Програма за покачване на мускулната маса ..

02.06.09
11:32

Добър ден искам да ми помогнете да съставя програма за показване на мускулната маса. Висок съм 1.85 и тежа 80 килограма. Ходя на фитнес 4 пъти в седмицата в продължение на 2 години, но досега не съм се занимавал с хранителния ми режим. Ползвал съм хранителни добавки. Можете даже да ми предложите как да комбинирам с хранителния ми режим следните добавки :

Universal Uni-Liver amino
Syntrax Nectar или ON Whey Gold (мисля че и двата са добри, можете да ми кажете кой да взема)
И да ми предпоръчате някаква добавка за напомпване ... (мислех си за No-Xplode)

02.06.09
13:16

Програма може да потърсиш в изданието и да си я нагодиш спрямо теб. Все пак имаш 2 години стаж - никак не малко и ти най-добре може да си прецениш тялото и възможностите му.
Относно добавките:
Uni-Lover - Добри аминокиселини... взимай ги на закуска, преди и след тренировка.
Протеина - определено Nectar, по-добър е като профил,качество и вкус /3 - 0 :D /
Експлода - го взимай както е по етикети ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1