Обичайните изследвания са ок, след приема на SX.
Младежите с твърдия корем и червеникавата урина - бегом марш за пъкни изследвания и прегледи !!!
25.08.09
09:07
Всичко е 6 точки вече :) нямам ги проблемите .
@biker_boy Нищо не сме го изкарали, просто е хубаво да си направи едни изследнавния с тези проблеми. :)
Влади, (ако мога така да ти казвам) би ли споделил какво беше, ако знаеш и как ти мина? :)
25.08.09
20:54
Спрях SX и всичко се оправи не съм си правил никакви изследвания ...Явно е било от това че съм приемал по 2 таблетки едновременно в късните часове .
Спрях SX и всичко се оправи не съм си правил никакви изследвания ...Явно е било от това че съм приемал по 2 таблетки едновременно в късните часове .
“Понякога” е хубаво да се четат тези описания за дозирането на продукта. Тогава едва ли щеше да имаш такива проблеми. Винаги питай когато го купуваш как да го приемаш този продукт.
И аз да се включа в темата. По-принцип исках да взема Огънчето, но ми изпадна SX на намаление и избрах него. Пия по 1 хап сутрин в 09:00 (на 5-тия ден съм, но няма да увеличавам дозата, тази ми е идеална). Енергия имам като за целия китайски народ, апетит-почти никакъв (ям на зор), потене-увеличено, през деня ме обливат някакви пикови горещи вълни, имам чувството че горя а на допир съм нормално топъл. Проблеми със съня нямам, ако усетя че ми е трудно да заспя - мелатонин. Доволен съм страшно много от продукта. Всичко щеше да е ОК, ако нямаше едно НО. В 09:00 като изпия хапа след около 1 час до 2 започват едни стомашни болки. Не мога да го опиша точно, все едно съм супер гладен и няма нищо в стомаха ми, въпреки че закусвам и ям почти колкото по-принцип. През целият ден е така, нещо все бълбука,къркори, понякога ме свива, все едно киселина съм пил а не хап. Предполагам че е възможно да са стомашни киселинни или нещо такова. Каквото и да хапна, 5 мин след това усещам някакви химични реакции в стомаха ми. Имах подобни усещания и от М-стак, но при него след едно стабилно хранене всичко си минаваше ОК. Пия следните добавки и въпросът ми е дали нещо не се стаква с SX-a.
Anabolic Xtreme - SX, Lean FX, Adavanced PCT
AST 32Xmultivitamins, Now - Liver Regenerator
Primaforce - BCAA powder, Glutaform
Mega Pro - Aminno Acids 2200
Преди да започна този стак, бях свършил с цикъла Пропадрол и Хемадрол по една бутилка, затова е и ПЦТ-то и Ливер-а.
Пробвал съм и Митотропин sample както и Fyre sample. От митото ми се доспиваше и ме налягаше една умора, а от Огънчето пак получавах подобни стомашни проблеми, но по-леки. Опит с бърнари имам, стаж-а ми вече е 4 години, с добавки от 3г. Стомахът ми по-принцип не е чувствителен, какви ли не неща съм ял и пил и съм нямал проблеми.
Някои има ли идея какво може да е ? Дали сода бикарбонат ще помогне, ако са наистина само стомашни киселини ? Вече е 5-ти ден и предполагам, че трябва да съм свикнал с продукта, ако продължи така още 2-3 дена го спирам.
Извинявам се за дългия пост, но неможах по-накратко да се вместя (shy).
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 26.08.09 01:32.
26.08.09
03:18
ЕДно леко странно мнение от наша страна - на някои хора взимането на толкова много хапове и прахчета както е в твоя случай им се отразява по този начин на стомаха. Доста неща взимаш като се погледне списъка ти :-P
И аз не мога да разбера защо ти са още сто неща,вземай си sx,тренирай си и за месец ще свалиш 5-6 кила мазно,какво повече искаш от това.
И аз не мога да разбера защо ти са още сто неща,вземай си sx,тренирай си и за месец ще свалиш 5-6 кила мазно,какво повече искаш от това.
И аз съм на същото мнение, разбира се с малко амино и протеин ще бъде по-добре. :)
ЕДно леко странно мнение от наша страна - на някои хора взимането на толкова много хапове и прахчета както е в твоя случай им се отразява по този начин на стомаха. Доста неща взимаш като се погледне списъка ти :-P
Изключвал съм нещата едно по-едно. Единственият причинител е SX-a, затова и питам има ли решение на проблема със стомаха. Опитвал съм само него да го пия, пак е същата работа. БЦАА-то не го вземам всеки ден , а когато видя че храната през деня не е била на ниво (на вкус точно това БЦАА е най-ужасното нещо което някога е попадало в устата ми...нз дали въобще ще го изпия).
Не виждам какво толкова вземам че да е много ?!?
Едни мултивитамини (1хап), глутамин (30гр разпределен през деня),амино (според зависи отново храната, но не повече от 10 на ден) и комбото на Анаболик Екстриим...ами може и множко да е, но нали затова продуктите се стакват, не мисля че чак толкова съм се изсилил. Просто не искам да загубя много ММ и затова има глутамин, амино и Бцаа, но пак казвам че всичко зависи според храненето. Прост пример за днес - 9 амино, и 20~30 гр. глутамин.
По темата - в американските форуми също има хора които се оплакват от същия проблем, но никой не казва дали има решение. Май ще се кара на мотото - No pain no gain (в случая fat loss).
Благодаря за бързите отговори :coolsmile:
26.08.09
06:42
Vlado89 - пробвай да приемеш хапа с повечко храна и вода, за да не дразни стомаха.Може и да помогне.БЦАА-то за да не ти е гадно, друг тъп вземай овкусено :)
А от Пропадрол и Хемадрол какви бяха резултатите? Пиши ми на Л.С ако искаш за да не спамим темата.
Владо,според мене прекалено много се вманиячаваш да не загубиш малко мускул.Да не би да си професионалист с 50 ръка и рамена колкото главата ти?Според мене ,не се вкарвай в някакви филми че задължително ти трябват глутамин,аминокиселини и протеини.Аз примерно свалих от 96 до 90-90,5 кг с sx ,умерена диета и умерено кардио,като тренирах само на лостове и с 2 дъмбела в нас.Така като се гледам не съм загубил мускули,размерите на ръката ми са същите другите групи също.Свалил съм по 6-7 санта от талията и корема,2-3 от бедрата и 2-3 от ханша.Не съм взимал нито аминокиселини нито протеин.Не знам дали и по 150 гр протеин дневно имах от храната си.Така че според мене не се вманиячавай тренирай си,направи си диетата и толкова.А това че сваляш сантиметри от ръката,гръдната ,раменете не значи че сваляш мускули а по скоро че си имал доста мазно там,понеже първо там падат мазнините а после идва ред и на корема.
И при мен имаше нещо такова , но не толкова силно.После започнах да изчаквам повече примерно чакам 45 минити да минат след приема на SX и тогава закусвамм .. и пий голямо количество вода ..
Мнението беше редактирано от dsadsadsa на 26.08.09 17:57.
Всеки организъм си е индивидуален, пък и аз какъвто съм ектоморф и използвам СХ сега. Затова така се презастраховах. Не съм се вкарал в никакви филми спокс :). Спрях БЦАА-то (и без това вкуса му ме отвращаваше), глутамин само сутрин и вечер/след трен (тренирам вечер) и по малко амино. Аз и нямам кой знае колко за сваляне още макс 2-3 кг мазно да има, не повече. Просто съм си поставил за цел да видя 8 пак, а мазнините под корема са най-трудните. Мисля че половината опаковка от СХ-а, ще ми е предостатъчна. Другата част ще си я запазя за догодина.
Днес СХ с 500мл вода, 500гр кисело мляко и 4 цели яйца в 09:00. Значително по-добре е, мисля че му свиквам вече.
След още 15 дена - резултати и снимки :). Благодаря за отделеното Ви внимание ;)
И такаааа за феновете на СХ.Вече минаха 10 дена откакто изкарах 45 дневния курс със СХ!Искам да си почина малко и почвам още една кутийка заедно със Лийн ФХ и така ще чистя до нова година.Нямат изчистване тези мъзгочи!Пускам последните снимки ПРЕДИ-СЛЕД от днеска.Тук е мястото да благодаря на екипа на Сила БГ за професионализма в работата!Браво момчета!
Ето снимка преди от 28 юни..
Какво очакваш да чуеш? Имаш много мазнини, които разбира се могат да се изчистят.
До месец ще дам на всички пишещи в тази тема стака в който е SX трябва да се комбинира с още един продукт. Сила БГ предполагам се досещат кой трябва да е другия елемент :)
П.С. И не забравяйте, че живота не се състои само от хранителни режими, добавки и тренировки. Отпуснете се и не забравяйте, че когато сте с любимия си човек или банда с приятели, можете да си позволите и добра напитка.
