12.06.09
10:15
Здравейте, днес си контузих лошо лакътя и ми казаха 2 месеца без никакъв фитнес. Знам че ще дръпна много назад, но няма друго положение. Чудя се просто след 2 седмици като ми махнат гипса как да поддържам форма и да не се занемаря и омазня. Мисля си за НВД и тичане. Единствените въглехидрате да са към обед-100-тина грама овес. Всички съвети са добре дошли в този отчайващ за мен момент :(
Спокойно, аз изкарах 2 месеца лежейки по гръб и гледай Дискавъри заради една сериозна контузия. Ако си тичаш редовно и не прекаляваш с яденето, може даже и развитие да получиш. Като не можеш да си ползваш ръцете, направи нещо специално за краката си да речем. Тичай, прави кросове, пробвай спринтове, бягане по баир, стъпала, пистолети, напади без тежест или клекове без тежест, подскоци, скок дъга, подскоци върху кутия ( за справка виж темите за крос фит), има десетки упражнения за крака и за кардио без да ползваш ръцете си. Сега е момента да обърнеш внимание и да направиш упражнения за които иначе не би се сетил. Времето е хубаво поне още 4 месеца идеално е за тренировки на открито. КОга ще имаш по-добър шанс за толкова много работа за крака, корем и кардио?
Мнението беше редактирано от sportist на 12.06.09 10:39.