Защо не свалям ?

21.06.09
05:53

Здравей te
Искам да ми помогнете  .Висока съм 163 тежа 65 гк , на 22 години сум
Така преди близо 2 седмици си купих fyre i l-carnitin + зелен чай (китайски от аптеката) Тренирам през ден или всеки ден когато мога по 30 мин или час , Тренировката ми включва бягане или тае бо , коремни преси . Ям само салата със зехтин ,  балсамико и малко сол , кисело мляко , ядки от време на време и пилешко . Проблема ми е там , че несвалям , което ми е мн странно . Миналата година от самосебеси без тренировки и хапчета бях свалила по 10 см от ханша и по малко от др-те места . Някаде греша , но и аз незнам каде . Работата ми е само нощем и е сварзана с движение отделно си повървявам и до нея доста . Моля ви посъветвай ме нещо ! Когато питам някой защо несвалям и те казват ще почнеш изведнаж ... ама немърдам ... Можеби ще ви прозвучи странно , ходя мн по дискотеки , такаде като пия и цяла нощ танцувам ми се е случвало ханша ми да е с 2 см по малко само за 1 нощ , сега неходя защото и алкохола съм спряла .  Това май е обезводняване незнам ... , но ми е странно, че не мърдам .... 
Благодаря предварително . :)

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 26.06.09 17:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1