14.07.09
12:40
Здравейте
не знам дали е тука правилният раздел, но няма да се сърдите, ако съм объркала
Значи от няколко години зимата и лятото постоянно свалям и качвам , но тази зима направо се олях и като резултат имам да свалям едни 8 кг. , най-вече на корема, дръжките и вътрешнача част на бедрата. И искам да сваля 8 кг. само сланинка, а не 8 кг мускули, органи и т.н. , но не и сланина. Искам напълно да се изчистя тая напаст, и то трайно.
Тъй като не ми се блъска във фитнеса в това хубаво време, предпочетох на открито да тренирам и се записах на лека атлетика, дисциплина бягане. Та там правим много упражнения - обиколки на стадион, хълмисти местности, ускорения, изкачване на стълби, бързо ходене и разни други упражнения. Това около час и половина-два всеки ден. Отделно си правя в нас коремни преси и едно упражнение, което не знам как се казва - хващаш 2 гирички и разперваш ръцете настрани и така нагоре-надолу.
От към храната всеки ден закусвам или мюсли, или овесени ядки, направо от пакетчето няколко лъжички преди тренировка. После след тренировката се пада обяд - ям една голяма салата с каквото намеря - последните дни си правя от домати, краставици, кашкавал, сирене, пуешко, маслини и каквото намеря из хладилника и зависи, ако съм много гладна + половин филийка хляб. После към 2-3 следобед ям някакъв плод, най-често диня, ябълки, грейпфрут или пък айрян+мюсли. Вечер гледам да е нещо воднисто - примерно пиперена манджа с повечко сос беше вчера като не по-късно от 7 часа, но гледам да не е някаква оскъдна вечеря, защото си лягам много късно, а пък не ми се иска да тършувам из хладилника 2 часа посреднощ. През останалото време, ако ми се дояде ям от мюслито, или лапам една бонбона. За напитки, само вода, понякога с лимон.
Позволявам си хляб или бонбони от време на време, тъй като съм жертва на йо-йо ефекта и затова, предпочитам малко по-бавно да стане, но сигурно, от колкото изведнъж да отслабна, както по принцип става, и накрая пак да кача.
Висока съм 1,63-4
62 кг, като крайната ми цел е 54
Мислите ли, че за 3-4 месеца при тоя режим може да постигна поне половината от желания резултат?
Ако имате и някакъв съвет, кажете го :)
Темата беше редактирана от Ellen4e на 14.07.09 12:43.