Протейн за ММ. Препоръки моля.

01.06.09
16:30

Какав протейн ми препорачвате който е добар за ММ й вече сте го използвали . Тоест имате опит с него.Благодаря чакам отзиви

01.06.09
16:41

Зависи с какви пари разполагаш. Моите предпочитания за суроватъчни протеини са: Неовкусен изолат на NOW, вкусовете на Syntrax nectar. На следващо по-ниско ниво са бленд от изолат и концентрат - Оптимум голд Стандарт, Американ уей, Сайвейшън Уей, Нутра форс. Следват чистите концентрати.
Цената варира според качеството и дали са чист изолат, бленд или чист концентрат.
Сред многокомпонентните - Матрикс на Синтракс или Синта 6 на БСН.
Трудно ще усетиш разлика в началото.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.06.09 16:41.

избрах nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=36 ако можеш да ми кажеш сега как се консумира.

01.06.09
16:53

казано от HERCA на 01.06.09, 16:52:

избрах nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=36 ако можеш да ми кажеш сега как се консумира.

Доза сутрин преди закуска, и една доза след тренировка. А когато не тренираш следобед между храненията.

то тва излиза 60 гр на ден и ще ми сварши за 15 дена . 70 лв - 15 дена :X

01.06.09
17:21

затва в твоя случай аз бих си взел scivation или bargain whey

01.06.09
19:10

Гледам че доста темички си пуснал и да ти дам 1-2 съвета:
1-За какво ти е тоя протеин?Ти си на не-повече от 15 години така като гледам-ходи си тренирай и хапвай здраво и ще качиш.Забелязах че се оплакваш от цената,това може би значи че накрая ще си купиш някой буклук от сорта на Nutrim,от което няма никакъв смисъл.
2-Всяка втора тема е за покачване на мускулна маса.Прочети,разгледай,понаучи основните неща и тогава питай.Фитнеса е изключително широк спектър от теми и знания,които трябва да имаш за да постигнеш добри резултати.
3-Относно програмата ти-в сайта има много добри програми!Харесай си някоя от там като за начинаещи и започвай.

Успех

ГА

01.06.09
19:51

Почни с кръгови тренировки и хапвай горе-долу през 2 часа.Спи по минимум 8-9 часа на денонощие , като сънят между 22:00 и 07:00 ще ти се отрази най-добре , тъй като се смята за един от най-добрите интервали от време , в които организмът се възстановява най-добре.Тренирай 2-3 месеца , виж резултати , които си постигнал и сам прецени вече дали има смисъл от хранителни добавки и естествено нова тренировъчна програма.

P.S. Много правописни грешки :х препоръки*,  препоръчвате*, какъв* , добър* , свърши и т.н ( Обърни внимание на А/Ъ )

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 01.06.09 20:45.

Братле каквото и да си купуваш си вземи максимално голяма разфасовка и ще спестиш много в цената. Вместо 70лв за 15 дена, ще дадеш 200лв и ще ти е за 3 месеца ;)

ГА

01.06.09
20:30

казано от Александър Кацарски на 01.06.09, 20:12:

Братле каквото и да си купуваш си вземи максимално голяма разфасовка и ще спестиш много в цената. Вместо 70лв за 15 дена, ще дадеш 200лв и ще ти е за 3 месеца ;)

А бе стига сте го подкокоросвали да си дава парите на вятъра.Той още не е почнал сериозно да тренира,добавки ще ми взима !
Като имаш излишни пари дай ги за храна и уроци по български !

Като почне да се друса с наркотици тогава ми говори за “парите на вятъра”. А пък тия уроци по български въобще не разбрах защо ги намеси в темата. Човекът иска “препоръки за протеин за ММ” , а не иска “рецепта за пилешко месо” или “частните уроци на някоя пенсионирана учителка по бг”.
П.П. като говорим за правопис - “горе-долУ” , а не “горе-доло” , а във второто изречение трябва да имаш пълен член на “организмът” ;)

Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 01.06.09 20:42.

ГА

01.06.09
20:48

казано от Александър Кацарски на 01.06.09, 20:37:

Като почне да се друса с наркотици тогава ми говори за “парите на вятъра”. А пък тия уроци по български въобще не разбрах защо ги намеси в темата. Човекът иска “препоръки за протеин за ММ” , а не иска “рецепта за пилешко месо” или “частните уроци на някоя пенсионирана учителка по бг”.
П.П. като говорим за правопис - “горе-долУ” , а не “горе-доло” , а във второто изречение трябва да имаш пълен член на “организмът” ;)

Мисля , че му е рано за протеинче , но ако така  е решил ..... .

P.S. Благодаря за проверката :) !

Тва за правописните грешки .Трудно л ие да се сетиш че нямам не А а другото.Да не мислиш че сам тап да пиша крагова и да не знам че е грешно просто е РАЗВАЛЕНО КОПЧЕТО.

02.06.09
11:26

картоВи .. ориС .. много развалени копчета имаш :)

ГА

02.06.09
18:33

казано от summer_jam на 02.06.09, 11:26:

картоВи .. ориС .. много развалени копчета имаш :)

Дам .... ;) и  ‘’ , ” му е развалена :)

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 02.06.09 18:33.

05.06.09
12:24

термина е клавиШ ;)
а ако иска прави мускулите на мистър олимпия за 1 месец да опита,после сам ще си осъзнае че тея добавки не му помагат

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1