и последно...вашите коментари?Да,знам че има още много за чистене :)
Мнението беше редактирано от Иво Радев на 25.09.09 01:17.
25.09.09
03:37
Учудващо защо досега никой не споменава за стака на AnabolicX за изгаряне на мазнините и придаване на плътност на мукулите - SX+LeanFX+Hyperdrol.
27.09.09
09:26
30.07 27.09
102кг. 92кг.
талия 109 талия 103
ханш 118 ханш 110
бедра 66-67 бедра 63-64
бицепс 40-39 бицепс 39-38
След 1-вите 30 хапа направих почивка 10 дена и след това другите 15,през 1-вите 30 не усетих никакви странични ефекти като безсъние,суха уста или някакви други,единствено никакво чувство на глад :) след това обаче през приема на 15-те имах малко проблеми със съня не знам защо,но като цяло продукта свирши идеална работа,макар,че аз си мислех,че можеше и още по-добре,но и така е екстра :) другото живот и здраве на пролет
27.09.09
09:28
и от другите страни :)
Учудващо защо досега никой не споменава за стака на AnabolicX за изгаряне на мазнините и придаване на плътност на мукулите - SX+LeanFX+Hyperdrol.
Честно казано аз не бях чувал до сега за него, но ми изглежда доста интересен, защото се чудех с какво мога да комбинирам SX. Ако някой го е пробвал, нека да сподели мнение. :)
П.П. Ще се радвам, ако дадете малко повече инфо и дали след масс фх и хипердол може да се продължи с хипердола и добавим SX и LeanFX. Просто малко повече инфо, че аз не намерих нищо за този стак.
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 27.09.09 14:35.
искам да попитам тук за да не пускам нова тема може ли да ми навреди по някакъв начин Fyre на 16 години съм ако има някакво значение това
74кг 175см но мисля да го използвам след като кача още най-малко 6кг и не съм нов фитнеса
тази информация стига ли?
И аз го поръчах fire ,надявам се да има добри резултати :)При вас как е ,сваляте ли ,имате ли някакви проблеми
Мнението беше редактирано от Fantaa на 05.10.09 09:07.
Объркал съм .. поръчах си fire,понеже сх е спряно
Мнението беше редактирано от Fantaa на 05.10.09 09:06.
05.10.09
18:05
От къде е спряно бе ?
05.10.09
18:11
От къде е спряно бе ?
Виж другата тема за SX
Искам да попитам - пия fire ,обаче събота съм на рожден ден и проблем ли ще е малко алкохол ?
Кое му е спешното ? Да не си пристрастен, че чак само за това мислиш ? Аз не бих пил.
Сигурно ще се напиеш по бързо заради кофеина, но алкохола те връща назад в диетата - така че внимателно.
10.10.09
12:49
И аз реших да почвам този прословут Fyre нов съм тук и искам малко да ме разясните спрямо този фат бърбнър.Има ли добро действие защото имам доста да свалям 190 см на 120 кг. дали ще има добър ефект само с Fyre или да добавям и нещо друго.
И аз реших да почвам този прословут Fyre нов съм тук и искам малко да ме разясните спрямо този фат бърбнър.Има ли добро действие защото имам доста да свалям 190 см на 120 кг. дали ще има добър ефект само с Fyre или да добавям и нещо друго.
Само с Fyre, без правилно хранене и тренировки, едва ли ще постигнеш нещо.
Бърнърът може да ти засили метаболизма, да ти дава повече енергия за движение, да те надъхва за тренировки, да ти дава психологически пласебо ефект и не на последно място мотивация - пари съм дал за добавки, дай да се стягам с храненето и тренировките за да има добри резултати.
Така че оправяй храненето, в сайта и форума има пре достатъчно информация, избирай си програма и почвай. Успех!
10.10.09
14:41
Само с Fyre, без правилно хранене и тренировки, едва ли ще постигнеш нещо.
Бърнърът може да ти засили метаболизма, да ти дава повече енергия за движение, да те надъхва за тренировки, да ти дава психологически пласебо ефект и не на последно място мотивация - пари съм дал за добавки, дай да се стягам с храненето и тренировките за да има добри резултати.
Така че оправяй храненето, в сайта и форума има пре достатъчно информация, избирай си програма и почвай. Успех!
Мерси много разбира се че не разчитам само на fyre но се надявам да ми даде добра мотивация.