22.06.09
18:31
Здравейте! Тренирам в нас от около 4 месеца имам 2 дъмбела по 15кг от скоро почнах да вземам креатин и протеин и искам вашето мнение как да тренирам, ако може и някоя домашна програма малко по-натоварена.Почнах с креатина (PRE-LOAD CREATIN COMPLEX)отначало имах добри постижения с него много ми се повиши силата както и размерите на ръцете и гърдите(от 28 на 32 ръцете и от 92 на 97 гръб).Свърших креатина и си купих 6 компонентен протеин на PNCe сега в момента го вземам и незнам какво да очаквам с него :? .Тренировката ми е следната която правя за седмицата:
1.Гърди и бицепс
2.Трицепс,предмишница и перки
3.Почивка
4.Рамо
5.Ако имам възможност на лостовете
6.7.Почивка или ако не съм омурен ги редувам нон-стоп всеки ден.
Всякакви предложения приемам :)
22.06.09
20:39
казано от DIDDO на 22.06.09, 18:31:
Здравейте! Тренирам в нас от около 4 месеца имам 2 дъмбела по 15кг от скоро почнах да вземам креатин и протеин и искам вашето мнение как да тренирам, ако може и някоя домашна програма малко по-натоварена.Почнах с креатина (PRE-LOAD CREATIN COMPLEX)отначало имах добри постижения с него много ми се повиши силата както и размерите на ръцете и гърдите(от 28 на 32 ръцете и от 92 на 97 гръб).Свърших креатина и си купих 6 компонентен протеин на PNCe сега в момента го вземам и незнам какво да очаквам с него :? .Тренировката ми е следната която правя за седмицата:
1.Гърди и бицепс
2.Трицепс,предмишница и перки
3.Почивка
4.Рамо
5.Ако имам възможност на лостовете
6.7.Почивка или ако не съм омурен ги редувам нон-стоп всеки ден.
Всякакви предложения приемам :)
Нещо тествано. Но за теб е малко тежко. Правил съм го преди време, сега пробвам нещо подобно, но все още не мога да кажа със сигурност дали работи добре.
Тренировката на лостове:
Тичане до лостовете 20 мин.
1. Кофички с изнесени настрани лакти (за гърдите)
2. Кофички с лакти до тялото (за трицепс)
3. Набиране в надхват до брадата
4. Набиране в подхват до брадата
Всичко до отказ по 4 серии.
Тичане до дома 20 мин.
Тренировка с дъмбелите:
1.Сгъване за бицепс
2.Разгъване над главата за трицепс
3.Лицеви опори с ръце перпендикулярни на тялото
4.Лицеви опори с ръце упоредно на тялото
5.Преси на Арнолд за рамо
6.Разтварпне на ръцете в страни за рамо
7.Гребане с дъмбел за дръб
Всичко по 4 серии по 8-10 повторения. (една загряваща и три работни).
Аз си работех упражнения 1 и 2 , 3 и 4 в “суперсерии”.
И така един ден на лостове, един ден у дома, в неделя почивка и пак отначало. Предполагам доста хора ще “понаплюят” тази тренировка защото е малко тежка, особено за начинаещ.
23.06.09
19:56
От креатина имах добри резултати и мисля да си купя отново на него след като свърша протеина :) какво да очаквам от този 6 компонентния протеин на PNCе някой вземал ли е от него,взех си 2.5кг испил съм около 1.5 и мисля да спра да го пия за 1 месец,след това даго свърша,месец почивка и отново на креатин.Четох в друга тема че един пич имал проблеми с добавките,за сега аз нямам такива проблеми но искам да съм сигурен какво да вземам и как да го вземам... :)
23.06.09
20:09
Обаче си ‘’ yцелил раздела в десятката ‘’ ха-ха-ха !