питане за Protein i BCAA

09.06.09
03:44

Искам да попитам понеже смятам да вземам протеин на Скайвеишън,а в една негова доза има 5 гр. БЦАА,като мисля да го вземам по 2 дози дневно,което ще рече общо 10 гр. /Отделно по колко и кога да вземам БЦАА на Примафорс,при положение,че тежа 87 кг., на 25 год. съм и тренирам от 4 години?! Има и още едно питане за креатина на Примафорс етил естера-кутията от ).500 кг. колко време да пия от него и да почивам ли?Понеже е етил естер и се пие по малко в смисъл дали няма да ми дойде множко и дали няма да спре да ми дейста,ако го пия без да спра,до като свърши кутията!?Благодаря на отзовалите се!

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 10.06.09 07:23.

СБ

09.06.09
03:55

Хубаво е да се поемат поне 15 грама БЦАА отделно към протеина. А относно СЕЕ, между 5-10 грама на ден се взимат за около 45, максимум 60 дни

12.06.09
03:18

Няма ли да ми дойдат малко множко по 10 гр. етил естер на ден????? 5 преди и 5 след тренировка,защото на опаковката пише по 2 гр. преди и 2 след?Не знам ако нещо греша,някой да ме поправи????А също и по кое време на деня е най-удачно да си направя 3-те приема на BCAA-то, при положение,че и в дозата на Scivation-a има?А смятам да пия по 2!? Дайте съвет моля!

Специално ЦЕЕ аз го пих по 5 грама в тренировъчен ден(преди и след тренировка) и 2,5 гр в нетренировъчен(сутрин на гладно).

15.06.09
15:38

еми значи и аз ще си го карам така,пък ще видим,защото от Силабг ми казаха,че не е проблем да пия и по 10 гр. на ден,но на мен ми се стори много и за това пак питам ...но ще видя как ще го пия! :)

На мен пък в магазина на СИЛАБГ изрично ми казаха по 5 грама на ден максимум.Ако нашата Силабг има предвид как той го пие,не знам,все пак сме далеч от неговото ниво. :)

16.06.09
18:06

Значи и аз ще си го карам така,по 2.5 преди и 2.5 гр. след тренировка, а в почивните дни по 2.5 гр. !!! То и без това вкуса мо е кисело,солено горчив :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1