Гърди

30.06.09
12:58

Видях ,че има подобна тема ,но там човека пита друго.Въпроса ми е ако можете да ми препоръчате упражнения за гърди в домашна обстановка(беден студент..няма пари за фитнес).Разполагам с Дъмбели,щанга и пейка :)
Благодаря предварително

30.06.09
13:02

Пейката.. може ли горен лег на нея?

Хоризонтален лег с щангата 4х6
Горен лег с дъмбели/щанга 4х10
Флайс от горен лег 3х12

30.06.09
13:45

Еми едва ли,тя си е обикновенна пейка.Искането ми е малко тъпо,ама може ли снимка как се правят тези опражнения,че в Google нещо немога да намеря :(

S7oMaN40

30.06.09
14:00

http://www.bb-team.org/fitness/exercises/ :)

30.06.09
17:51

Мерси :]

30.06.09
18:07

Здравей приятел! :) Ако все пак ти се намират малко пари има един фитнес в София(ако си от там) Гео милев е квартала, във хореографското училище фитнеса е 18 лева картата можеш да ходиш всеки ден! :)

30.06.09
18:13

ми не в Пловдив съм,ама не е толкова заради парите колкото заради срама :(
Смисъл несъм някав огромен и тлъст ама си имам коремче и гърдички =/

30.06.09
19:05

Абе ей, я се стегни. Да не мислиш, че другите са се родили с тела на Аполон???? Никой няма да ти се смее,както и да изглеждаш. Но ако отидеш на фитнес няколко пъти ще можеш да се запознаеш с останалите билдъри и да ти дадат добри съвети за упражнения, тъкмо ще те наблюдават дали ги изпълняваш правилно и когато прецениш, че можеш да си тренираш пълноценно в домашни условия да го направиш :)

30.06.09
19:11

Абе прав си....ама знаеш ли в Пловдив кви са надувковци....

30.06.09
19:26

Най-лошо е когато човек си втълпи,че е така. Започнах с фитнеса точно преди година. Не познавах никой, не знаех нищо, не знаех че този сайт съществува. Абсолютно нищо. Чудех се дали другите ме гледат и ми се смеят докато тренирам, защото освен че бях хърба (не че сега съм мн здрав, но тогава бях мн слаб) не знаех как се изпълняват дадени упражнения и нямах програма. Веднъж обаче едно момче ме помоли да го пазя на лежанката, заговорихме се и ми направи една хубава програма за начинаещи. Постепенно се запознах и с други трениращи и осъзнах, че на никой не му пука как тренираш и даже не те забелязват. Тъй че вместо да си търсиш оправдания,хващай лоста и започвай помпането.

ekofresh1

30.06.09
21:14

Препоръчвам ти да ходиш, някаде навънка дето има лост, успоредка би трябвало да има в някое даскало :)

01.07.09
08:02

казано от Nightwind на 30.06.09, 18:13:

Значи това просто не е правилния спорт за теб. Вземи диета от женско списание и си стой на гъза у вас тогава.

01.07.09
08:32

казано от Thrashmetal на 01.07.09, 08:02:

казано от Nightwind на 30.06.09, 18:13:

Значи това просто не е правилния спорт за теб. Вземи диета от женско списание и си стой на гъза у вас тогава.

Еее какво го нахрани човека...
Пич, стегни се и отивай във фитнеса.Всички са минали периода в който ги е било срам за едно или друго нещо.От опит ти казвам, една-две тренировки ще ти е кофти, но после няма да ти пука.Притеснението ще изчезне изцяло когато почнеш да виждаш резултатите от усърдната работа.Успех ;)

01.07.09
12:29

Няма какво да те е срам,всеки като погледни някой начинаещ и нахлуват спомени как той е започнал и грам  не му минава през главата да се смее или подграва.Така че не се притеснявай,зашото губиш ценно време,което няма как да върнеш после.Като стоиш вкъщи,това от което се притесняваш,че имаш малко излишни кг няма да изчезнат сами,така че се стегни и отивай да тренираш.

01.07.09
13:20

преди две години когато започнах да ходя на фитнес.. нямах 60 кила ... и мн ме беше срам ено такова.. обаче ддз мина всичко на първата седмица... сега съм 90 ...хората които тренират с желание и упоритост ..всички ги  уважават.. не зависимо дали са дебели и мн кльощави ..важното е ,че имат желание да го променят :D мъдрец съм си аз :D:D:D

TR

01.07.09
15:49

Първите пъти когато ходех в залата имаше няколко яки момчета , които бяха буквално като културисти. Много чисти и сравнително големи. След няколко ходения почнаха да ме поздравяват и като ги попитах ми даваха съвети. Естествено ,че има и надувковци които се мислят за много яки и т.н. когато влезох в залата. След време ги надминах. Така ,че прави си изводите. Само трябва да имаш воля и постоянство. Само една зала ли има в Пловдив?! Неможе на всички места да не ти харесва..

Мнението беше редактирано от TrainHard на 01.07.09 15:49.

казано от Nightwind на 30.06.09, 19:11:

Здравей!Също и аз съм от Пловдив,ако искаш някой ден може да направим една тренировка имам не лоши познания върху фитнеса и ще ми бъде чест да се запозная и да ти помогна.. :) С друго не мога да ти бъда полезен на този етап.. :)

02.07.09
09:38

казано от Виктор Манчев на 01.07.09, 20:42:

Здравей!Също и аз съм от Пловдив,ако искаш някой ден може да направим една тренировка имам не лоши познания върху фитнеса и ще ми бъде чест да се запозная и да ти помогна.. :) С друго не мога да ти бъда полезен на този етап.. :)

Здр. :) В кой фитнес ходиш.Едни приятели ходят в Рондото до Синдикалния и ме навиват и аз отивам там

казано от Nightwind на 02.07.09, 09:38:

казано от Виктор Манчев на 01.07.09, 20:42:

Здр. :) В кой фитнес ходиш.Едни приятели ходят в Рондото до Синдикалния и ме навиват и аз отивам там

И аз хода там.. :) Пиши на ЛС може да се разберем,ако желаеш.. :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1