А с какво, освен L-carnitin, ще може да се комбинира Fyre, за по-сериозни резултати и да не се губи ММ. БЦАА + Амино+....?
15.10.09
16:32
Добре си се насочил.За запазване на ММ, най-добрите варианти са протеин изолат (заради по-бързото му усвояване), БЦАА, Глутамин, Аминокиселини на прах ако има възможност.
Имах друго предвид. Това е ясно, за амино, бцаа, глутамин, протеин, но по-скоро се интересувам от това дали ще трябва освен тези неща да добавя още за по-добри резултати като L-arginin и други аминокиселини, както Зелен чай, L-carnitin и др. за най-добри резултати, че някъде във форума бях чел за един подобен стак със СХ, но не го намирам сега
15.10.09
18:27
От собствен опит, първия ми стак беше Fyre + NOW L-carnitine + Scivation Xtend(Bcaa+Glutamine) =) Резултатите бяха доста добри относно запазване на мускулна маса.. В момента експериментирам с Optimum BCAA Powder + ABB Glutaforce + ISS Amino 2200 и не съм почнал бърнерите, но като прилив на енергия съм доста по-доволен отколкото Scivation Xtend, а даже не съм почнал новия цикъл на Fyre, който дава допълнително уникална енергия.
15.10.09
19:00
казано от Radi_boy_ на 15.10.09, 17:33:
Имах друго предвид. Това е ясно, за амино, бцаа, глутамин, протеин, но по-скоро се интересувам от това дали ще трябва освен тези неща да добавя още за по-добри резултати като L-arginin и други аминокиселини, както Зелен чай, L-carnitin и др. за най-добри резултати, че някъде във форума бях чел за един подобен стак със СХ, но не го намирам сега
Зеленият чай и карнитинът само ще спомогнат за изгарянето на мазнини.Това от което се нуждаеш ти сам го изброи.
27.10.09
20:11
Отникъде вече тук.
Може и да намериш някоя останала бройка от чуждите сайтове.
Преди да му давате акъл от къде да го купува, не е ли по-добре да се запознае с причините поради, които е спряно разпространението:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33134/P300/
Мнението беше редактирано от vast на 27.10.09 20:28.
27.10.09
20:37
Е ние причините много добре си ги знаем защо е спрян.
Човека пита и му отговарям откъде.
Да съм му казал някъде, че ТРЯБВА?!
Нищо конкретно не намерих относно затова защо е спрян. Малко ми е каша тъй като доста хора го хвалят и изведнъж спрян защо? Не казвам кое е правилно и кое не е просто не ми е ясно защо е спрян. Нищоо сериозно не можах да намеря в нет-а като търсих някаква причина за спирането му.
В краен случай ще взема да си купя fyre но просто останах с впечатлението че slim xtreme е доста по добър. Интересно ми е да чуя мнението на хората които преди са ги внасяли и продавали.
Поздрави и благодаря за инфото
казано от kao на 27.10.09, 22:26:
Грешно си разбрал относно FYRE.
С какво според теб е най-добре да вземам с Fyre за да постигна максимален ефект. Яките тренировки и диетата е ясно. Някакъв друг суплемент които да засили ефекта или с които fyre си взаимодейства добре? Благодаря предварително.
Поздрави
29.10.09
09:35
казано от HealthStore Консултант на 15.10.09, 13:38:
казано от Extasy на 10.10.09, 12:49:
И аз реших да почвам този прословут Fyre нов съм тук и искам малко да ме разясните спрямо този фат бърбнър.Има ли добро действие защото имам доста да свалям 190 см на 120 кг. дали ще има добър ефект само с Fyre или да добавям и нещо друго.
Продукта сам по себе си работи отлично, но трябва просто да имаш хранителен и тренировъчен режим. Ако не спазваш никакъв хранителен режим тогава резултата ще е по-малко изразен, но със сигурност ще го усетиш и като енергия, повярвай ми такъв стимул и тласък получаваш, чак ти се иска да събереш всички тежести в залата на едно място ;)
Вече пия fyre от една седмица обаче имам чуството че нещо немога да си направя хранителен правилен режим наблягам на салатите обаче май храненето ми е не е както трябва и имам чуството че пъленя от въздуха както се вика,ще бъда благодарен ако някой ми каже един добър хранителен режим какво да ям кога да го ям през колко време да го ям и т.н.
29.10.09
10:57
казано от Extasy на 29.10.09, 09:35:
казано от HealthStore Консултант на 15.10.09, 13:38:
казано от Extasy на 10.10.09, 12:49:
И аз реших да почвам този прословут Fyre нов съм тук и искам малко да ме разясните спрямо този фат бърбнър.Има ли добро действие защото имам доста да свалям 190 см на 120 кг. дали ще има добър ефект само с Fyre или да добавям и нещо друго.
