(SX) Slim Xtreme vs. Fyre

Прескочи до:
КК

10.11.09
22:56

казано от emzo на 10.11.09, 19:21:

Няма страшно, еволюцията е голяма работа.Ще видим много нови и интересни продукти.

Fyre2 - empire strikes back няма ли да има  :lol:

Амин.

11.11.09
11:47

Aз лично очаквам някой нов бърнър да достигне резултатите на СХ, ама да видим :lol: Трудна работа ;)

11.11.09
15:57

Аз пък си имам 2 останали опаковки и смятам да ги изпия през идващото лято :)

11.11.09
17:50

Защо ли така смяташ :D

16.11.09
10:23

казано от emzo на 10.11.09, 19:21:

Няма страшно, еволюцията е голяма работа.Ще видим много нови и интересни продукти.

Fyre2 - empire strikes back няма ли да има  :lol:

Незнам, но като чета за напредъка в нанотехнологията,нищо чудно да изкочи някой още по ефективен бърнър ...

25.11.09
00:41

:)

Мнението беше редактирано от iskren stankov на 04.01.10 01:34.

01.04.10
04:41

Aбе някой може ли да ми каже какъв цвят бяха капсулите на SX

Мнението беше редактирано от Lenks на 01.04.10 04:41.

01.04.10
05:29

Оранжеви.

01.04.10
10:24

Да, мерси. То ти беше писал и ги беше снимал помня, ама не се отвяра нещо снимката... То не знам що се усъмних де, същите са си оранжеви и вътре кафяво. Аз съм на първи хап - суха уста, не се сещам за храна и най-важното не ми се спи, за някакви еуфория и да ми е готино не мога да кажа, ама се хващам, че не мисля за глупусти както беше досега :lol: Определено Fyre ми действаше по-различно тогава отвътре ми идваше да не седя на 1 място и постоянно да правя карио-кардио-кардио, сега просто не ми се спи и нямам мързел :lol: Поне като съм последен на хорото  c SX да видя колко ще сваля с него.

01.04.10
10:54

Купи си мелатонин, сериозно ти говоря.
Поне 2-3 вечери няма спиш или поне не като хората.

01.04.10
14:17

Ще видим, аз попринцип хапа го пия доста рано - 5:30 сутринта, така че до към 22:00, се надявам да е поутшомял ефекта, но съм чел всичко назад и знам за какво става дума. Мерси за съвета :)

01.04.10
15:30

И при мене от един хап Fyre горях целия и правех яко кардио на стадиона,докато sx по скоро не ми се ядеше и ми беше суха устата но това само в началото,после почити не го усещах но килограмите се сваляха.

01.04.10
16:43

Аз го пия също,проблеми нямам и си свалям нормално,но всеки ден ставам рано сутринта и пия ли хапчето просто забравям да спя цял ден.Чувствам ,че съм изморен и лягам следобед ( примерно) към 4 и до 6-7 само св въртя...много тъпо.Иначе вечер нормално заспивам

01.04.10
16:44

Aбе енергия не мога да кажа, че нямам... Отидох да тичам в парка и то 12 часа след приема на хапа, и началните 40% от разстоянието което изтичвам го взех на полуспринт при положение, че преди като тичах с под средно темпо там като стигна съм развалина :lol: Съкратих си редовното време с 5мин... Сега съм разколачен в нас :cheese: В събота се надявам да не съм на работа и ще мога да тичам непосредствено след приема (макар, че на етикета гледам, че пика е след 2-рия час) и ми е интересно тогава как ще е.

Мнението беше редактирано от Lenks на 01.04.10 16:49.

02.04.10
03:02

Нямах проблем със съня :) Е, не е като да не се будих 10 пъти и съня ми да беше доста лек, но спах горе-долу...

Има ли магазин или, човек от който да се сдобия със Slim Xtreme? :) В момента взимам Syntrax Fyre и съм що годе доволен. Наистина се потя и имам подтиснат глад , но не мога да разбера логиката в това да съм на НВД и да съм качил 3 килограма...(това за период на прием и диета от 1 седмица) Ефектите от SF са ми леко замайване на главата и студени крайници. Ако не се движа имам чувството , че ми се спи, но от кофеина явно като легна седя и гледам ...не мога да заспя.

Та смятам да взема Slim Xtreme ако някой има - купувам :)

09.06.10
06:57

Не се хаби - просто няма.
А и предполагам не е нужно да напомням, че алъш вериш-а е табу тук ?

09.06.10
07:04

Гледам lean efx го рекламират като новия Sx ,може да пробваш него.Иначе в ebay има Sx light ама не знам колко е по слаб от оригинала.

