12.06.09
23:49
Ден Събота,дата 13,малко след 02:30 часа..Време топло - на мен също..След дълго време четене,писане обмисляне по-чужди дневници реших и аз да се впиша в този раздел..Да видя на какво съм способен и да чакам вашите критики.. :)
Малко за мен:
Казвам се Виктор Манчев,родом от Пловдив и живея тук..На 17 години,стаж 8-9 месеца с огромни промени за мен..
Фитнес започнах поради 2 причини:
-Подобряване на мускулните групи,добра фигура
-Правещо удоволствие на момичетата да контактуват с мен ;)
Малко данни:
Тегло преди да започна 58-60кг - настоящо тегло 69-71 кг
Височина 176 сантиметра
Ръка преди 28,ръка сега 33
Гръдна не знам
Бедро 54 преди,58 сега
Прасец 35 преди 37 сега
Китка 17
Талия 74
Ханш 92
Мазнизни 10-14%
Цели:
Без цели не си виждам живота,свикнал съм да имам някава цел в живота,която да е гоня и изпълнявам..Целта с фитнеса ми е качване на ММ (максимално чисто) и достигане на едни доста добри размери,без химийте..Добавки скоро време ще почвам с No-Xplode на BSN,амино на Universal (може би),гейнър и витамини..До сега не съм използвал нищо,защото исках да видя и да изцеда възможноста си да се развия без добавки..
Хранителния режим ми куца малко,но ще се старая да го оправя..
Днес в по-късен час отново ще дам малко информация за яденето ми през деня и тренировката.. ;)
Успех на всички и,
Поздрави.. ;)
13.06.09
05:19
Честито и от мен!Сега остава да си стриктен, и резултатите,ще са на лице! :)
13.06.09
21:37
Добър вечер на всички!Сега вече имам малко време да отделя за дневника ми..Храната днес беше много зле,поради някой фактори,късно лягане,късно ставане,ходене на мач и други ангажименти..Но преди това искам да споделя с вас една история,която ми се случи на 21.март тази година..Някъде по обед,обилно хапване преди тренировка (1 час преди нея) и отивам надъхан за тренировка..Ще правя гърди..Влизам си в заличката (но не моята в,която ходя редовно,а една друга) и започвам загрявка..След 15 мин. потеглям към лежанката (хоризонтална) и слагам си аз един диск 25кг от една страна,но видях едно страхотно дупе на една мацка,заблях се и оп белята стана..Диска ми удари ръката и два пръста набързно посиняха..
Отидох в тоалетната и почнах обилно да е наливам със студена (ледена) вода,с цел да се оправи бързо,но грешах..
Ръката стана още по-зле и веднага напуснах залата,с думите,че повече няма да стъпя там..И така и стана,до сега не съм ходил там вече..Сега 2-3 месеца по-късно ръката ми е добре,смисъл нямам проблеми,но ноктите тука се държат едвам едвам и са пред падане най-накрая.. :) Като виждам под тях новия нокат ми стана доста приятно..Ако някой иска може да кача снимка “да се порадвате”.
Вечерта ми беше можи би най-тежката до сега,много болка много нещо,а на другия ден вече беше почнала да отшумява..
ИЗВОД:
Или гледате и се наслаждавате на момичетата или тренирате.. ;)
Та сега да си дойдем на думата..Както малко по-горе споменах яденето ми беше много зле..
10:00 2 филий с мед+кисело мляко
11:00 Плодове (ягоди+череши) - за густото :)
12:00 3 големи кебапчета по 100гр. и една голяма шопска салата,със бобец и 3 варени картофа..
13:00 Отново плодове
16:30 3 филий със салам,1 краставица,1 домат,1 кисело мляко
17:00-19:00 бях на мач Локо-БОТЕВ 200гр. слънчоглед
22:00 Голяма купа кускус с кашкавал+свинско месо 100-150гр. 1 кисело мляко +500 прясно
По-късно може да хапна още нещо..Знам,че днес много куц ден,но просто не си бях в нас за дълго време..
Та май май ще хапна след малко изварата.. :)
ЧАКАМ КРИТИКИ..
Поздрави,Виктор