26.03.04
18:28
Здравеите, наистина срештам много професионални изказваниа и коментари в този форум за това реших да създам нова тема и да насоча специално Вашето внимание върху моя въпрос а тои е... Какъв протеин да използвам при вземане на Л-кантин и спазване на нисковъглехидратна диета в период на изчистване като за цел съм си поставил минимална загуба на мускулна маса? Ако това ще Ви помогне в намирането на идеалниа за мен и за този период, препарат (протеин) ще Ви кажа че сам ендоморфен тип с бавен метаболизъм! Благодаря Ви!!!
Преместена тема!
Променено заглавие!
vanisher
26.03.04
20:18
Относно протеина тои може да бъде същият какъвто когато качваш маса(естествено протеин,не геинър).Не виждам смисъл от някакъв по особен протеин когато сваляш.Знаеш че наи важното е игра с мазнини и въглехидрати и интензивност на тренировки :D
27.03.04
03:10
Отговор: Суроватъчен протеин - бърз протеин с балансиран състав помагащ ти за добро възстановяване, отделно си вземи АК с разклонена!
27.03.04
13:39
Благодаря Ви за препоръките, но бихте ли посочили точно наименованията на продуктите за да мога да си ги поръчам по интернет!
Поздрави: Smith
6to we hacker/carder/cracker za kvo ti e po internet???Ina4e v site-a na nutrim ama nqma da ti vur6i rabota 6toto pla6ta6 nalojitelno kato doide poru4kata a ne s CC/credit card :lol: :lol: :lol: :lol:
27.03.04
14:05
TheGreatIceMan, мисля че тук не е мястото да Ви обеснявам как и по какъв начин ще се сдобия с препаратите, от Вас се искаше “само” любезно съдеиствие!!!
28.03.04
16:02
Smith, немога да ти препоръчам фирма. Не е лоялно спрямо колегите ми и спрямо мен самия. Защо? Ами никоя фирма не ни плаща да и продаваме продуктите. Откровено казано, вносните са по-добри от произведените тук. Принципа “По-скъпото е по-качествено!” важи в относителна степен до толквоа, до колкото разликата между 2 суроватъчни протеина на 2 отделни фирми (само пример) с един и същ % на концентрация на белтъка е в “глезотииките” сложени в добавка!
Сам направи избора си!
28.03.04
18:24
Image, ако задам въпроса си по друг начин, смятам че ще ми отговорите с името на самия продукт, които би бил максимално “удобен” в моя случаи за което наистина Ви Благодаря!!!
Посочeте ми протеин и АК на фирма Universal!
28.03.04
23:13
:) :) :)
Вероятно учиш право? Поздравления!
Твоят протеин е Суроватката, иначе казано Whey Protein с концентрация на белтъка над 90%. Вземи си този, времето за смилане, на който е най-кратко. На кутията е отбелязана графика на смилателната му крива. Успех! Ако посочиш мвжду кои се колебаеш с линкове ще ти дам по-задълбочен анализ!
28.03.04
23:37
хе хе хе :P вие и СЕМ може да прецакате бря:)
29.03.04
00:24
Политика!
Точно това е най страшното че от тая политика може да станеш като месер пред прасе на новъгодина и с едно копче или клавиш да направиш огромни пакости. Tъкаче власта е нещо много силно а тука няма демокрация не сме ви избрали по демократичен път ,че да сме сигорни ,че отговаряте на някакви параметри ,които са задаволителни тъкаче image недейте да колите и бесите кат сем не е етично плс.
по-здрави
29.03.04
03:22
Да коля и беся не съм забелязал. Държа във форума, който медерирам да има яснота по въпросите, на които отговарям. Вие сте избрали да посещавате моя форум. Ако не нарушавате неписаните норми на приличие публично, то радваме се да Ви помагаме. За да Ви помага ме се налага да ни вярвате. Това не наш избор!
Теб точно кога съм те колил и бесил Емо? И каква е връзката с темата? Да не си афектиран от друга тема и да постваш тук мислейки си все още за нея? Обоснови, моля те причините да поучаваш нас модераторите в тази тема! С какво е свързан поста ти?
znachi tva e molba za po demokratichen forum bratle vsledstvie na vsichko do momenta smqtam che imam pravo da go iskam i zelaq tva neshto ,no tova dali sym efektiran smqtam ,che e v pravoto mi da go ostavq za sebesi i smqtam che tova nebiva da byde prichina poradi koqto posta mi da ne e trezven i obektiven
po-zdravi
OHHH neshta da vlizam v lichni napatki se pak smqtam che ne sum as choveka koito trqbva i moze da vi napada i atakuva prosto s informaciona cel beshe gornia mi post bratle
29.03.04
03:35
Емо каде сме ти отнели свободното право на избор? И защо точно в тая тема?
pravoto na izbor e otneto prosto kato e sformirano bb-team ekipa v grupite gore i nqmame pravo da izberem podhodqsht chovek za da bude nashia moderator a kakto znaete imperite odavna sa ischeznali i navsqkade pochti imat pravo na izbor horata . Zashto tova da ne bude i vyv foruma no shtom vie ne zalaete kakvo mozem da napravime nie prostotite i malki useri nali e tvoi foruma ? A tova razdelqne na klasi i kasti chres sobstvenost dali e vash na kulturista image i saxomatik smqtam che sushto ne e pravilno prosto zashtoto v edna malka dyrzava kato Bylgaria golemite chasnici ne deqnat mnogo dylgo poradi fakta che ne mozesh da si gospod v takava sreda .
po-zdravi
29.03.04
04:33
А-а-а-а,... сега разбрах! Излиза, че сме лощите империалисти и сме ти отнели правото да си извоюваш собствени права във форума, чрез умениятам които притежаваш. Демек лоши сме си по природа!!! Ами ти току що изрази едно свободно мнение в един зъл империалистически форум, подкрепящ корпоративните интереси на движещата групировка олигарси в България иначе казано bb-team.org! Тоя факт е прецедент и явно свободата да се изразяваш така сам си сия изоювал, карайки ни да се респектираме от теб. Разкри ни ние сме лошите! Обаче като в теория на конспирацията ще отричаме до последно!
