Фитнес зала в Несебър / Слънчев бряг

28.06.09
11:04

Здравейте, понеже сега лятото работя в Слънчев бряг, интересува ме дали може да ми препоръчате някой фитнес център в Несебър или евентуално в Слънчев бряг? Въпроса е да не е супер скъп :) и въобще да разбера къде има фитнес зали в Несебър, за да не обикалям целия град. Ако някой е запознат, нека пише :)

28.06.09
11:25

Да, в Несебър има хубава зала - на Тошко. Намира се при училището. Там е и платения паркинг. Има всички необходими уреди. Цената миналото лято беше 2-3 лева. Лятото и аз съм там :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.06.09 11:26.

28.06.09
12:06

Мерси за отговора :) А къде се намира това училище?

29.06.09
13:50

В хотел Мариета Палас в Новия град има хубава зала, добре оборудвана и много чиста, еднократно е 5 лв., но ако си вземеш абонамент е май 35 лв. за 12 посещения. Влиза се откъм боулинга, не може да не се сетиш къде е.

30.06.09
07:36

казано от Clyde на 28.06.09, 12:06:

Мерси за отговора :) А къде се намира това училище?

Главната улица в новия град - супера “Младост” и се тръгва нагоре, накъдето гледа магазина. Който и да питаш, ще те ориентира. Лесно се намира.

30.06.09
07:41

Да, аз разпитах и го открих.
Мерси и на soul rebel за отговора ;)

27.06.10
13:26

Това лято отворен ли е още въпросния фитнес на Тошко? :) Трябва ми добре оборудвано място с вход до 5 лв, в повечето хотели пакетите са по-скъпи а залите не са никак добре снабдени.. Трябват ми главно женски уреди, крос тренажор и няколко уреда за преса и за крака и дупе :) да не би да е от залите където има основно лежанки ?

27.06.10
16:00

Ако е за Сл.бряг мога да ви препоръчам фитнесът в хотел Кубан. Чиста и подредена зала с нови фитнес уреди и не много трениращи.
Единичната тренировка е 4лв , а с карта е 3лв(20тренировки-60лв) които 20 тренировки не са само за един месец.....
За фитнес зала от такова ниво цената е повече от перфектна, лично аз вече трета година тренирам там лятото.

28.06.10
14:28

Ами аз по принцип съм в Равда тъй че Сл. Бряг ми идва малко по-далечко ако трябва всеки ден да пътувам :)) а тук в хотелските фитнес зали има само по една пътечка, колело и няколко гирички.. :(

29.06.10
14:17

Конкретно залата на Тошко е добре оборудвана, но не е много подходяща за женски фитнес. По-скоро ти препоръчвам залите в хотел Мариета Палас и хотел Биляна Бийч. И в двете има достатъчно уреди и не са скъпи. Мариета Палас е в центъра на новия Несебър (бившия пазар Младост), а Биляна Бийч е на южния плаж. От Равда може да си хванеш автобус и слизаш на първата спирка в квартала (до хотел Горубсо, където междувпрочем също има хубава зала и ходят доста момичета) или може просто да повървиш. Все пак това са 5 км, което си е чудесно кардио :)

MA

29.06.10
20:45

Кажете един фитнес във слънчев бряг ..без тоя дет е до даскалото пред лостовете :)

30.06.10
06:38

казано от manqka на 29.06.10, 20:45:

Кажете един фитнес във слънчев бряг ..без тоя дет е до даскалото пред лостовете :)

Трудно ще намериш фитнес в Слънчев бряг. Повечето са в някакви хотели и нямат достатъчно уреди и тежести. Намери възможност да ходиш до Несебър новата част. Фитнеса в Мариета палас е много добър. Има всички уреди, тренират добри билдъри, има протеинов бар и картата на месец е 35 лева.

30.06.10
08:33

казано от default на 29.06.10, 14:17:

Конкретно залата на Тошко е добре оборудвана, но не е много подходяща за женски фитнес. По-скоро ти препоръчвам залите в хотел Мариета Палас и хотел Биляна Бийч. И в двете има достатъчно уреди и не са скъпи. Мариета Палас е в центъра на новия Несебър (бившия пазар Младост), а Биляна Бийч е на южния плаж. От Равда може да си хванеш автобус и слизаш на първата спирка в квартала (до хотел Горубсо, където междувпрочем също има хубава зала и ходят доста момичета) или може просто да повървиш. Все пак това са 5 км, което си е чудесно кардио :)

Ее мерси много за изчерпателния отговор :) аз се колебаех между на Тошко и Мариетата, но не съм ги виждала залите, сега вече знам напражо към Мариета да се ориентирам :)

Здравейте,бихте ли ми препоръчали фитнес зала в Несебър,Слънчев бряг,Равда или Поморие?Интересува ме да има кардио и да е добре оборудвана.Мерси предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1