Въпрос относно L-carnitin+Аминокиселини 1900мг

06.06.09
15:20

Здравейте съвсем нов съм в този форум но мисля че вашата компетенция от прочетените ми мн теми е наи-висока. Интересува ме въпрос относно L-Carnitin IronMaxx 500mg + Genesis Nutrition Amino 1900Mg. Въпроса ми е въ режима на пиенето им. пия ги от един ден и програмата ми е следната:
L-Carnitin:
в тренировачни дни(тренирам фитнес:2 дена тренирови, 2 дена почивка)- сутрин на гладно като стана(8:30)  -1грам
                                                                          - 1 час преди тренировка(тренирам предимно от 11:30)-2грама-(10:30)
                                                                          - преди лягане- 1 грам
нетренировачни дни: - при ставане на гладно: 1-грам
                      - преди лягане 1 грам

Аминокиселини:  - при ставане на гладно заедно с карнитина- 3 таблетки
                  - преди тренировка(1 час) заедно с карнитина - 3 таблетки
                  - веднага след тренировка - 3 таблетки
Нетренировъчни дни - 3 таблетки сутрин при ставане на гладно и 3 преди лягане
Искам да попитам тази програма добре ли е тъй като навсякаде кадето попитах всеки ми казва различно. Тренирам за отслабване и релеф. теглото ми е 81 кг  височината- 1,75
    Благодаря ви предварително за отделеното време.

06.06.09
17:02

карнитина е добре,ако бях аз щях да пия по 3-4 грама преди тренировка ,но секи си знае за себе си.Аминокиселините ги пий повече,по 15 на ден някъде да ти идват

10.06.09
14:12

казано от ilko на 06.06.09, 17:02:

карнитина е добре,ако бях аз щях да пия по 3-4 грама преди тренировка ,но секи си знае за себе си.Аминокиселините ги пий повече,по 15 на ден някъде да ти идват

Поне един погледна и напса нещо. Вече пия както ти си ми препоръчал по повече и от двете благодаря ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1