....
Някой знае ли това дали е вярно защото сега малко на зор ям по 3 пъти на ден :)
Хеххехехехе точно, че понеже вкарваш малко енергия чрез храната, то почва да ползва от собствените си ресурси (гликоген, мазнини, белтъци и т.н.) и това е причината да отслабваш. На тялото не му стига енергията и почва да разгражда мазнините, натрупани по корема, гърдите и т.н. за да си набави енергията.