Искам нещо силно и ефективно ... :) Малко съм си затлъстял и като се гледам нямам особен стимул да са зачукам в залата мъжката. Тренирам , но не с такъв хъс... Ще излиза ли подобен силен продукт на Slim Xtreme скоро?
Направи ми кофти впечатление, че Syntrax Fyre е eBay струва 20-30 долара а тук е 100 лева... :X а Slim Xtreme няма там :D

09.06.10
08:26

Значи чак пък някакво чудо Sx не е.Миналата година смъкнах 6-7 кила с него,но по цял ден бях на тежка физическа работа а след нея ходех и да тичам.И пак по корема остана доволно мазно.А за добавките в ebay така е ,все пак имаш такси внос,печалба и т.н.Миналата година когато нямаше ддс и долара беше нисък ,2 кутии Fyre с доставката ми дойдоха на 85 лв.

09.06.10
08:27

Бе баш революция си беше.

09.06.10
08:37

Ами за 6 кила смъкнах 5-6 см от корема ,а очаквах повече.Освен това сутрин на гладно пиех по един хап+кафе и на обед вече се прозявах и нямах енергия а уж трябва да имаш 12 часа енергия

Абе ква е логиката да съм на кардио + фитнес + нвд + Syntrax Fyre и за 1 седмица да съм качил 3 кила?

Търси логиката в яденето... :-P

Е ...нелогичо е при човек на диета всимащ медикаменти за понижаване на теглото и силови тренировки да се покачват килограми...
Закуска: 2 белтъка + кофичка кисело мляско с трици
Обяд: Пилешко бутче/1 риба + 2 парчета краставица
Следобед: Моркови + Мляко
Вечеря: Риба с ориз или нещо пилешко...
а къде е уловката? :D

пп. Препоръчаха ми да пия кленбутерол ? Да взимам ли..

09.06.10
10:22

Уфффф, сядай и чети във форума, после питай.

Вземи си и ефедрин и клен и бърнър и може на ония свят да отслабнеш :lol:

09.06.10
11:26

логиката определено е в яденето, след това в тренировките и кардиото. За 1 седмица да качиш 3 кила може да се случи само, ако се храниш неправилно и не тренираш достатъчно.

Това, което си го написал е далеч от правилното хранене.

Аз за 1 седмица качих 1,5кг без никакви тренировки, защото 1 седмица пътувах, опитвайки се да се храня правилно, но като си постоянно на път в чужбина е трудно и скъпичко:). След като се прибрах за 3 дни свалих 2кг. С 2 кардио тренировки и 1 фитнес тренировка и строг режим.

09.06.10
12:53

казано от Антоан Попов на 09.06.10, 08:46:

Абе ква е логиката да съм на кардио + фитнес + нвд + Syntrax Fyre и за 1 седмица да съм качил 3 кила?

Вижте, при правилно хранене и тренировки би следвало да отслабвате и без фетбърнери, а при прием на фетбърнери да се отслабва още по-бързо. Но когато си качил 3 килограма за 1 седмица при диета и тренировки + бърнер - най-вероятно сериозно бъркаш с храненето или пък си задържал известно количество вода.

Не изключвам възможността да не си се премерил правилно... мери се веднъж в месеца, а не всяка седмица. А как изглеждаш в огледалото? Напълнял ли си видимо... кантара не е единственото мерило ;)

09.06.10
13:08

Според мене,ако дотогава си ядял нередовно и малко,и сега си почнал повече хранения с повече белтъчини е нормално да си качил нещо,но това няма да са мазнини.

24.06.10
18:19

незнам дали сте обсъждали моя случай но все пак да попитам- сутрин ставам и закусвам и след 1 час съм в залата,веднага след това кардио, взех си fyre и се чудя кога да го пия-преди или след закуската или точно преди силовата тренировка,за да може да акцентира върху кардиото? :)

27.06.10
20:04

Като ползвате бърнери и правите доста интензивно ХИИТ кардиокомбинирате ли с БЦАА :) ? Аз лично нямам никакъв проблем с въстановяването, ала ме е страх като тичам сега 4 пъти в седмицата хиит да не взема да си изгора и много мускул. Проблема, е че от към финанси съм отрязан ;-/ Мога да си взема БЦАА и бърнер, ама няма да имам за изолат или обратното :) Кое бихте зели на мое място протеин или бцаа.

28.06.10
06:04

Взимай си xtend-а. Според мен е най-удачен.

29.08.10
01:47

Изчетах всички постове, както и съм чел в други форуми за странични ефекти при ползването на Fyre.  При мен лично има един странен страничен ефект, който до сега не видях никъде да е коментиран - либидото. Не знам на йохимбина ли се дължи, но един до един час след приемане на доза все едно съм взел виагра(не че съм взимал някога де) и си ходя като разгонен пес, каката ми вика - каквото и да пиеш го спирай вече:). Първите две седмици взимаха три пъти по едно хапче, а след втората взимам по 3 по 2 един час преди хранене - не мисля че съм предозирал. Иначе без да си давам зор за тренировки или диети за месец свалих 5 килца и май всичко се дължи на контрола върху извратения ми глад, който наложи fyre-а. Ако може хората с повече опит да споделят това нормален страничен ефект ли е или да взема да го поспра/намаля дозите.

