06.07.09
16:47
Добър Ден . 1-но въпросче от другата седмица започвам сериозно каране на колело и решил сум да махам коремчето , значи въпроса ми е колко мога да сваля за 2-3 месеца като се има напредвид че ще се увия във наилони,фанелка, и отгоре 1-но шушляково суичарче + BSN - Thermonex и колко калории г/д се свалят за 2-3 часа каране на колело
06.07.09
16:54
От тия неща дето се навличаш сваляш само вода ! После си я връщаш пак. Каране на колело 2-3 часа е доста !!! Зависи какво ти е темпото за да видиш колко ккал ще изгориш.
06.07.09
17:03
не съм много компетентен но защо ще свалям само вода , като съм навлечен
не се ли спарвам повече и по този начин повече калории
Мнението беше редактирано от maja на 06.07.09 17:48.
06.07.09
23:42
Така натоварваш много организма. Той се загрява. За да се предпази от термичен шок започва потене - защитен механизъм за охлаждане, но не и признак за голям разход на калории.
Вместо да си товариш допълнително (дори вредно) организма седни да почетеш каква диета да си направиш. Вело 2-3 часа не е добра идея. 1 час би било добре.
Колко ще свалиш зависи от метаболизма ти, калорийния разход, кардио, тренировки, храна и дори колко тежиш в момента и имаш за сваляне... Виж примерно между 2рата и 4тата седмица как сваляш и може да си направиш една груба сметка за крайния резултат, а и също за това дали има ефект от това, което правиш или трябва да направиш промени.