23.06.09
10:22
Здравейте тай като изчетах много от форума разбрах че ми трябва ММ.Решил сам да почна с добавки .Днеска отидах до магазин за добавки и ми препорачаха не6то ПРо НУТРИТИУМ НОКС ПРО.Незнам за какво е но и ми препорачаха Креатин , но ми казаха че голяма част от релефа щял да изчезне.Аз сега нямам мн релеф а пак ваобще неискам да си го намалям.После ми препорачаха на Универсал ГХ мах но не било за мойте години на 15 сам 165 висок 55 кг.Моля помощ
Не си взимай нищо на родните фирми.
Продукти за ММ има колкото си поискаш, но основните неща са протеин, креатин, глутамин, аминокиселини.
23.06.09
10:30
silabg.com/bg/product/detail/cid/14/bid/12/search_what/gh+max/id/1243/na/UNIVERSAL%20-%20GH%20MAX%20180%20tabs а това добро ли е ?
Къде пък го изрови това :D Човек вземи си протеин и си се храни здраво. Не търси топлата вода ...
23.06.09
10:39
малко ме самнява протеина защото явно не разбирам какво прави той само вастановява а аз искам нещо което забразва ефекта.Ако греша ме поправи и кажи какво прави точно.
23.06.09
11:02
добре спрях се на протеин сурватачен сега ако ми кажете какав да е той ще сам ви благодарен разполагам с 100 кинта.
23.06.09
11:15
Ти храниш ли се правилно спортуваш ли правилно защото ако не го правиш само ще си хвърлиш стоте лева на вятъра
иван е правилно ... ти и да зимаш тоя протеин ако не се храниш добре.. нищо няма стане....
ще ти дам савет не зимай протеини ... Прбовай с ВВД (високо въглехидратна диета) тя хубава за качване на ММ
Абе пич Херц ти си ненормален бе!За кво са ти прахчета протеини а у.100 кинта имал.ЯЖ БЕ МОМЧЕ!ЯЖ И ТРЕНИРАЙ!Тея добавки да не са на Хари Потър магическата пръчка?!?!
HERCA, ти се скъса да пускаш излишни теми пич.Във всяка една ти се казва едно и също, толкова ли не разбра, че си на 15 год и трябва да се научиш да се храниш правилно, на тези кг не ти трябва чистене, а да качваш, в пубертета си и ти стига да започнеш да хапваш и тренираш качествено и ще има видими резултати....не утре или другата седмица :Д но след някой друг месец със сигурност.
добавките са хубаво нещо, но при теб са излишни, първо включи на здрава 3500 - 5000 калории диета, яж 6 пъти на ден никакви добавки не ти трябват докато станеш 95-100 кила ще растеш кат животно, в пубертета си и имаш толкова тостестерон че даже някои батковци със стероиди неможе да докарат, лошото на пубертета е либсата и невъзможността за анализ на информацията. яденето е 80% от нещата, тренировката 10%, и 10% почивка.