23.06.09
10:22
Здравейте тай като изчетах много от форума разбрах че ми трябва ММ.Решил сам да почна с добавки .Днеска отидах до магазин за добавки и ми препорачаха не6то ПРо НУТРИТИУМ НОКС ПРО.Незнам за какво е но и ми препорачаха Креатин , но ми казаха че голяма част от релефа щял да изчезне.Аз сега нямам мн релеф а пак ваобще неискам да си го намалям.После ми препорачаха на Универсал ГХ мах но не било за мойте години на 15 сам 165 висок 55 кг.Моля помощ
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Не си взимай нищо на родните фирми.
Продукти за ММ има колкото си поискаш, но основните неща са протеин, креатин, глутамин, аминокиселини.
23.06.09
10:30
silabg.com/bg/product/detail/cid/14/bid/12/search_what/gh+max/id/1243/na/UNIVERSAL%20-%20GH%20MAX%20180%20tabs а това добро ли е ?
Къде пък го изрови това :D Човек вземи си протеин и си се храни здраво. Не търси топлата вода ...
23.06.09
10:39
малко ме самнява протеина защото явно не разбирам какво прави той само вастановява а аз искам нещо което забразва ефекта.Ако греша ме поправи и кажи какво прави точно.
23.06.09
11:02
добре спрях се на протеин сурватачен сега ако ми кажете какав да е той ще сам ви благодарен разполагам с 100 кинта.
23.06.09
11:15
Ти храниш ли се правилно спортуваш ли правилно защото ако не го правиш само ще си хвърлиш стоте лева на вятъра
иван е правилно ... ти и да зимаш тоя протеин ако не се храниш добре.. нищо няма стане....
ще ти дам савет не зимай протеини ... Прбовай с ВВД (високо въглехидратна диета) тя хубава за качване на ММ
Абе пич Херц ти си ненормален бе!За кво са ти прахчета протеини а у.100 кинта имал.ЯЖ БЕ МОМЧЕ!ЯЖ И ТРЕНИРАЙ!Тея добавки да не са на Хари Потър магическата пръчка?!?!
HERCA, ти се скъса да пускаш излишни теми пич.Във всяка една ти се казва едно и също, толкова ли не разбра, че си на 15 год и трябва да се научиш да се храниш правилно, на тези кг не ти трябва чистене, а да качваш, в пубертета си и ти стига да започнеш да хапваш и тренираш качествено и ще има видими резултати....не утре или другата седмица :Д но след някой друг месец със сигурност.
добавките са хубаво нещо, но при теб са излишни, първо включи на здрава 3500 - 5000 калории диета, яж 6 пъти на ден никакви добавки не ти трябват докато станеш 95-100 кила ще растеш кат животно, в пубертета си и имаш толкова тостестерон че даже някои батковци със стероиди неможе да докарат, лошото на пубертета е либсата и невъзможността за анализ на информацията. яденето е 80% от нещата, тренировката 10%, и 10% почивка.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече