Имали смисъл да се комбинира Animal Pak + Animal Cuts?

25.06.09
05:37

Здравейте колеги :) На всякъде из форума търсих за такава комбинация и никъде не можах да намерия мнения по този въпрос..но може и аз просто аз да не съм търсил като хората... Та ще бъда благодарен за всякакви мнения...От известно време пия Анимал Пак
и ми се ще да пиина и една кутия Кътц,но незнам дали може да се комбинират двете и евентуално ако може дали вобще ще има някакъв ефект.. иначе съм висок 184см 83кг. телосложението ми е нормално но през зимата не тренирах и натрупах малко коремче и палазки,които понамалиаха доста но има какво да се желае.. Тренеирам редовно от Февруари месец,имам леко изразен релеф,но както се казва още не съм готов  за плажа... :)

25.06.09
07:02

витамините (пака) можеш с всичко да ги комбинираш, вкл с кътс

Animal Pak са просто витамини! При това неудобни за прием и в излишно големи колечества.

Колкото до Кътс.. пил съм, не останах очарован. Като цяло е вече много стар бърнър със съставки, които определено са в прекалено малки дози. Сега има по-ефективни неща на пазара, все пак формулата на Кътс не е променяна от 5-6 години (поне)...

25.06.09
12:01

Какво предлагаш тогава?

В твоя случай, за момента, Fyre на фирмата Syntrax ми се вижда най-удачно.

26.06.09
04:00

Доста се говори за този Fyre и маи ще взема да го пробвам...А между другото забравих да спомена,че пиа и креатин.. имали смисул да продължавам с него..?

26.06.09
07:34

Аз също бих те насочил към Файър. В момента го пия за втори път и съм пре доволен.
Според мен и тази година си остана топ фетбърнс :)
По-Здрави.

28.06.09
16:28

Благодаря за ваще мнения.. таино се надявах повече хора да се включат, но..... явно малко са тези които могат да изкажат мнение..  178-разгледали само 6 мнение... добреее :)

Достатъчно ясно и подробно ти е отговорено. Защо да се повтаря едно и също?

29.06.09
08:05

Добреде а някой ще кажели дали има смисъл да продължавам да пия креатина?

Креатинът не влияе върху мазнините. Ако е монохидрат от него може да има водна задръжка докато го пиеш. Това е

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1