с какво бихте комбинирали

LU

04.06.09
15:07

зел съм си 1 кило от пудрата на гаспари  Саиз Он  с какво бихте ми препорачали да я комбинирам

04.06.09
15:08

Superpump250, протеин....
тей като кажеш пудра Сайз Он... нали знаеш, че си взел креатинова матрица :)

LU

04.06.09
15:13

знам какво съм зел ! забравих да кажа че неискам да го комбинирам с брустери :)
а и за същатата цена горе долу  няма ли да е по добре но експлоде на бсн

Мнението беше редактирано от ludiaBG на 04.06.09 15:15.

04.06.09
15:20

Че то Но Експлоде какво е бе ?! Не е ли азотен буустър :D Комбинирай Сайза с Но Експлоуд и яко хапване и ще видиш изродски резултати ;)
Днес ми беше последната доза от Сайз Он ;(( 46 дена цикъл направих . Утре сменям схемата и много ще ми липсва сайза мойта любима добавка !! :)

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 04.06.09 15:22.

LU

04.06.09
20:03

ясно ми е но експлод какво е ! просто казах че горе долу за същата цена мога да си зема но-експлоде

ГА

04.06.09
20:20

казано от ludiaBG на 04.06.09, 15:13:

знам какво съм зел ! забравих да кажа че неискам да го комбинирам с брустери :)
а и за същатата цена горе долу  няма ли да е по добре но експлоде на бсн

Еми може и по-добре да е , но нали каза , че не искаш буустери( В такъв случай и аз бих ти предложил претеин/гейнер зависи от целите , които имаш )

04.06.09
20:31

Суроватка, ВСАА.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.06.09 20:31.

Аз бих я комбинирал с хранене трениране и може би протеин, витамини зависи от финансовите средства.

05.06.09
04:31

Аз пък мога да ти кажа че НО Експлоуд не може да се мери с Сайз Он . Знам че са различни категории продукти но наистина без сайза тренировките ми са много по различни когато съм само с нокса ..

08.06.09
14:47

Това ще е най - голямата глупост, която можеш да направиш.. да комбинира SizeON с NOX. Щом си решил да направиш стак, направи го качествено... направи го на една фирма, в случая Gaspari. Ако си беше взел CellMаss тогава щеше да комбинираш с NOX. Различните марки си имат различни формули и патенти, които не се знаят от другите и са направени да се комбинират най - добре с продукти от същата марка. Аз ти препоръчвам PlasmaJet и SuperPump. Успех

Мнението беше редактирано от MachineHead на 08.06.09 14:48.

08.06.09
14:50

казано от NoXtr3m3 на 05.06.09, 04:31:

Аз пък мога да ти кажа че НО Експлоуд не може да се мери с Сайз Он . Знам че са различни категории продукти но наистина без сайза тренировките ми са много по различни когато съм само с нокса ..

Това пък как можа да го кажеш... Едното няма нищо общо с другото. Ти и чист монохидрат да пиеш, пак ще е коренно различно от  NO Explode. Продуктите имат различно предназначение...

08.06.09
15:59

Аз пък ти казвам че Сайза ми дава 2 пъти повече сила от нокса !! Що да е глупост като така съм го изпитал . Познавам тялото си добре и мога да го кажа категорично .. Нокса + сайза си действат много добре заедно ;) Ако беше пил и двете заедно щеше да го знаеш ..

08.06.09
16:09

Нормално е азотен буустър и креатинова матрица каквито са NO-Xplode и SizeOn да действат добре заедно. Това, което ти се казва е, че всяка от комбинациите NO-Xplode+Cellmass и SizeOn+SuperPump250 би следвало да действа още по-добре. Ма ти най-мразиш акъл да ти се дава, щото разбираш от всичко...

08.06.09
16:13

казано от NoXtr3m3 на 08.06.09, 15:59:

Аз пък ти казвам че Сайза ми дава 2 пъти повече сила от нокса !! Що да е глупост като така съм го изпитал . Познавам тялото си добре и мога да го кажа категорично .. Нокса + сайза си действат много добре заедно ;) Ако беше пил и двете заедно щеше да го знаеш ..

Естествено, че SizeON ще ти дава повече сила, това е креатинова матрица. NO Explode е азотен бустър. В него креатинът е много по - малко. Предназначен е за повече енергия и издръжливост, а не за сила, ако правиш разлика между двете... Останалото ти го каза Мартин...

08.06.09
16:19

Уж го хвалят нокса че давал и сила +20 процента ли ко беше .. Сайза значи ми дава +50 процента ..

08.06.09
16:34

Ми, приятелю, един преподавател по физика казваше: “Как може да превръщате енергия в сила? Това само Джадаите го могат!” така че пича може би е джадай :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1