въпрос.

31.01.05
18:55

на протеините пише да се пият веднага след като са разтворени,но като ги пия с мляко си ги разтварям като трагвам за тренировка и след нея ги пия.т.е престояват разтворени час и половина-два.въпросът ми е става ли им нещо през това време

31.01.05
19:41

Възможно е ,но трябва да знаеш че като го разствориш веднъж става идеална среда за микро организми ,особено ако температурата е над 25градуса.Но това е ако го държиш много време.това го знам от ОРЛИН СТОЯНОВ.

31.01.05
19:45

един съвет купи си шейкър и си разбивай протеина на място.аз ползвам на НУТРИМ.

31.01.05
20:39

аз имам шейкър но като го пия с мляко си го разбивам у нас на мискера

AC

01.02.05
02:52

Моят съвет е да не го правиш предварително - аз също си правя протеина в мляко така- нося си една бутилка от 0,5л напълнена с мляко на 3/4. Отделно в кутийка си нося протеина и една фуния. Във фитнеса смесвам и раздрусвам- получава се напълно гладък шейк...  :D

01.02.05
05:55

Абе братле на шейка нищо му няма за час и половина.Това за 25 градуса съм съгласен, ама това означава, че трябва да го държиш на слънце или в микровълновата! Споко и мляко ще издържи щом е час и половина, ама за повече не става!

IP

07.02.05
11:18

ами самом един съвет,креатин с мляко сам чел че е голчма издънка,на креатина му трябват барз ваглехидрат и + евентуално барз протеин(суроватка) иначе се хаби ,пии си креатина веднага след последната серия сдекстроза и алфа липоева киселина(ако имаш кинт) а половин час по касно протеина с  малко декстроза пак

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1