Мнение за тази диета.

22.06.09
08:24

Здравейте не съм много навътре с диетите, за това моля за мнения,

Ден 1

Закуска:
активия с мюсли 290гр
Закуска 2 –ра:
плод по избор
Обяд:
1 активия с мюсли 290гр
1 филия хл.” Бонус” 1ф
След. Закуска:
плод по избор приблизително 100 кал
Вечеря:
Пилешка пържола 150 гр на скара
зеленчук по избор 200 гр

Ден 2

Закуска: 1 активия с мюсли
Закуска 2 –ра: 1 плод по избор
Обяд:Салата по избор
едно малко парче сирене
След. Закуска: 1 активия с мюсли
Вечеря:консерва риба тон в собствен сос
салата по избор

Ден 3

Закуска:
1 филия хл.” Бонус”
едно малко парче сирене
Закуска 2 –ра:
плод по избор
Обяд:
100 гр шунка
зеленчук по избор
След. Закуска:
плод по избор
Вечеря:
Пилешка пържола 150 гр
на скара
зеленчук по избор

Ден 4

Закуска:
активия с мюсли
Закуска 2 –ра:
плод по избор
Обяд:
2 средно големи варени картофа
едно малко парче сирене
След. Закуска:
1 плод по избор
Вечеря:
консерва риба тон в собствен сос
салата по избор

Ден 5

Закуска:
1 филия хл.” Бонус”
едно малко парче сирене
Закуска 2 –ра:
1 плод по избор
Обяд:
Пилешка пържола 150 гр
на скара
зеленчук по избор
След. Закуска:
1 плод по избор
Вечеря:
100 гр шунка
зеленчук по избор

ден 6

Закуска:
1 филия хл.” Бонус”
едно малко парче сирене
Закуска 2 –ра:
1 плод по избор
Обяд:
активия с мюсли
1 филия хл.” Бонус”
След. Закуска:
1 активия с мюсли
Вечеря:
консерва риба тон в собствен сос
салата по избор

Забележки-Указания

1. Приготвянето на всичките ястия става без никакви мазнини.
2. Препоръчва се хляб “тонус” или “бонус” или може да се замести с друг черен хляб.
3. От пилето се препоръчва бялото месо,варено или на скара.
4.Риба тон консервиран в собствен сос./във вода/.
5. Кафе или чай както и фрешове от цитрусовите плодове без ограничение (без захар).
6. Може да се използват всякакви подправки (силно се ограничава солта).
7.Салатите по избор включват: всякакви зеленчуци в умерено количество, без примеси от различни сосове, олио, сирене, колбаси и т.н.
МНОГО ВАЖНО: Преди всяко хранене задължително се изпиват две чаши вода.

В момента нямам никакво време за спорт, и всичко си оказва влияние, 94 килограма съм при височина 184, но мазнините надделяват, искам да сваля поне до 86-87, естесвено тази диета е като за начало поне да почна да свалям после ще видиме, моля дайте мнения дали диетата е добра ако не да я попроменя малко.

А досега яденето ти какво е било?
Диетите са хубаво нещо, но когато са направени спрямо отделния индивид. Иначе по-често се постига обратният ефект.

22.06.09
08:32

Значи преди 3 години свалих около 8 килограма с режимите на Байкова, но се отпуснах сериозно и пак накачих, вярно не е като преди, но пак не се харесвам и желая промяна, щом и почнах белия хляб по около 7-8 филии седмично нещата определено не са добре, харесах диетата, защото е балансирана има и белтъчини и въглехидрати и мазнини и не лишавам тялото от нищо, но дали е добра диетата си нямам напредстава... Дали не прекалявам със захарта в Активията с мюсли...

Диетата е балансирана и ще свърши работа на някой, който се е хранил почти като нея. Но от някаква крайност да скочиш на преписана диета си е доста самоубийствена мисия, която завършва с повече килограми и нерви :)
Хлябът...аз всеки ден ям хляб и не съм дебел.
Диета се прави като ти се вземат впредвид хранителните навици, възможностите кога и с какво да се храниш, както и финансовите такива. Копирането наготово е като ‘Размяна на съпруги’ или да се събудиш и да идеш на друг човек на работата - няма как да я вършиш като него, нали?

22.06.09
09:08

казано от Oranje на 22.06.09, 08:40:

Диетата е балансирана и ще свърши работа на някой, който се е хранил почти като нея. Но от някаква крайност да скочиш на преписана диета си е доста самоубийствена мисия, която завършва с повече килограми и нерви :)
Хлябът...аз всеки ден ям хляб и не съм дебел.
Диета се прави като ти се вземат впредвид хранителните навици, възможностите кога и с какво да се храниш, както и финансовите такива. Копирането наготово е като ‘Размяна на съпруги’ или да се събудиш и да идеш на друг човек на работата - няма как да я вършиш като него, нали?

Досега съм се хранел горе-долу по този начин единсвено с прегрешения като сладко отвреме на време хляб от време на време и понякога смесване на белтъчини и въглехидлати в едно ядене. Мога да ям 6 пъти на ден, от към качество на храната и тн. също няма проблем, проблемът е в избор на подходяща диета, та тази ми се стори читава за това я захванах, отворен съм към всякакви мнения.

22.06.09
09:11

Ти на това диета ли му викаш?
Където закуската е 1 филийка хляб и парче сирене...
Сладкото не е прегрешение,просто трябва да знаеш и да нацелиш подходящия за него момент!
Не ограничавай/спирай солта.
От цялата диета ми харесват само вечерите.

Мнението беше редактирано от Финдо на 22.06.09 09:14.

22.06.09
09:16

казано от Финдо на 22.06.09, 09:11:

Ти на това диета ли му викаш?
Където закуската е 1 филийка хляб и парче сирене...
Сладкото не е прегрешение,просто трябва да знаеш и да нацелиш подходящия за него момент!
Не ограничавай/спирай солта.
От цялата диета ми харесват само вечерите.

Аз солта отдавна съм я ограничил или по-точно ползвам Losalt от години и то по акъл на лекари. Щом тази диета не е особено добра ти как би я променил ?

22.06.09
11:10

според мен това си е живо самоубийство с активия живее ли се ?

22.06.09
11:51

казано от Biad__ на 22.06.09, 11:10:

според мен това си е живо самоубийство с активия живее ли се ?

Дайте акъл за друга диета тогава, както споменах нямам проблем с яденията и с храната каквото такова ;)

24.06.09
16:01

Ако си се хранил “долу-горе по този начин” вероятно си си забавил метаболизма. Като прочетох режимът си помислих, че някое момиче от 48 иска да стане 46 кг. Извинявай, но това е адски малко храна мъж/момче, мисля и не е балансирана, защото няма достатъчно протеин, разпределен по равно през деня. Във сайта има диети за намаляване на тегло /а и много постове/, но готовите рецепти не послужват всеки му спрямо очакванията. Моят съвет е да потърсиш време между ангажиментите си за някакво спортно занимание и след това да мислиш каква да е точно диетата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1