22.06.09
20:12
Преди около 3 седмици дъмбела който използвам за гребане ми се стори лек и взех по тежак(от28на32кг)но явно тежеста била голяма за мен и в следствие на това съм изпълнил упражнението непрвилно и съм получил контузия(болка в ребрата точно под гърдата)която усещах само когато дълбоко вдишам въсдух(болката е само от едната страна).Болката беше слаба и мислих че ще отшуми до днес когато след трен. за гърди болката стабилно се засили и вече ме боли и отзад дори по силно отколкото отпред.Въпросът ми е следния:
Да се консултирам ли с лекар при полужение че днес ми беше последната тренировка за лятото(около 2 месеца ще пропусна).Моето мнение е че за два месеца ще ми мине,но не са излишни и други мнения защото не съм имал друг път контузия в тази област.
Ти да не се биеш с този дъмбел че си контузваш реброто при гребане,много го ми е интересна техниката ти.Няма страшно ще живееш.
23.06.09
10:08
Сигурно си претоварил нещо. При неправилната техника може и да си натоварил мускулите по ребрата и просто да имаш мускулна треска. Почивай си!