въпрос...

29.01.05
13:24

значи на 17 години съм, тренирам от много време, но бях прекъснал за около 5 месеца и свалих много(пуших и пиех доста и не тренирах, хранех се по 2-3 пъти на ден). Отсабнах с около 4 кг, но много обем загубих. Преди 3 седмици започнах да тренирам много сериозно, ям много(екто-мезоморф съм), не спазвам диета но гледам да приемам много протеин. тренирам 4 пъти в седмицата+1 път седмично малко коремни преси и скачане на въже. Взимам по 5 грама креатин на ден, около 60-80 грама протеин на прах, глюкоза, б комплекс на оптимум, мултивитамини, отделно вит. Е. Като се гледам в огледалото не само че съм си възвърнал старата форма ами съм станал много по здрав. Всеки един мускул е станал по голям и по добър. Но проблема идва като се претегля. за 3 седмици съм качил 1 кг някъде, максимум да са 2. А иначе в огледалото грешка няма. 177 съм висок, 70 кг. Защо видимо качвам и то доста(не съм се омазнил въобще, релефен съм), подобрявам формата на мускулите а килограмите си стоят същите???? като се погледна в огледалото си викам че има супер ефект а като се претегля и се отчайвам. защо според вас става така?

29.01.05
14:14

оффтопик:
пич колко си го зел тоя б-комплекс на оптимум...кажи ми нещо поече за него

30.01.05
10:13

продължавай и все някога ще почнеш и на кг да растеш :D
пробвай да увеличиш въглехидратите...

MI

30.01.05
10:15

http://www.bb-team.org/nutrition/000487.php
прочете тази статия.Ако се опитате да я приложите, мисля че ще се получи.
успех
по-здрави

30.01.05
10:44

ммм... да това с освинването ми хареса...  :D

30.01.05
16:52

яж още повече! маса се прави на маса :). имаше един подпис на някой във форума- “не ми казвай че ядеш достатъчно щом не качвяаш..” :D

31.01.05
00:53

ммм..може би на този преди теб? :wink:

31.01.05
14:46

[quote author=“der_meister”]ммм..може би на този преди теб? :wink:

хаха хаха много съм зле.. :D

31.01.05
16:06

[quote author=“noolo6”][quote author=“der_meister”]ммм..може би на този преди теб? :wink:

хаха хаха много съм зле.. :D

хахахахаха много зле много..... направооо  :twisted:
иначе по темата може например да тренираш с по тежко с по малко повторения най-много 6 и така като се храниш както трябва и ще качиш нема начин  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1