21.07.09
15:46
Някой може ли да ми разясни малко повече за тази добавка? Искам да попитам дали е стероид или ако не има ли същото действие като него и най-важното-негативните резултати от ползването му-оврежда ли черния дроб или след продължителното му ползване намалява ли естественото произвеждане на тестостерон от организма и т.н.
22.07.09
03:07
Продуктът няма нищо общо със стероидите, нито с хормоналните продукти. В най-съществената си част е комбинация от ZMA, 5-HTP, малко Eurycoma Longfolia и др(също така ми прави впечатление,че има и съставки,които дпомагат за успокояване и по-добър сън) Накратко казано е продукт, който на теория би спомогнал за отделянето на растежния хормон и IGF-2 и тестостерона. На практика обче се получава друго нещо. Няма абсолютно никакви странични ефекти, най-много изобщо да не го усетиш.
22.07.09
05:25
Продуктът се води нощен анаболен активатор на растежа. С помоща на продукта се увеличава IGF2 и тестостерона, докато спиш. Спомага за добър и дълбок сън. Има доста инфо за продукта, но не сме го внасяли за сега и не мога да ти напиша всичко за него.
казано от Сила БГ на 22.07.09, 03:07:
Продуктът няма нищо общо със стероидите, нито с хормоналните продукти. В най-съществената си част е комбинация от ZMA, 5-HTP, малко Eurycoma Longfolia и др(също така ми прави впечатление,че има и съставки,които дпомагат за успокояване и по-добър сън) Накратко казано е продукт, който на теория би спомогнал за отделянето на растежния хормон и IGF-2 и тестостерона. На практика обче се получава друго нещо. Няма абсолютно никакви странични ефекти, най-много изобщо да не го усетиш.
Имаш предвид, че не си заслужава парите?
22.07.09
17:09
http://reviews.bodybuilding.com/MHP/CyclinGF ето ти ревюта. Едно е сигурно ще спиш като бебе от този продукт!