САМО ЗА РАЗБИРАЧИ

07.07.09
06:05

някой знае ли как да сваля паласките горните коремни под гурдите ми са стегнати а долу имам мазнини и паласки и е супер грозно като се видя в огледалото ... не ходя на фитнес на лостове тренирам и лицеви правя мисля че ша направя тяло а вие ?

07.07.09
07:52

ям почти всичко напоследък почнах да не ям сладко и да не пия газирано ина4е на ядене по 2 тънки филийки нарязън хляб месо ям, макарони ,риба често ям кисело мляко всеки ден , прясно мляко , по 3 пъти на ден ям... мисля че е добра храна кажи и ти как мислиш и кажи какво да правя

EK

07.07.09
08:04

Малко са 3 яденета на ден, поне 6!!

07.07.09
08:23

ако ям по 5-6 пъти на ден няма ли да напълнея аз имам маса която да ги направя и след това да стопя ли незнам точно как става релефа .... искам да те питам ако вися на лост с широк захват разширява ли се гърба ?

07.07.09
09:26

ОК мерси много даде ми полезни съвети

07.07.09
13:31

Другото което бях чувал за въглехидратите от предаването на Недик по Скат преди доста време, а и по списанията, че е препоръчително по-голямото количество въглехидрати да се вземат до 14:00 следобед, защото след до това време на деня организма най-бързо ги усвоявал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1