True Mass+CellMass+N.O. Xplode

20.06.09
17:22

Zdraveite,kupix si tezi tri produkta ot razli4nite temi koito razgledax razbrax kak nai pravilno da vzemam cellmass-a i xplode,no ne mi e qsno kak da gi suchetavam i sus true mass.Dokolkoto razbrax toi trqbva da se priema ot 1-4 puti na den ,no taka kato drugite dva produkta se priemat na gladen stomax ,kolko vreme sled tova moga da priemam proteina za da se poluchi maksimalen efekt.Mersi

20.06.09
18:32

Цък и вече мога да пиша на кирилица,ако не се лъжа True Mass е гейнър с пртеин в него той си пие след тренировка или като допълнение към храненията(може и да заместваш с него),сега разбра ли как се пие.

21.06.09
09:16

Спазвай етикетите на опаковката. Иначе се пие сутрин на гладно (най-добре) и след тренировка.

21.06.09
10:07

Сутрин е единия вариант - тогава не пиеш другите две и/или след тренировка но поне 15 мин след като си пил семасс-а.

21.06.09
17:20

mersi,shte go vzemam sutrin na gladno,a moje li i da go vzemam i ve4er predi lqgane.

21.06.09
17:56

Тру Масс не е добра идея да се приема преди лягане.Бърз протеин + бързи въглехидрати далеч не е добра комбинация преди сън.Най-добре си яж на изварката или някой бавен протеин :)

Мнението беше редактирано от Владимир на 21.06.09 17:56.

03.07.09
21:28

Здравейте трета седмица минава от както си купих тези продукти искам да ви кажа,че съм адски доволен.След втората седмица вече почнах да чуствам силата и на тренировките ми взех да вдигам с доста повече килограми от преди и не се измарям почти.Пия веднъж No-xplode преди тренировка на гладно Cell Mass-след тренировка пак на гладно и след 6-8 часа пак.True mass хич не го щадя,по 2-3 пъти на ден и дори взе да свършва.За тея три седмици качих 4 кг като преди това съм тренирал 2 още два месеца без добавки.Тренирам по 5 дена в седмицата като се храня редовно.В момента тренирам по следната програма 1 ден-Гърди. 2 ден-Гръб 3 ден - почивка 4 ден-Ръце 5 ден-Крака 6 ден - Корем рамо и трапец. 7 ден-почивам.Добре се чуствам с тая  програма ,но ако някой може да каже нещо по-добро за качване на маса да ми пише.Също искам да питам понеже ми свършва гейнера,дали да си поръчам пак гейнер или някой протейн и още нещо(по възможност да е на BSN много съм доволен от марката).Мерси предварително. На 22 години съм 75 кг 186 cm

04.07.09
08:50

Да си поръчваш добавки можеш от он-лаин магазините > www.silabg.com е единия от вариянтите

04.07.09
17:46

batka ne sum te pital ot kude da si porucham,a ot silabg.com pravite li dostavki do USA,i kolko vreme shte otneme da mi go dostavite

04.07.09
19:08

казано от tomabonev на 04.07.09, 17:46:

batka ne sum te pital ot kude da si porucham,a ot silabg.com pravite li dostavki do USA,i kolko vreme shte otneme da mi go dostavite

Аве пич извинявай за израза ама трябва да си луд да си поръчаш от Български сайт добавки до Америка при положение, че те самите поръчват от Америка...има толкова много Сайтове за добавки в Америка.Ако искаш ейсега ще ти пиша за 1 от тях на лични. ;)

05.07.09
01:24

Даже не съм си го и помислял да си поръчвам от България.Просто пича си е решил че ме интересува от къде да си поръчам.Аз питам други неща по нагоре съм написал може да погледнеш.

Писал си на латиница което е грубо нарушение на едно от най важните правила във форума. Късметлия си че изобщо я има темата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1