20.07.09
17:41
Кой според вас е най-добрият Creatine Monohydrate, защото партньорът ми е решил да си вземе, но не знае какъв, предложих му Creatine Monohydrate Explode, но тъй като не ги разбирам много реших да се обърна към вас.
20.07.09
18:22
Този на експлоуд е много изгоден, но аз бих препоръчал креатин на ON
Може и да се бъркам , но раздела не е ли Хранене › Хранителни режими за покачване на тегло ?..
поне според мене разлика в монохидрата на различните фирми няма особенно голяма прецени как ще ти е най-изгодно
20.07.09
19:22
Да, ако може темата да бъде преместена, защото без да искам съм се объркал в бързината.
Ако си говорим за най-добри все си мисля че е по-добре да вземеш продукт на утвърден американски производител. Все пак креатина е доста евтин суплемент и би било глупаво да пестиш от него.
20.07.09
20:32
Лично аз съм доволен от монохидрата на PrimaForce.Казвам какво действа при мен и не гарантирам,че при теб ще е същото ;)
Креатин монохидрата е класически и базов суплемент, който всеки трениращ който иска да качва маса трябва да опита.
И няма такива филми - при мен действа Примафорс, аз пък най добре усещам Optimum или NOW. Вземаш си хубава марка креатин моно и действаш. Много задълбавате в не толкова важни неща.
напълно съм сагласен , че не бива да се задълбава, естествено добра американска марка е по добре , но аз не намирам особенно голяма разлика между монохдрата на американските и този на нутрим , но пък и в цените на компаниите няма особенна разлика ,естествено мнението ми се отнася само за монохидрата не и за другите продукти
20.07.09
23:27
Добре Калоян би ли предложил от кой производител да го вземе, както ти каза наистина е глупаво да се пести от него при положение, че е евтин, но все пак ти кой би предложил да вземе?
аз бих ти препоръчал монохидрат на biotech, и все пак ти си решаваш важното е да не пестиш пари за продукти от този тип, защото разликата идва от процентнта чистота на продукта....
казано от Roadk1ll на 21.07.09, 04:57:
аз бих ти препоръчал монохидрат на biotech, и все пак ти си решаваш важното е да не пестиш пари за продукти от този тип, защото разликата идва от процентнта чистота на продукта....
Стига, точно пък на биотеч няма нужда.
21.07.09
07:36
Пробвай на Interactive Nutrition - MicroCreatine,
в момента го взимам и съм страшно доволен,
да не говорим и за цената..
казано от FINISH FIRST на 21.07.09, 07:36:
Пробвай на Interactive Nutrition - MicroCreatine,
в момента го взимам и съм страшно доволен,
да не говорим и за цената..
+1
Гледаи да пише Creapure а на коя марка е няма почти никакво значение (да не кажа никакво)