29.08.10
06:53

Йохимбето е афродизиак, така че да от него е. Това не е страничен ефект, а една от съставките му освен тергмогенни функции се забелязва и стимулиране на либидото.
Оптималния прием на FYRE е 6 капсули на ден, и аз бих те посъветвал единствено в последната седмица да го направиш.

29.08.10
16:04

Ясно значи, потвърждава се предположението ми. Ще взема да им напиша на производителите едно писъмце, че първата седмица е забавно, но след това това вече си е страничен ефект, за който трябва да все пак да се споменава. Все пак съм в рамките на препоръчаните дози. Иначе остана още малко от опакавката и ще я давърша на три према по две хапчета, но от следващия път със сигурност ще ги давам 2 по 2. Иначе както споменах при мен дава много добри резултати очаквам да са почти 7 кила (като със сигурност не са вода, а чисто обезмасляване :) ) за опаковка, без да съм правил много напъни и диети, а иначе ТРУДНО свалям кила. Та ако си направя добра диета и усиля кардиото резултатите сигурно ще са невероятни. Препоръчвам продукта с ръка на сърцето и дано има ефект и при останалите хора. Аааа да, да добавя и едни друг извод, който си направих -  на хора като мен, които не употребяват кафе fyre-а им действа доста по - добре от колкото на тези, които си пият редовно кафе. Извода ми е на базата на всички изчетени коментари по форумите.

Мнението беше редактирано от commendante на 29.08.10 16:21.

29.08.10
17:11

казано от commendante на 29.08.10, 16:04:

Ясно значи, потвърждава се предположението ми. Ще взема да им напиша на производителите едно писъмце, че първата седмица е забавно, но след това това вече си е страничен ефект, за който трябва да все пак да се споменава. Все пак съм в рамките на препоръчаните дози. Иначе остана още малко от опакавката и ще я давърша на три према по две хапчета, но от следващия път със сигурност ще ги давам 2 по 2. Иначе както споменах при мен дава много добри резултати очаквам да са почти 7 кила (като със сигурност не са вода, а чисто обезмасляване :) ) за опаковка, без да съм правил много напъни и диети, а иначе ТРУДНО свалям кила. Та ако си направя добра диета и усиля кардиото резултатите сигурно ще са невероятни. Препоръчвам продукта с ръка на сърцето и дано има ефект и при останалите хора. Аааа да, да добавя и едни друг извод, който си направих -  на хора като мен, които не употребяват кафе fyre-а им действа доста по - добре от колкото на тези, които си пият редовно кафе. Извода ми е на базата на всички изчетени коментари по форумите.

Като не си привикнал към кофеин нормално ;) Може да пробваш и ОЕП, или някой друг бърнер, който не е с йохимбин, че да не си пориш дънките.

30.08.10
17:13

В този раздел не бях чел до сега, но май ще ми се наложи.
След усилено качване малко мазнини съм понатрупал, та реших да ги стопя
със Синтракс Файър.
Интересува ме с какво да го комбинирам , за да пази мускула -
л-карнитин
креатин моно + глутамин
аминокиселини (бцаа или другите)

И също така дали да го приемам сутрин преди кафето и преди тренировка / колело/ тичане (всеки ден ще спортувам) или 2 хапа преди тренировка ?
А сутрин 1 преди тренировка 2 дали ще ми е много ?

31.08.10
18:19

@Celeb: Ами липотроп като карнитина + фетбърнер е добра комбинация. Аз взимах сутрин веднага след събуждане карнитин и файър и докато още черния дроб не е заредил отивам на едночасов крос, след което правя силова тренировка. При мен даде много добри резултати. Преди кроса взимам 2 бцаа( варира според човека, тренировката и режима) и след тренировката веднага вземам още 3 бцаа и 92 % -ов белтък. През периода на сваляне на килограми дори леко си позволих да си увелича железата, с които работех - просто идва ти такъв прилив на енергия, че искаш да работиш с повече и повече.

31.08.10
19:15

С л-карнитин ще е със сигурност комбинацията.
Аз сила няма да гоня, даже мисля да разтоваря малко работните тежести и сплита да стане 3-дневен , а в другите 4ри дни - колело,тичане,плуване. И все пак съм след 3 седмична почивка заради лакът ;)
И октомври отново да се почне с покачването на маса ;)

Мнението беше редактирано от Caleb на 31.08.10 19:16.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1