16.07.09
16:05
Имам няколко въпроса относно гореспоменатия продукт.Първо ще ми помогне ли да кача ММ комбиниран с хубав хранителен режим и фитнес програма?От каде да си взема бирена мая най-качествена,във фоума рових и разбрах че продават в аптеките ама някаква марка има ли,или не то си е една марката на бирената мая?Течна или на хапчета,аз смятам да е на хапове.Така май ще е по-добре щото имала гаден вкус.По колко да приемам щото някои пишат по 5 трипати на ден,тва демек 5 хапа 3 на ден 15,така ли?И най-важното ще ми помогне ли за около 2 месеца да кача малко,щото в един от форумите тука пише че помагало за против пъпки от колкот за маса верно ли?Не че нямам нужда да махна малко пъпчоците от лицето си ама ще ми помогн ли за ММ.Едно момче взимаше ама нещо обаркал дозите и не му беше добре кажете за дозировката да не да предозирам и да се посера ;).Пишете моля даите съвет,ако не ви се пише във форума лично дреаснете едно писанце :).
16.07.09
19:04
Бирената мая дава витамини(не в голямо количество) , и някои казват ,че повишава апетита(не помага за качването на мускулна маса а за маса като цяло). При мен не повиши апетита аз не я и пиех заради това. Да видя дали ще премахне малкото пъпчици които ми се появяваха от време на време. То взе ,че пък ми избиха повече наведнъж. Незнам при теб дали ще е така.
Не очаквай да качиш каквото и да е от бирената мая :) това са нищожни количества витамини и минерали. Ако искаш по-добре си вземи нещо по- читаво, например GNC Mega Men, NOW -Adam, макар, че и от тях няма да качиш. Ако държиш да качваш оправай яденето и ако и тогава не стане се поинтересувай от хранителни добавки :)
17.07.09
01:31
Аз ползвам бирена мая и тва го пише на етикета:
Берена мая + A,C,E се употребява при недостиг на витамините А С и Е и на тези от групата В. Съдействува за укрепването на имунната система и съпртивителните сили, действа общо укрепващо, оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми / например акне/ и Т.Н.
Приложение 3 пъти по 2 на ден. При активен спорт - до 3 пъти по 5 таблетки на ден.
Това е Healthy продукт, не съм обеден че ти точно това търсиш от нея.
Дози под 4 гр на ден от нея, няма смисъл. Аз съм пил на NOW Foods бирената мая на таблетки е.
healthstore.bg/NOW-Foods/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B8-%D0%A2%D0%BE%D0%BD%D1%83%D1%81/%D0%91%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%B0%D1%8F-650-%D0%BC%D0%B3-200-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8.html
Аз хранителен режим имам.Само че ще ми е трудно да ям по толкова много,та се чудех дали бирената мая няма да ми помогне за повишаване на апетита.Разбрах,че дава повечко витамини и е полезна за кожа нокти и акнето.Добре дозата 3X5 при мен валидна ли ще е?Аз водя ли се активно спортуващ ще тренирам 3-ти на седмица защото разбреах че за ектоморфите(такъв какъвто съм аз) е добре да имат повече почивка и тридневните сплитове са добри за мене,ама в почивен ден не съм активно спортуваш и тогава ли да зимам по 15 хапа :).Тази бирена мая на НОУ в аптеките има ли я или трябва с доставка(tonu)ако може ти да дадеш отговор ;)
Мнението беше редактирано от amann на 17.07.09 07:21.
Добър ден скоро почнах да тренирам и се интересувам от това че ако направя сега маса до лятото ще мога ли да направя релеф защото не искам на плажа да сам с корем ако може дайте някой савет не тря се излагаме :D благодаря :)
Бирената мая определено е много полезен продукт за укрепване на имунната система,като пробиотик,а и добър източник за набавяне на витамини най-вече от група B.Освен това съдържа и не лоши количества протеин и въглехидрати.Идеята ти да е ползваш за натрупване на маса не е лоша,но не очаквай кой знай какво.Ако имаш добър хранителен режим и суплементирането ти е на ниво включването на бирената мая може да ти донесе позитиви,но ако разчиташ в по-голяма степен само на нея ще сгрешиш.Друго нейно свойство е да изчиства кръвта от токсини и т.н.Много културисти избягват бирената мая по подобие на Соевия протеин заради съдържанието на фитоестрогени в тях.Отказвам да се наемам да изкоментирам фитоестрогените и защо те трябва или не трябва да се приемат и какво действие има вурху организма на мъжа понеже мненията както на учените така и на колегите във форума са противоречиви,но поне по мои наблюдения повечето културисти ги избягват.Колкото до фирмата-в аптеката най-добрата и най-котираната марка е Soma GMBH-Koln Germany или накратко само Soma.Има и други фирми,но привържениците на Soma са най-много,а и отзивите са най-добри за тази марка бирена мая.