Продукта сам по себе си работи отлично, но трябва просто да имаш хранителен и тренировъчен режим. Ако не спазваш никакъв хранителен режим тогава резултата ще е по-малко изразен, но със сигурност ще го усетиш и като енергия, повярвай ми такъв стимул и тласък получаваш, чак ти се иска да събереш всички тежести в залата на едно място ;)
Вече пия fyre от една седмица обаче имам чуството че нещо немога да си направя хранителен правилен режим наблягам на салатите обаче май храненето ми е не е както трябва и имам чуството че пъленя от въздуха както се вика,ще бъда благодарен ако някой ми каже един добър хранителен режим какво да ям кога да го ям през колко време да го ям и т.н.
Наблягай повече на протеина,мастни киселини,фибри,от салатите най-добре е да ядеш зеле и крастависи,избягвай домати,царевица,моркови или ако не можеш,стреми се да са в по-малки количества.Пии поне по три литра вода на ден,тя също много помага за изчисване на организма и по-лесното горене на мазнини.Тренирай по-интензивно,така Fyre най-добре се усеща.А чувството,че качваш килограми може да е дошло от там че организма ти е задържал вода.
29.10.09
11:05
Наблягай повече на протеина,мастни киселини,фибри,от салатите най-добре е да ядеш зеле и крастависи,избягвай домати,царевица,моркови или ако не можеш,стреми се да са в по-малки количества.Пии поне по три литра вода на ден,тя също много помага за изчисване на организма и по-лесното горене на мазнини.Тренирай по-интензивно,така Fyre най-добре се усеща.А чувството,че качваш килограми може да е дошло от там че организма ти е задържал вода.
А след тренировка трябва ли да се пие веднага вода или да се храня или трябва да се поизчака определено време?
казано от Extasy на 29.10.09, 11:05:
А след тренировка трябва ли да се пие веднага вода или да се храня или трябва да се поизчака определено време?
Ти луд ли си ?
29.10.09
11:16
Хубаво е да пиеш вода по всяко едно време и колкото може повече.Не се наливай,за да не ти става тежко на стомаха.Течностите във всякакъв вид ще са ти от полза,в твоя случай стига да не съдържат захар.А за храната най-добре да изпиеш един протеин след тренировка докато стигнеш до вас и след това можеш да хапнеш месо с малко въглехидрат,за да се повъзтанови тялото.И най-важното гледай да си набавяш достатъчно сън,за да се възтановяваш пълноценно.
29.10.09
11:22
казано от BodyArt Консултант на 29.10.09, 11:16:
Хубаво е да пиеш вода по всяко едно време и колкото може повече.Не се наливай,за да не ти става тежко на стомаха.Течностите във всякакъв вид ще са ти от полза,в твоя случай стига да не съдържат захар.А за храната най-добре да изпиеш един протеин след тренировка докато стигнеш до вас и след това можеш да хапнеш месо с малко въглехидрат,за да се повъзтанови тялото.И най-важното гледай да си набавяш достатъчно сън,за да се възтановяваш пълноценно.
Благодаря за бързите отговори и почвам да действам .
29.10.09
11:38
казано от
[color=purple][color=red]ВЛАДИМИР92
[/color][/color]” date=“1256807292”>[quote author=“Extasy”
Ти луд ли си ?
Чакай че немога да ти хвана мисълта за кое по точно да съм луд?Ако питаш дали се водя на справка в психодиспансера отговорът е НЕ. Ако е за друга се пооточни ако обичаш.
Мнението беше редактирано от Extasy на 29.10.09 17:32.
10.11.09
07:56
Пия КОНСКИ дози Fyre и при мен просто не действа това нещо! Дори си правих експеримент да изпия 3 капсули 30-40 мин преди лягане и си спя като тъпан... никакво от усещанията за които говорите го няма при мен! Вчера стигнах до 4х2-8… НИЩО! Моля кажете ми някой бърнър, който работи!
10.11.09
08:15
Lipo 6x
Lipo 6x Black
Първият е истинският бърнар на годината и е най - доказалия се на пазара.
10.11.09
08:24
Само да ми свърши тая идиотщина и ще го пробвам...
От самото начало ли е така или в последствие престана да го усещаш? Пробвай да вкараш едно кафе - при мен действаше. Друг е върпросът, че не е много приятно да го усещаш постоянно - нервен, неспокоен, горещи вълни. Пробвал съм и REDuction AM/PM и се усеща по слабо от Fyre. Като цяло мисля, че фетбърнърите са много надценявани и като действие и особено като цена.
Не знам за вас, но аз от СХ имах отличен ефект и много ми помогна да сваля, въпреки страничния ефект със сухотата в устата...
