Хитозан + Л-карнитин ....

07.06.09
18:03

76 кг сам ... 177 см... искам да сваля още 6 кг ... да стана около 70 и смятам да ги сваля за 3 седмици.... не ме упреквайте че не е добре така но аз най-добре си знам :) свялих 27 кг за 1 година и половина сега искам да сваля тези 6 кг .... смятам да комбинирам тези 2-ва продукта + много тренировки хубаво кардио накрая на всяка тренировка ще намаля храната и ще карам главно на плодове зеленчуци НЕСТЛЕ ФИТНЕС ( което на мен лично много ми помага ) ... и така :)  така с тези добавки дали ще има ефект или :? само ще си хвърля парите на вятъра ....

07.06.09
18:24

Chitosana е блокер на мазнини, т.е. ти ако приемаш минимално количество от тях то нямаш нужда от него. По-скоро въглехидратен блокер ще е по-удачен при теб/съчетан с хром/.
Л-карнитина ако спортуваш си заслужава, но дозата е от 2-3гр. на прием...

08.06.09
05:50

ако ядеш плодове и зеленчуци само,ще ги свалиш тези килограми,но ще изглеждаш по-зле от преди

15.07.09
07:07

виж аз в момента свалям с л- карнетин + хитозан и за мен комбинацията е страшхо добра

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1