01.06.09
12:21
Има ло упражнение за гърдите което да оформя канала ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимВсе едно да питаш има ли упражение,което да оформя трицепса откъм лакътя и пр.Всичко си е до размери - ако няма изразен канал,явно са ти малки гърдите.
С натрупването на мускулна маса в гърдите и след това изчистване, ще се очертае и канал.
01.06.09
13:36
Все пак няма да е лошо да вкараш флайс в тренировките си.
01.06.09
15:37
казано от Цеков на 01.06.09, 13:36:
Все пак няма да е лошо да вкараш флайс в тренировките си.
И с флайс и без флайс,трябва му мускулна маса и вече колкото по-изчистен е ,толкова по добре ще си личи тоя “канал” и всички др мускули
01.06.09
16:28
Т’ва ясно, но доколкото ми е известно на мене флайса помага за развитието на вътрешната част на гърдите. Пък, че ако е плосък като дъска нормално е да няма “канал” междо гърдите.
казано от Цеков на 01.06.09, 16:28:
Т’ва ясно, но доколкото ми е известно на мене флайса помага за развитието на вътрешната част на гърдите. Пък, че ако е плосък като дъска нормално е да няма “канал” междо гърдите.
Да, така е! Тежкият флайс помага за развитието на вътрешната част.
Аз си правя флайс, но явно заради малкото мускулна маса не се образува. В смисал само като са напомпени, но си е нормално де :). Мерси за отговорите. А да не отварям нова тема, ще ми кажете крос-оувъра върху коя част на гърдите набляга (разбирасе ако го изпълнявам правилно де :D)
02.06.09
11:27
Здравей и от мен!
Вкарай в програмата си:
1. Флайс
2. Упражнение на пек - дек.. като е съобразено изпълнението с горна, средна и долна част на мускула
3. Повдигане от лежанка с тесен хват!
04.06.09
17:41
За канала - пек - дек.. Крос - оувъра е придимно за долна част. Естествено има и вариации на изпълнение, но това е основното.
Странно мислех, че кросоувъра оформя външната част и вътрешната като се преплитат ръцете ;x
Стига писахте глупости.И пек-дека,и кросоувърът са упражнения,които просто изолират гърдите от другото,както флайса.Че това оформяло онова и т.н. са глупости.
според мен всичко е до структурата на тялото... но трябва да има маса.. има ли маса .. всичко има :D
казано от frederiko на 05.06.09, 10:52:
според мен всичко е до структурата на тялото... но трябва да има маса.. има ли маса .. всичко има :D
Напълно прав си, обаче “има ли маса, няма ли РЕЛЕФ - няма НИЩО” , само 1 мазен чичка дето си мисли че е готин
казано от sasho. на 29.06.09, 08:31:
казано от frederiko на 05.06.09, 10:52:
Напълно прав си, обаче “има ли маса, няма ли РЕЛЕФ - няма НИЩО” , само 1 мазен чичка дето си мисли че е готин
имам предвид.. че за да има каквото и да е.. трябва да има стабилна мускулна основа... не ти говоря да си дебелак.. имам предвит имаш ли си маса в гърдите.. малко релеф и готово.. защо ти е релеф без маса ?
пек-дека натоварва вутрешната 4аст на гурдите . флайс и кросовър - вуншната или поне при мен е така (може да ми има нещд). друг е въпроса 4е тва няма да му реши проблема. както стана ясно трябва маса - много !
казано от Pandiz на 29.06.09, 18:33:
Лежанката му е майката..
Това кой го казва ?
казано от tonu на 29.06.09, 19:47:
казано от Pandiz на 29.06.09, 18:33:
Лежанката му е майката..
Това кой го казва ?
Pandiz ? (ама и други са го споменавали)
03.07.09
14:45
Чети и в сайта малко! Упражнението е много добро и засяга тази част, която искаш да тренираш. Казвам го от личен опит.
Изтласкване от обратен лег (Decline Barbell Bench Press) - За да го изпълнявате, трябва да свалите облегалката на лежанката, под ъгъл около 35-40 градуса. Ако нямате специална лежанка с възможност за сваляне на облегалката, използвайте дъската за коремни преси. Изпълнявано по този начин, изтласкването натоварва предимно долната част на гърдите. Но има твърдения, че този вариaнт на упражнението натоварва пекторалиса до 92%. Интересно, а? Ако правите упражнението с тесен хват, но сочещи настрани лакти, ще натоварите активно и вътрешната част на гърдите.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече