ZMA - прием

DI

01.06.09
18:57

Здравейте,
Мисля скоро да взимам ZMA и се чудя относно това кога да ги пия...На повечето опаковки в нета пише 30-60 мин преди сън,на някои места чета сутрин на гладно,а на други - преди/след тренировка.Дозата на тези които ще взимам е 3 хапа дневно.Имайки впредвит тези 4 възможни момента,кога е най-добре да го взимам?
Благодаря

01.06.09
19:59

преди и след тренировка...подобна глупост не бях чувал до сега,но никога не е късно.
Приемай ЗМА преди сън и сутрин на гладно!

Използвайте тая търсачка вече де!Преди 3 дни отговорих на абсолютно същия въпрос!

Мнението беше редактирано от Финдо на 01.06.09 20:07.

DI

02.06.09
03:21

Мисълта ми е,че дозата е от 3 хапчета,как да ги разпределя и сутрин и вечер?И също вечерта ям извара,колко време горе долу преди да я ям да ги взема?
Благодаря

02.06.09
05:31

казано от DisturbedMan на 02.06.09, 03:21:

Мисълта ми е,че дозата е от 3 хапчета,как да ги разпределя и сутрин и вечер?И също вечерта ям извара,колко време горе долу преди да я ям да ги взема?
Благодаря

Ако дозата посочена от производителя е 3 хапчета, то 3 преди лягане, 3 сутрин на гладно.
Изварата я изтегли с 60тина минути преди приема.

DI

02.06.09
17:50

А само сутрин ако го пия ефект ще има ли? Питам,защото вечерта преди лягане ям извара а калция потиска усвояването на тези минерали.

Мнението беше редактирано от DisturbedMan на 02.06.09 18:11.

03.06.09
07:04

сутрин на гладно не съм чувал да се пие
мен специалист ми каза 3 с вечерята и още 3 половин час преди лягане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1