02.07.09
08:05
Какви витамини според вас трябва да взема, ако искам да ги взимам просто за да не ми липсват никакви витамини в тялото, а не за възстановяване или нещо подобно, защото и без витамини си се възстановявявам добре (щом след 70-80 мин. в залата съм готов за час и половина разходка с гаджето :)))
Например Адам и опти-мен, не са ли предимно за бързо възстановяване?
До сега съм взимал 1 месецна NOW VITA-MIN 100, но не усетих никаква разлика с и без тях, освен като отида в тоалетната :)
Виж нау майче имаха едни “дейли формула” или нещо от рода. 22 лева бяха мисля.
02.07.09
08:56
Незнам какво очакваш от витамини това са си просто витамини, не правят чудеса както никоя хранителна добавка както никой стероид изобщо чудесата са само по книгите. Иначе имаш много грешна представа за възстановяването. Аз също бих ти препоръчал витамини на НАУ, но АДАМ по силни са като за трениращ човек.
казано от Иван Шишманов на 02.07.09, 08:56:
Незнам какво очакваш от витамини това са си просто витамини, не правят чудеса както никоя хранителна добавка както никой стероид изобщо чудесата са само по книгите. Иначе имаш много грешна представа за възстановяването. Аз също бих ти препоръчал витамини на НАУ, но АДАМ по силни са като за трениращ човек.
Е поне нещо положително не трябва ли да чувствам, като визмам витамини? По-добър тонус или нещо подобно? Чак пък никаква разлика да няма... Не обичам да ползвам нещо, на което не му усещам ефекта въобще...
И каква всъшност е представата за възстановяването? Не е ли да се чувстваш добре и без проблем да си правиш упражненията, когато му дойде времето? Аз като почивам в срядя, в четвъртък имам чувството, че не съм тренирал 3-4 дни.
На НАУ сравнявах тези, които взимах ВИТА-МИН, с АДАМ. Някой съставки, като Б комплекса са повече във ВИТА-МИН, други са повече в АДАМ...
Мнението беше редактирано от Lexx на 02.07.09 09:59.
Ако спортуваш не си взимай дайли формула. Не знам какво очакваш от витамините ...
Но Adam са чудесен избор за спортни витамини.