Programa za oformqne ?

Темата е заключена.

16.07.09
12:07

Zdraveite. Moje li da mi dadete podrobna programa za oformqne. Na NVD sym visok sam 172 sm, 80 kg , 41 raka , grydna obikolka 115, na 17 godini sam. Kardioto go pravq 3-4 pati sedmi4no sutrin na gladno(ili v druga 4ast ot denq da go pravq ?). Kolelo ili da bqgam ? (bqganeto po 30min a kogato karam kolelo po 1 4as). Daite predlojeniq kak da ne gubq MM ne zimam nikvi dobavki 6toto nqmam finanski sega. ot drugiq mesec 6te si vzema BCAA( ili po dobre surovata4en protein) 6toto imam i klenbuterol. Da si vzema li izvara i po kolko grama da qm ve4erta. Ima dosta meso unas ama e svinsko (moje li s nego da mina ili zadaljitelno pile6ko ili tele6ko ?)

Петко К - пиши на кирилица!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1