А иначе друг е върпоса, дали е нужно да пием фетбърнър за да отслабнем... Аз лично лятото си пих течно л-карнитинче и то от доста евтините, дори не му помня марката, и си получавах супер резултати като се има предвид, че спазвах много слаба диета и не тренирах изобщо в зала, само на 1 лост, лицеви, коремни и работа на село ;) Не винаги е нужно да даваш много пари за да постигнеш резултати ;)
10.11.09
09:26
Понякога е въпрос на генетика, някой хора свалят лесно само резват малко храната променят тренировката и се получава други пък диети трениране яко и не помръдват.
DiscoveryCold специално за огънчето знам, че е важно да се приема 30-40 минути преди хранене ...ти така ли го приема
10.11.09
11:41
Хах пичове пия хо сутрин, преди трен, вече и преди да спя и изобщо по цял ден :D от 1 вия ден никъв ефект... L carnitine пих преди и там никъв ефект по 1 време бях почнал да го пия от тубата като сироп... Тряя да си намеря SX и да го почна направо на двойни дози..
10.11.09
11:44
Значи храненето е куцало
10.11.09
11:47
Ми не знам какво точно очакваш да усетиш? Инфаркт ли, че да разбереш, че действа :О Не го взимай както ти дойде, а следвай схемата. Това, което най-осезаемо се усеща е ефекта от кофеина, а може би при теб не действа така силно, това не означава, че няма да сваляш в дългосрочен план и най-вече всеки път в първите дни на покачване на дозата преди да привикне организма.
Успех!
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 10.11.09 11:48.
10.11.09
14:04
Най-после имам енергия и усещам, че действа тая маймуна.
3 сутрин преди закуската
3-4 преди трен
И преди вечеря пак 2. с това дневната доза почти се одвуява, НО, важен е ефекта :)
10.11.09
14:12
казано от DiscoveryCold на 10.11.09, 11:41:
Хах пичове пия хо сутрин, преди трен, вече и преди да спя и изобщо по цял ден :D от 1 вия ден никъв ефект... L carnitine пих преди и там никъв ефект по 1 време бях почнал да го пия от тубата като сироп... Тряя да си намеря SX и да го почна направо на двойни дози..
SX is the real shit! :)
Намерих SX за един приятел, нетрениращ, 105 кг със солидно шкембе и никаква диета, никакъв спорт или тем подобни.Ядене и пиене на корем....
Та при него ефекта е за 7 дена -4 кг...ДНЕС му взех и 2ра опаковка SX за черни дни. :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.11.09 15:00.
10.11.09
14:31
На 17-18 години да пиеш по 10 хапа бърнър на ден е извън всякакъв коментар
Заради такива като тебе спряха SX, на всеки адекватен човек му е ясно, че е по-хардкор добавка, а да не говорим, че бърнерите са вредни за сърдечно-съдовата система като цяло.
Но как да обясниш на някой teenager, който му се подиграват в училище, че ще си докара много по-сериозни проблеми с фикс идеята си да отслабне.. и резултата всички го виждаме, просто продуктите за отслабване няма как да им се направи добра реклама без да има жертви в процеса и сега ще духаме всички без SX, защото просто не сте достатъчно интелигентни да разберете, че магическо хапче няма, има само такива, които магически те вкарват във филмите с болници и т.н.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 10.11.09 15:16.
10.11.09
15:57
Аз какво съм виновен, че от кофеин даже ми се доспива? :) Иии такова, никой не ми се подиграва в училище :) просто търся нещо което да си заслужава парите! А не fyre дето уж стига за 1 месец по предписанието отзад 1 опаковка НО стига за 2 седмици :) Еее Гейтс... по 100 лева на седмица ли трябва да давам за бърнър и аминота?
10.11.09
16:02
Препоръката от вносителя е:
4 дни - 1+1
7 дни - 2+1
14 дни - 2+2
7 дни - 3+2
До колкото мога да броя това са 32 дни? И се прави почивка от 10-14 дни между всяка опаковка, ако кофеинът ти действа приспивателно трябва да отидеш на лекар, а не да пиеш по 10 хапчета, главно защото кофеинът е само една съставка в бърнъра и не знаеш другите на какво ниво действат.. както и да е троши си главата като не искаш да си пазиш здравето поне си вземи некви химикали, там няма значение какво ядеш.. и собствените лайна да си ядеш - пак ще се превръщат в мускули.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 10.11.09 17:42.
10.11.09
17:36
emzo SX е спрян FOREVER…. R.I.P
казано от Aleksandar Marinov на 10.11.09, 17:36:
emzo SX е спрян FOREVER…. R.I.P
Надали ще излезе нещо по-добро :(
Няма страшно, еволюцията е голяма работа.Ще видим много нови и интересни продукти.
Fyre2 - empire strikes back няма ли да има :lol:
Мнението беше редактирано от emzo на 10.11.09 19:24.