НВД + syntha-6 +animal cuts no effect ?!?!?

02.07.09
11:26

Значи висок съм 186см тежа 100 кг, имам 2 години стаж обаче мисе наложи да спра с фитнеса за около година и сега се занимавам вече втори месец пак активно.
Тръгнал съм по пътя на едновременното сваляне с покачване на мускулна маса(знам че е много трудно ама толкова пък да не ми се получава....)
-Със ставането пия анимал кътс, чакам половин час и правя кардио на вело 30 мин
-ям по 3-4 пъти на ден по НВД с много яйца и месо, намалил съм въглехидратите до минимум откъм храна
-следобяд 40мин фитнес и след него 2 лъжици синта
Това всеки ден
Вече 2 месеца го правя това и майка му стара не съм мръднал от тия 100 кила, а не съм близвал сладко или тестено от много време и наистина започвам да се отчайвам. А заради значителното ограничаване на въглехидратите мускулния ми растеж е незначителен (имайки предвид скъпата синта и труда, който полагам в тренировките)

Та...някой вижда ли грешка в програмата ми или в добавките, които взимам ? Например синтата с прекалено много въглехидрати ли е (в лъжичката от 44г 14 са въгл.) или възможно ли е да съм отслабнал малко и това да е запълнено от мускулна маса, защото всяка сутрин на кантара кова точно 100. Това и да искам нямаше да мога да го постигна. Който може да  помогне да пише, мерси :)

02.07.09
11:28

Сметни си калориите!И яж по тях!Като гледам как си си описал храната ми се вижда АДСКИ малко а това е равно на застои и загуба на ММ ;)

02.07.09
11:49

ми тъпча се с яйца и пилешко до отказ, в голяма част от храненето ми на ден дори не ми се яде.
а това което казваш не трябва ли да се случи след евентуална загуба на мазнини, как може първо ММ да свалям. правя нещо грешно но какво? :(

02.07.09
12:33

Сверявай с огледалото, може да си свалил едното, за сметка на другото т.е. мазнини за мускули. Нали всъщност това ти е целта да свалиш мазнините и да увеличиш ММ?

ВИ

02.07.09
12:59

Трудно е да се даде точен отговор къде точно бъркаш. Може калориите да са ти в повече, може да смесваш мазнини и въглехидрати (огромна грешка), може наситените мазнини да са ти в повече, може метаболизма да е “умрял” итн.
Що се отнася до бърнъра, разсъждавай така: ако сваляш без него, с него сваляш по-бързо. Ако не сваляш въобще, грешката е в храната и тр. режим. Премисли ги пак нещата:
-По-малко калории
-По-малко наситени мазнини
-По-чист протеин (риба, белтъци)
-Повече кардио
-Зареждащи дни

02.07.09
19:37

Ами ще трябва да увелича кардиото явно иначе откъм храна много се старая и за тва се ‘фрустрирам’ :)
А иначе тоя кътс хич не ми действа, но да не забравя да кажа, че дори върнах една кутия NO-Explode, тъй като нямах никакъв ефект. Кофеини, таурини, гуарани при мене не действат само си харча парите.

Мерси за отговорите :)

И опследен въпрос каква е алтернативата на тоя фетбърнър? Към Л-карнитин ли да се насоча ? Fyre ?(макар че нямам нужда от намаляване на апетита)

ВИ

03.07.09
08:56

казано от CTAMAT на 02.07.09, 19:37:

Ами ще трябва да увелича кардиото явно иначе откъм храна много се старая и за тва се ‘фрустрирам’ :)
А иначе тоя кътс хич не ми действа, но да не забравя да кажа, че дори върнах една кутия NO-Explode, тъй като нямах никакъв ефект. Кофеини, таурини, гуарани при мене не действат само си харча парите.

Мерси за отговорите :)

И опследен въпрос каква е алтернативата на тоя фетбърнър? Към Л-карнитин ли да се насоча ? Fyre ?(макар че нямам нужда от намаляване на апетита)

щом имаш висок толеранс към стимулантите е безмислено да продължаваш да хвърляш пари за тях.
Пробвай Lean extreme na DS (ако можеш да го намериш) + Yohimbine + 6-7гр л-карнитин на ден. После дай feedback че ми стана интересно :)

Ако си бил на 1000 ккал на ден режейки максимално въглахидратите ти, тялото ти ще си пази теглото защото не е склонно да се самоунищожи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1