29.01.05
11:30
Модерирано от art_of_pain
Абе какво да ви кажа............. вече два пати ловя некакви стомашни вируси. Парвият пат свалих 6-7 кг за 4 дни. А сега пак свалих кам 2-3. При положение че сам ектоморфи бях стигнал 92 кг при добар релеф. Та сега докторката ми вика 10 дни на плодова диета и си е ебало мамата.
Та какво ще кажете за закуска примерни 1 кисело мляко 3 яица и около 100 гр овесени ядки.
След това сам на даскало и имам на рзаположение само джобове и банички. Даите некакав савет за хранения в даскало.
След това се опитвам да си осигуря максимум проеин и въглехидрати.
И кажете подхпдяща храна за след тренировка. Сега тя е около 6 часа.
След това имам още 2 хранения.
Казеинат се добива от млечни продукти. Става ли преди лягане да се ядат млечни продукти.
Даите некакви идеи..............
Не е много добре написано ама барзам.........
Моля пишете изцяло на кирилица.Мнението ви бе редактирано.Не използвайте “4” и “6” , вместо “ч” и “ш”.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain
Ами, забрави за баничките, иначе някой друг сандвич не вреди. Можеш да си вземеш протеин на прах и да заместваш така едно хранене. Фъстъци и бадеми е друг вариант, ама не прекалявай, че имат много мазнини. По здрави
Не виждам никаква логика да минаваш само на плодове. Какво ще стане като ядеш ядки, картофи, маслини?
В училище може да си носиш:
- ядки /мазнините в тях не са лоши, напротив/;
- сандвичи с пълнозърнест хляб Бонус и пуешко/пилешко филе, кашкавал /не прекалявай с кашкавала/ и много други работи /аз лично преди си ги правих със смес от мед и сусамов тахан-много е калорична/;
- кисело мляко
- плодове /бананите са добри в твоя случай/
- в краен случай може да си вземеш и гейнър, който предварително си приготвил;
29.01.05
17:03
стомашни вируси... кофти!
Ако имаш разстройство (диария) пий от прахчетата Смекта (има ги в аптеките). Помагат, поне според мен.
Избягвай протеина на прах... Той би влошил нещата. И без друго здрави хора от залата се оплакват от диария като изпият 2 млечно-яйчни протеина...
Яж препечен хляб и пий компот от дренки (не се бъзикам - много помага). Също много добро за облекчаване на стомашните болки е шоколада... Нямам логично обяснение, но пробвай след тренировка и ще видиш само промяната...
дано съм помогнал!
31.01.05
13:34
Абе имам кам 2 години опит ама тва храненето ми е мн. слаба страна. Та мерси за отговорите .........
Та то вече вируса се оправи и тая диета я заебах 6тото зех мн барзо да свалям и се ядосах и пак сам на стария хранителен режим...........
Кажете си мнението на закуска 1 киселм мляко разбаркано със 3 сурови яица и 100-150 гр. овесени ядки.
Кои хляб е по-добар за маса белият или палнозарнест.
И предложете някакъв вариант за хранене след тренировка и за преди лягане.
А между другото съм с мн. барз метаболизам.
Мери ..............
31.01.05
21:57
не яж сурови яйца, освен ако не си сигурен в произхода им (т.е. да са домашни), но пак не е за препоръчване...