No Xplode дез материална лъжичка?

ПО

03.06.09
14:20

Това нормално ли е? Пресипах го целия и не открих въпросната лъжичка...сега как да разбера колко е 20 грама и че изобщо не е менте! Имаше си найлонче отгоре и под него хартия с надпис-sealed for your protection

03.06.09
17:46

Да не си попаднал на ментенце. От къде го купи?

казано от Валентин Иванов на 02.06.09, 13:11:

Също така ни бе подадена информация че в нашия район вече се срещат ментета на някои продукти, произведени в Турция.
Така че се пази и купувай само от оторизирани дистрибутори:
bodyart-bg.com
silabg.com
4fitnessbg.com
maxefect.com
bodybuilding-bulgaria.com

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.06.09 17:47.

ПО

03.06.09
17:54

Еми точно от един от тези сайтове, от който впрочем пазаря от много време и до сега не бяха ме разочаровали, напротив само с добро съм ги запомнил, незнам сега защо е така.

DR

04.06.09
09:25

казано от Пожарникарчето на 03.06.09, 14:20:

Това нормално ли е? Пресипах го целия и не открих въпросната лъжичка...сега как да разбера колко е 20 грама и че изобщо не е менте! Имаше си найлонче отгоре и под него хартия с надпис-sealed for your protection

еййй , на тея и една лъжичка им се свиди вече :D

пп:
една ч.л. е горе-долу 5гр

04.06.09
16:49

1 ч.л с връхче е 5 гр. ,

05.06.09
06:19

Има разлика в плътността на различните хранителни добавки. Една чаена лъжичка може да ти е 3 гр. от даден продукт или 7 гр. Не може да се прецени с точност. Лош късмет с лъжичката ..

Мнението беше редактирано от summer_jam на 05.06.09 06:19.

MA

05.06.09
07:58

Не е нормално точно в BSN да няма лъжичка...

05.06.09
08:18

Да се намеси тогава вносителя и да каже имало ли е други такива случаи на No Xplode без лъжичка.

ВИ

05.06.09
08:43

казано от Aleksandar Marinov на 05.06.09, 08:18:

Да се намеси тогава вносителя и да каже имало ли е други такива случаи на No Xplode без лъжичка.

Не помня специално за лъжичка да се е случвало, но като всяка друга фирма се е случвало да има брак - липсващо картонче под капачката, повреден,или липсващ етикет, липсващо фолио над капачката, развъртяна капачка итн
Нормално е, всички тези продукти излизат на конвейр, а това не е безгрешна технология. Даже мога да кажа че на БСН сме имали двойно повече брак сравнено с другите фирми.
Специално за този случай проверихме и всичко е наред с този продукт,оригинален е.

ПО

05.06.09
15:18

Вносителят отдавна ми писа ЛС и дори ми предложи замяна на продукта, но не виждам смисъл понеже вече го пробвах и всичко си е наред. Напомпва яко, дава доста енергия и накрая имам това леко главоболие. Слагам по една супена лъжица и ефекта е налице.

Мнението беше редактирано от Пожарникарчето на 05.06.09 15:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1