Предмишница

25.06.09
20:47

Здравейте,има следния проблем при тренировка на гърди.След 4-5 серия на избутване предмишницата ми вече е твърда като камък и отказва,това нещо ме спъва при следващите серии да вдигам кг които мога да вдигам.Съответно след 4-5 серия не успявам да вдигна дъмбелите от мъртва точка,за да започна повторенията след това.
Имате ли идея какво е решението.
До сега не съм тренирал предмишница дали това ще ми помогне или да помоля някой да ми помогне със старта на серията?

25.06.09
21:39

Предполагам, че оказаният върху китката натиск се отразява върху предмишницата. Вариант са дъмбелите, а ако си държиш на лоста - тренирай с по-леко.

25.06.09
23:59

Аз точно тренирам почти само с дъмбели и от разнасянаето насам натам на различните тежести също се уморява ръката.Предполагам че това натоварване се получава от стабилизиращата функция на предмишницата,когато тренирам с лост проблема епо малък но пак накрая просто предмишницата отказва преди гърдите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1