25.06.09
12:02
PNC Europe , ASN , JC . Коя от трите марки да си взема / говорим за whey pro/ коя според вас има най добро съотношение между качество и цена?
Общо взето кой е най добрия протеин (суроватъчен) до около 70лв./кг.(Хубаво е ако има и малко аминикиселини)
Общо взето кой е най добрия протеин (суроватъчен) до около 70лв./кг.(Хубаво е ако има и малко аминикиселини)
Протеин с аминокиселини все още не е измислен :)
п.с Шегувам се,протеина попаднал в организма чрез ензими се разгражда до аминокиселини,а от 3те марки избери ASN
Е Gold-a има.Иначе ми е пределно ясно тва, че аминокиселините изграждат белтъците.А между ASN NOW i SCIVATION?
Мнението беше редактирано от alabalaa на 25.06.09 16:08.
Е Gold-a има.Иначе ми е пределно ясно тва, че аминокиселините изграждат белтъците.А между ASN NOW i SCIVATION?
NOW!!!!
NOW!!!!
x2 Аз им ползвам продуктите от доста време и съм очарован :)
А ползвали ли сте и 2-те та да ги сравните обективно? :Р Много се колебая между ASN и NOW.Едва ли едните са по - качествени от другите, само дето ASN е по - евтин
Мнението беше редактирано от alabalaa на 25.06.09 16:21.
А ползвали ли сте и 2-те та да ги сравните обективно? :Р Много се колебая между ASN и NOW.Едва ли едните са по - качествени от другите, само дето ASN е по - евтин
Извинявам се но двете марки са от различен клас.
Не ги сравнявай моля те :)
Да не говорим за огромната разлика в продуктовата гама.
NOW! Горещо ти препоръчвам неовкусения изолат!
Между АСН и Сайвейшън - трудно е да се избере. Ако си решил да чистиш обаче, по-добре е Сайвейшън, защото въгл. в АСН-а са повечко ;) Ако си решил да трупаш маса, разлика няма да усетиш!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.06.09 16:47.