fyre ?

08.06.09
08:11

Аз съм на 22 години , висока съм 163, и тежа 65 кг  . Бедрата са ми проблемната зона , нямам никакъв корем . Миналата година от самосебеси бях отслабнала доста 58 … неискам да свалям до 50 защото няма да ми отива искам 55 ...
Така проблема на мен ми е че задържам вода . Зимата пак бях отслабнала мн , но като смених климата и пак върнах килограмите си и и от 2 месеца е непосилно за мен да отслабна . Така вупроса ми е взех си fyre … , но работя само вечер т.е. през деня спя . Кажете ми кога да пия хапчетата и по колко , бих могла да направя компромиси със спането ,т.е. да не спя цял ден . Забравих да кажа ,че вечерната ми работа е доста активна и за да стигна до нея вървя по 25 мин . Може ли само с бягане и коремни преси примерно да се сваля , имам си и велоаргометар … Както казах водя изцяло нощен живот , кажете ми и кога е хубаво да хапвам .
Благодаря предварително !

08.06.09
08:18

Добре де,ти видя ли колко десетки теми има за fyre преди да пуснеш твоята????
Килограми се свалят с диета и кардио,не само кардио.
За да не задържаш много вода - спри солта,подправките по-малко, и намали млечните продукти.
Добре е,че имаш велоергометър,но си изгради и правилен хранителен режим.
10 кг не са много за сваляне,но няма да стане с една опаковка fyre и за 1 месец.
Трябва постоянство.
Относно приема на хапчетете - започни с 2 х 1 на ден,после премини на 2 х 2 .Но преди това оправи храната.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.06.09 08:19.

08.06.09
08:23

да четох доста , но въпроса ми главно е кога да го пия , защото , като се прибера в 7 сутринта и ако испия 2 хапчета , от този кофеин кога ще спя ... бих издаржала без сън , но колко време ? Знам , че с 1 апакофка няма да стане в чудеса невярвам ...

08.06.09
08:41

Можеш да сваляш само с бягане и коремни преси да (разбира се трябва да съобразяваш и какво ядеш). В твоя случай приемай FYRE преди да отидеш на работа 1 доза. И след това по време на работа (няколко часа по-късно) приемаш и втората доза FYRE. Почваш с 2 приема по 1 капсула за около седмица и после увеличаваш на 2 пъти по 2 капсули.

Щом задържаш вода може да погледнеш и следният продукт:
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=331&Itemid=44 - това е билков диуретик и то натурален.

08.06.09
08:46

казано от Aleksandar Marinov на 08.06.09, 08:18:

Добре де,ти видя ли колко десетки теми има за fyre преди да пуснеш твоята????
Килограми се свалят с диета и кардио,не само кардио.
За да не задържаш много вода - спри солта,подправките по-малко, и намали млечните продукти.
Добре е,че имаш велоергометър,но си изгради и правилен хранителен режим.
10 кг не са много за сваляне,но няма да стане с една опаковка fyre и за 1 месец.
Трябва постоянство.
Относно приема на хапчетете - започни с 2 х 1 на ден,после премини на 2 х 2 .Но преди това оправи храната.

Преди да го съветваш да спира солта,виж и прочети малко за електролитния баланс в тялото!Какво става при липса на натрий при интензивни тренировки и не само за трениращи!Спрете да говорите наизуст!
Плюс това,приемането на натрий не води до задръжка на вода!Така,че не спекулирай с това!

Мнението беше редактирано от Финдо на 08.06.09 09:02.

08.06.09
08:56

относно солта приемам я , но в мн малки количества , определено не прекалявам , ще си купя зелен чаи или горепосочените хапчета , най - вероятно ще има резултат ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1