Дори и форумите на анична Елада са имали правила. Демокрацията е идеалистична идея! Няма такова понятие в реалната политика и ние не се вживяваме в ролята на строители на новия свят идеалисти. Всяка група хора правещи нещо заедно имат своя политика. Нашата е да помагаме с единственото изискване да се спазва определени норми на поведение! Емо, прекали! И преди сме разисквали тоя въпрос! Поствай каквото си искаш, аз повече няма да философствам на теми различни от спорт и здраве тук. Няма да отговарям на препоръки, без ясни предложения и ако видя тема дето да се отклони от смисъла си ще я заключа. Ще направя изключение само и единствено а тази тема! Нея само ще преместя
29.03.04
12:45
Важното че самата страница и инфото в нея са като чели наи добрите в БГ,пък за форума преренции много!
hahaha awe bazikam se we image se pak skivash li trebva malko kritika kvo losho ima :)) a i nali vikash che humura e nai smislenoto neshto v zivotatati ta eto malko humor da ima
po-zdravi
29.03.04
15:27
Здравеите, какво означава преместена?! Искам да Ви кажа че уважавам и ценя мнението на всеки един от Вас, а относно политиката която води Image, повечето от Вас могът да я разтълкуват като изхождат от един древен римски закон, а тои е... “Първия по време е първи и по право”! (и нека до тук да спрем).
Image, ще бъда откровен със Вас и ще Ви кажа че за утре съм планирал покупката на продуктите, ще ме улесните максимално ако ми кажете какви да са.... висок съм 176см.,тежа 94кг. а бицепса ми е 44.5 и нормално ли е като го напомпя да става 46-46.5 а след два три часа си е пак 44.5см (не съм ползвал никакви препарати до сега, тренирам от близо 2г. но не съм постоянен, само последните 5 месеца бях като от тогава спрях и цигарите). Благодаря ти за оказаното съдеиствие до сега, надявам се и за в бъдещте да е така, а относнно дали съм юрист ще ти отговора че това е една моя не збъдната мечта!
dobre we bratle dai da vidime as v purvia post prosto infomraciona cel sum imal ne da vi pouchvam a da vi nastavlqvam i da vi davam syveti ! A ti go iskara che vi poluchavam i koi sum as i zashto i dryn dryn vi pouchavam! Ne iskah da pisha oshte no ti go ze navutre i smqtam che e nalozitelno da se kaze oshte neshto zadulbocheno ! Ta za tezi prostoti koito gi napisa ako mozesh da razqsnish malko zashtoto as samo iskah demokratichni izbori za moderator na foruma ne iskah da si priznavate che ste takava gropirovka i tn loshi po priroda gluposti i tn.
po-zdravi
29.03.04
16:37
Smith вече ти казах за суроватъчния, за човек желаеш да масира натурално освен протеина би било полезно да си вземе, някои от следните добавки:
- трибулус (Tribulus Terestris)
- ZMA
- йохимбе (Pausinystalia yohimba)
- жен-шен
- креатин
- билката Leuzae Carthamoides Iljin (Astaraceae)
и пр и пр...
29.03.04
17:22
Thank you Image, само жен-шен и креатин съм чувал :) ще ти пиша да ти съовщя какъв е резултата!
29.03.04
18:11
Бих желал да взема отношение в дискусията между Емо и Image. Емо, ти говориш за форум от типа на този в дир.бг. Там нещата стоят по следния начин - трета страна предоставя техническо пространство за форум с определена насока, той се ползва от посетителите и те сами си го организират (модератори, правила и т.н.). Третата страна не отговаря за нищо в този форум, освен той да е онлайн и технически да е изправен. Ние като организация правим този сайт с идеята, че разработваме едно електронно издание и като всяка организация (фирма, дружество...) имаме определени изградени правила и политика, която е наша и според която работим. Няма нищо лошо в това, ще го видиш във всички уважаващи себе си организации (фондации, фирми, дружества и т.н.). Ние предлагаме възможноста да се ползва този форум с ясната идея, че се стараем той да е по-различен от другите със своите по-интелигентни дискусии (поне до колкото е възможно). Затова имаме определени от нас правила за ползване и права да поддържаме този форум. На кратко - за да караш кола, трябва да си седнал, иначе ходиш пеша. Като си купуваш видео касета плащаш, а не парадираш, че трябва да ти бъде дадена безплатно.
Подобен вид дискусии сме водели и преди с теб и повтарянето им няма да промени нашето становище.
razbiram bratle no tova ne vi izvinqva da se darzite tolkova losho s mene,a az sum edin ot nai starite i postoqni useri na foruma ta poveche nqma da vlizam ako taka shte se dyrzite i takiva prostoti shte mi pishete obeshtavam vi pak kvoto ste napravili to vsichko se vryshta momcheta ot mene da go znaete. Ta syrdit sum vi spiram da davam tupite si mnenia tuka i vi kazvam chisto syrdechno che vie prekalihte !!!!!!!!!!!!
po-zdravi
29.03.04
22:35
Добре.
29.03.04
23:58
Хахахаха дръжте се като ЗРЕЛИ хора бе.Вместо да помагате на пича го занимавате с правото на свобода и т.н.Ар стига вече с тея безмислени спорове :?