01.10.09
22:36
Добре Г-н Георги айде без да ме биеш...ще кача снимки колкото се може по скоро ти ще си първия който ще ги види ^^
Ами това, че ти не си се възползвал от предимството на щангите и само си блъскал по чувала си е твой проблем.
Между другото, лекоатлетите също блъскат щанги. Както и гимнастиците. Абе, почти няма сериозен спортист, който да не тренира с щанги.
П.П. А фитнеса само с тренировка за бицепс ли го свързваш?
Мнението беше редактирано от Петко К на 01.10.09 22:38.
01.10.09
22:41
Няма значение спирам да споря това си е мое мнение и тея рабори не ги пиша просто ей така..всичко което го знам съм го изпробвал върху себе си и съм го видял с очите си..
Ми рошко , аз до сега ръце не съм тренирал директно , но имам по-добре развити ръце от повечето ми връстници на които програмата им се състои от всеки ден гърди и бицепс.По добре вместо да си хабя мускулите за curls и френско да направя набирания тесен подхват и кофички или лег тесен хват.Тва че ти си правиш някви илюзии си е твой проблем..
01.10.09
22:45
Не е илюзия човече на 15 години съм и като кажа че съм 67 кила свиня..а като сваля тениската..ти сам ще се овериш ще кача снимки обещавам ^^
Добре де , за 3ти път ти задавам въпроса колко набирания можеш да направиш , след като си такъв звяр?
Едит: А и защо си мислиш че 67 кила са толкова много?
Едит2: Уф ае стига , оспамихме темата , пиши на ЛС най добре..
Мнението беше редактирано от Георги на 01.10.09 22:55.
01.10.09
22:56
Хихи еми над 20 с широк хват и главата над лоста стига..а обикновенни нз не съм пробвал и не правя лесни са ^^ а за силовите ги мога 13 бройки за сега.. 67 кила са много за мене на 15 години съм все пак ти ако ме видиш на живо едно 18 19 год ми даваш :)
02.10.09
07:55
казано от roshko_rs на 01.10.09, 22:56:
Хихи еми над 20 с широк хват и главата над лоста стига..а обикновенни нз не съм пробвал и не правя лесни са ^^ а за силовите ги мога 13 бройки за сега.. 67 кила са много за мене на 15 години съм все пак ти ако ме видиш на живо едно 18 19 год ми даваш :)
Горд съм, че имах честта да кореспондирам с един истински “physical badass”
Бъдете горди и вие съфорумци
Мале какъв спам ударихте тука ;)
казано от gb_power на 01.10.09, 17:47:
Ами със силовото кво искаш да постигнеш маса ? релеф ? Тва си е типично гимнастическо упражнение, готино е ама не очаквай резултати. Аз съм го правил тва секи ден по 3 серии по 7-8 пъти цяло лято и да има резултати, но не маса а специфична сила.
Ти с лостове ли мислиш да се занимаваш ?
По темата : не целя да постигна нищо - харесва ми да го правя, след като вече мога. Просто си ме кефи самото упражнение, не друго :)
Мнението беше редактирано от Ganchev на 02.10.09 08:09.
казано от roshko_rs на 01.10.09, 17:52:
От лостове се постига атлетично тяло а от фитнес ставаш тромав и с малко желание някои стават слонове...
YEAH!С колко като тебе съм спорил сигурно толкова коса нямаш по главата се едни лостаджии дето ми казват,че тестостерона се набавя от добавки.Прави си атлетичното тяло с набирания,аз ще стана тромав.
П.П Ти си някакъв мутант ве приятел 67 КИЛА ЛООУЛ
П.П2 аз съм 71
казано от roshko_rs на 01.10.09, 22:56:
ей брато осъзнай се малко много за як се мислиш аз на 14 бях 68кг не се хвали толко че ставаш смешен
02.10.09
15:15
казано от Sentetic на 02.10.09, 10:18:
От лостове се постига атлетично тяло а от фитнес ставаш тромав и с малко желание някои стават слонове...
YEAH!С колко като тебе съм спорил сигурно толкова коса нямаш по главата се едни лостаджии дето ми казват,че тестостерона се набавя от добавки.Прави си атлетичното тяло с набирания,аз ще стана тромав.
П.П2 аз съм 71
x2
Sentetic,абсолютно прав си.то рошко явно е от този тип натури,които добавките ги мислят за зоб,фитнеса го презират,но мислят,че лостовете едва ли не ще те направят супермен.А и като видят някакъв пич,дето от слабост едвам диша,ама на корема има 3 реда плочки,плоски като асфалт си мислят,че е направо безбожно релефен :lol:
Иначе рошко ли си,къв ще да си,нямам нищо против теб,иначе казано не ми пука за теб,но пиша,защото имам много такива приятели като теб,с които човек не може да излезе на глава.Затва висете си на лостовете като маймуни,мие ще блъскаме в залата,па после с малко желание ще ставаме слонове.
казано от az100yan на 02.10.09, 15:15:
казано от Sentetic на 02.10.09, 10:18:
П.П2 аз съм 71x2
Sentetic,абсолютно прав си.то рошко явно е от този тип натури,които добавките ги мислят за зоб,фитнеса го презират,но мислят,че лостовете едва ли не ще те направят супермен.А и като видят някакъв пич,дето от слабост едвам диша,ама на корема има 3 реда плочки,плоски като асфалт си мислят,че е направо безбожно релефен :lol:
Иначе рошко ли си,къв ще да си,нямам нищо против теб,иначе казано не ми пука за теб,но пиша,защото имам много такива приятели като теб,с които човек не може да излезе на глава.Затва висете си на лостовете като маймуни,мие ще блъскаме в залата,па после с малко желание ще ставаме слонове.
ХахахахаххаххААХАХАХАХАХХААХ, оф немоа се здрържа, стига сте ги оунвали бе, горките момчета, бежбожно релефни, о не, хаххахаххахаа сори.. :lol:
П.с: съжалявам за оф топика.
Мнението беше редактирано от El padre на 02.10.09 15:43.
02.10.09
17:53
дам колко се заблуждавам...
Незнам къде ми бъркате такива ве.1.Кажи ми един културист дето е тренирал само на лостове?2.Тея негри дето ги гледате и отивате после пред блока - колко зоб са пили братко ти толкова аналгин не си пил ,пък и ако си мислиш,че тее не тренират в зала си в голяма заблуда и трябва 1во да пораснеш малко на АКЪЛ(на килограми виждаме си пораснал 67 ИХАА) и тогава пак да почнеш да си ходиш на успоредките
Аз още снощи спрях да се занимавам с него.Спрете и вие.Като порасне(не че аз съм много голям де) ще му дойде акъла в главата(да се надяваме).
02.10.09
19:11
Първо не ме интересува кво мислиш и понеже съм великодушен няма да пиша повече..
А мен а предполагам и другите съ-форумци още по-малко им пука какво мислиш ти.Не е такава голяма загуба че няма да пишеш повече..
Мнението беше редактирано от Георги на 02.10.09 19:14.