Pravilnoto re6enie!

Темата е заключена.

26.03.04
20:41

Zdaveite na vsi4ki!!!
Imam edin vupros do otgovora na koito se opitah da stigna suma , no qvno nqma da uspeq!!
Za tova ste vi pomolq za pomo6t!
Problemut e sledniqt- ot dulgo vreme nasam iskah da zapo4na da se hranq zdravoslovno, no obsto vzeto izku6enieto be6e po silno ot men( nikoga ne sum imala problemi s kilogramite daje naprotiv .Kakvoto i da qm, v kakvito i da e koli4estva nikoga ne sa mi se lepqli kilogrami-kolkoto i da sum jelala tozi efekt) i v edin prekrasen moment re6ih 4e stom kato qm vsi4ko i efekt nqma , to po dobre da po4na da se hranq kakto si mu e reda :P !!
Ve4e malkite izku6eniq ne sa mi interesni!!!
Vinagi sum si bila slaba i sum vodila dosta intenziven jivot!! Fitnesa mi e strast , a i hobito i rabotata mi sa svurzani s fizi4eski natovarvaniq taka 4e 6ans da napulneq do sega ne mi se e otvarql !
Ta po su6testvo!!! Po4nah da se hranq razdelno i vuprosut mi e sledniqt ima li opasnost da otslabna oste pove4e, vsi4ki me pla6at 4e ako po4na da qm taka , skoro ste iz4ezna ot liceto na Zemqta i ste po4na da boleduvam( oste pove4e 4e imam anemiq-lipsa na jelqzo v moq slu4ai).
Malko mi se vqrva 4e ste stane taka i vse pak ste mi kajete li kak da postupq, da produljavam li taka ili da se vurna kum stariq si na4in na jivot!!!
Blagodarq vi predvaritelno za pomo6ta, naistina imam nujda ot neq tolkova protivore4ivi ne6ta mi kazvat 4e ve4e neznam na koi da vqrvam!! :D

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:31.

LE

26.03.04
20:56

Значи точно в бб-теам.орг имаше една статия за разделното хранене където то се препоръчва и се обосновава научно защо е по добро.Трябва да потърсиш из саита защото не се сещам къде точно беше.Успех в търсенето

ВН

27.03.04
02:41

Ето няколко причини да не отслабнеш мускулно след започване на новото си хранене:

1. Казваш, че се храниш разделно - ОК! Остлабването е свързано със загуба на енергия, а когато хората се хранят разделно те НЕ губят енергия за сложно смилане на храната!
2. Разделното хранене предполага по-лесно и по-пълно усвояване на протеиново преобладаващите храни. Следователно, ако консумираш достатъчно протеин, то няма причинида губиш мускулна тъкан.
3. Разденото хранене придружено с метод за комбиниране на въглехидратно преобладаващи храни ще ти даде още протеин.

Няколко препоръки:
1. Осигурявай си поне 50 гр не рафинирани мазнини дневно! Ти си жена - това предполага повишена нужда от есенциални мастни киселини!
2. Осигурявай си поне 50 до 100 гр протеин дневно.
3. Яж често, в малки порции. Храни се в едни и същи часове, ако имаш възможност.
4. Храни се с естествена храна, т.е. минимално преминала технологични уж облагородяващия процедури! Да сме наясно - не си крава стандаризирана да дава точно опредлен % масленост  в млякото си, че да ядеш стандартизирани изделия, по стандартни системи!
5. Храни се когато си гладна.
6. Консумирай кисело мляко поне веднъж на четири дни.
7. Никога, не тренирай в залата до отказ!
8. Научи се да се храниш инстинктивно.
9. Редувай марките минерална вода.
10. Храни се разнообразно.
11. Закусвай с плодове!

П.П.: Относно сложните въглехидрати:
Консумирай само пълнозърнести (целозърнести) зърнени изделия и избягвай пържени тестени храни (хрупанки)!  150 - 200 гр (не броя тези от плодовете изядени  в интервала 7 до 12 часа) за ден разпределени на 2 приема са си абсолютно достатъчни за жена спортуваща за здраве.

29.03.04
17:26

BLAGODARQ TI MNOGO Image :D! OB6TO VZETO TI MI POMOGNA DOSTA I 4ESTNO DA SI PRIZNAQ NAY4IH MNOGO. IMAH NUJDA NQKOI KOITO E NAQSNO S TEZI NE6TA DA MI DADE NQKAKUV SUVET! SEGA VE4E SUM SIGURNA 4E SUM VZELA PRAVILNOTO RE6ENIE , O6TE POVE4E 4E SE 4YVSTVAM DOSTA DOBRE!!!
STE SPAZVAM VSI4KO OT NE6TATA KOITO MI KAZA OSTE POVE4E 4E NE MI PREDSTAVLQVAT PROBLEM, PROSTO NE GI ZNAEH DOKATO TI NE MI GI KAZA :P
MERSI MNOGO, MNOGO!!!!
AKO IMAM OSTE VUPROSI NADQVAM SE 4E PAK STE MI POMOGNE6!!!

P.S. MERSI I NA lesno_nema! 4ELA SUM TAZI STATIQ , NO TQ NE MOJA DA OTGOVORI NA VSI4KITE MI VUPROSI!!

ВН

30.03.04
20:27

Надявам се да сме ти били полезни!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1