Добавки за изчистване, въпрос

04.06.09
07:15

Здравейте,

Трябва да сваля около 7-8 кг излишни мазнини, без да бързам задължително за лятото, но все пак е хубаво да започна сега, докато е топло.

Зимата бях 106 кг /на 185 см, 23 год, със малък стаж в залата/ и със диета, л-карнитин и малко кардио успях да смъкна до 98-99-100, след което изпаднах във застой, спрях да свалям, спрях диетата и успях да задържа килограмите дори и със повишен прием на въглехидрати.

Сега, месец и половина по късно, смятам отново да мина на НВД със кардио /без да спирам с тежестите/ и някакви добавки. Първоначално си мислех за Fyre /предвид отличните отзиви във форума/ в комбинация с нещо, л-карнитин примерно, но термогениците май не ми понасят особено добре, особено пък лятото. Пил съм термостат на ест - дишам трудно, главата имам чувството че ще ми се пръсне и тн...

Наскоро четох за комбинацията л-карнитин + пируват. Какво смятате за нея? Някой пробвал ли е? Също така – видях 2 марки за сега които предлагат и двата продукта - NOW и Genesis Nutrition, като лично аз не съм фен и на двете марки, все пак едната от двете трябва да е по добра? Има ли други?

Всякакви предложения ще са от полза 

04.06.09
07:27

Перфектна комбинация!Л-карнитин и пируват.Виж и еквивалента на Уидър.

Мнението беше редактирано от Финдо на 04.06.09 07:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1