02.07.09
15:27
Здравеите.Прегледах множеството теми за No explode и имам един въпрос на които не намерих отговор.Аз съм 80 кг И по това което разбрах трябва да приемам 1 мерителна лъжи4ка.Мисля да взема разфасофката от 1,230 кг .За колко време 6те ме изкара?За6тото не знам колко гр. е една лъжи4ка.И всеки ден ли трябва да го пия или само в тренировъ4ен.Тренирам 4 пъти в седмицата,но даже сега мисля да станат 5,просто някои мускулни групи да ги правя самостоятелно без да тренирам др в съ6тия ден.Благодаря предварително
02.07.09
16:15
С времето ( поне така беше при мен ) дозите стават от една лъжичка на две , даже на три.Мисля , че беше нещо от сорта 30-90дни зависи от приема ( 1л - 90дни ; 2л-60дни ; 3л-30дни ) !
P.S. Тренировките си ги остави 4 :)
Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 02.07.09 16:17.
Ако не си взел друг продукт от гамата (нитрикс или селлмасс) е най-добре да пиеш НО-експлоуда всеки ден (както пише и на етикета). По този начин ще поддържаш нивата на креатин в организма и по-бързо ще достигнеш желаните цели ;) А дозата сам си я определи в нетренировъчен си е 1. В тренировъчен пробвай 1-1.5-2 може до 3 да стигнеш..лично на мен най-добре ми действа двоината доза(2 мерителни лъжици). Успех ;)