адския рекорд

Прескочи до:

01.02.05
12:32

темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=37924#37924

лица аз сам арнолд за 10 дена с изродско хранене 8 пати на ден ка4их 5 кила и ся продалгажам да ям смятаите за 10 дена без хап 5 кила и смятам да ка4а о6те 10 кила аве манджата му е маиката я6те като мен и 6те ка4ите мнооооо за поздрави на си4ки

01.02.05
12:40

Еми и аз това ти казвам, а ти стероиди, та стероиди  :lol: . Само като наближиш +15кг внимавай, защото организмът започва да се претоварва. Тогава можеш да поработиш за сила.
Поздрави!

01.02.05
12:45

мнооо ясно ве лице ся кат ка4а от ка4а 10 кила 6те по4на моге би система ма ония ден се метнах зала ае по зрави и яденето му е маиката само ядене 5 кила за 10 дена това са стра6но много ае по здрави

01.02.05
16:08

Радвам се на ентусиазма ти, но да не си се теглил на различни кантари само :wink:
Както и да е, виждам че си впечатлил и други хора, та чак нова тема са отворили, поне си напиши програмата и храненето, за да споделиш с нас.
Успех!

Ех, лице, лице :)
Добре е, че си постигнал нещо сам, с разум и постоянство, а не с tweak-чета :)
Поздравления!

X_

01.02.05
19:15

според мен такова рязко вдигане на килограмите има повече негативни последствия ,отколкото позитивни :lol: ако изключим позирането п ред огледалото :lol:

01.02.05
20:41

Само на мен ли ми се струва че белтъчен синтез над 100грама на ден е невъзможен при каквото и да е състояние без външни... катализатори. Ако наистина си ги качил без зоб направо не ми се мисли корема ти, че даже целия колко мазен изглеждаш.

01.02.05
21:09

Лицето сигурно е турбоектоморф и не му личи много мазното, то и аз като бях хърбав навремето, каквото и да сложех отгоре изгелждаше добре.
Естествено това е за първите 5-10 кг, оттам нататък нито се качва лесно, нито гледката на бързокаченото е лицеприятна :D

01.02.05
22:55

Сигорно е задържал вода. Възможно да се е получил ефекта на гъбата. Това е когато организма поема яко каквито и течности да му дадеш. Аз тъка след обезводнителни диети и т.н. за един ден качих точно 8 килограма :))
по-здрави

02.02.05
00:17

Боже мили, не ме плашете така бе. Аз съм (няма второ мнение по въпроса) ектоморф също, но след 20тия килограм отгоре (вече 6ти, 7ми месец) изглеждам мазен в талията до степен неузнаваемост от къде съм почнал. Вода също задържах в някои моменти, но по килограм-два за *няколко* дена не съм мърдал с дехидратацията...

02.02.05
08:44

Ако си качил 20 кг. за 6-7 месеца, защо се чудиш че си много мазен. Доколкото си спомням максималния чист мускулен растеж за месец е 1-1,5 кг.. Същото ще стане и с лицето ако продължава да качва по този начин, просто първите няколко кг. на хърбав човек “запушват дупките” и дори да има малко мазно не е грозно.

02.02.05
18:45

лица корема ми се е надул доста ама ям адски мноо на 2 4аса по 400 грама храна ае усперх и приемам малко те4ности

02.02.05
19:00

По добре внимавай да не си увредиж здравето!!! Прекомерното хранене не е въобще полезно!!! Най вече за бъбреците!!!

03.02.05
01:37

лице, ти всъщност накъде си тръгнал, към сумото ли ?

03.02.05
11:56

Позната ми е тая система с преяждането щото един приятел така направи беше 77 кила и за няколко месеца стана 100 ама яко се тъпчеше само некви режими спазваше никаде не ходеше и така.... аз немам такава воля :roll:

03.02.05
12:34

аве лица вече постоянно сам гладен ям адски мноо  все сам гладен това е мноо яко е просто за 10 дена сам ял кам 60000 калории и ся пак ям смятам да ка4а о6те кам 10 кила и после да напрая система с хап ае поздрави

04.02.05
20:23

пич не си претоварвай организма :!:  :?

IP

04.02.05
21:57

ТВА ДА СИ ПОСТОЯННО ГЛАДЕН ДАЛЙИ ЛИ СЕ НА НЯКАКВИ МЕДИКАМЕНТИ ИЛИ ПРОСТО ТИ Е ДО6ЛА МУЗА,6ТОТ И НА МЕН МИ СЕ ИСКА ДА ПОЛУ4А ТАКАВ ВАЛ4И АПЕТИИТ АМА ДОРИ И БИРЕНАТА МАЯ НЕ МИ ДЕИСТВА ПО ТОЗИ НА4ИН ,АКО Е ОТ ПРЕПАРАТ КАйи го, а ако не е кажи как го постига6 тоя апетит

04.02.05
22:12

[quote author=“IVAILO PEEV”]ТВА ДА СИ ПОСТОЯННО ГЛАДЕН ДАЛЙИ ЛИ СЕ НА НЯКАКВИ МЕДИКАМЕНТИ ИЛИ ПРОСТО ТИ Е ДО6ЛА МУЗА,6ТОТ И НА МЕН МИ СЕ ИСКА ДА ПОЛУ4А ТАКАВ ВАЛ4И АПЕТИИТ АМА ДОРИ И БИРЕНАТА МАЯ НЕ МИ ДЕИСТВА ПО ТОЗИ НА4ИН ,АКО Е ОТ ПРЕПАРАТ КАйи го, а ако не е кажи как го постига6 тоя апетит

колкото повече ядеш толкова повече ти се яде! демак като свикнеш организма си на голям прием на храна той си го изисква когато не му го предложиш :)

05.02.05
14:32

Аз искам да попитам 2 неща които ми се сториха неясни:
1. Защо да не можеш да усвоиш повече от 100гр. протеин/ден?
2. Защо “максималния чист мускулен растеж за месец е 1-1,5 кг” ?

Всъщност по 100гр./ден прави 3кг./месец, но защо да не може повече?
Можете ли да цитирате някакви източници на това знание?

05.02.05
18:45

[quote author=“the_Doc”]

В момента не мога да приведа източник, чел съм го някъде като средна цифра при правилна тренировка и хранене. Естествено, че зависи от генетиката на индивида, ограничението е свързано със скоростта с която все пак може да протича синтеза на протеин. Това на година прави 12-18 кг МУСКУЛИ, което на мен ми се вижда абсолютно нормално и правдоподобно като максимална стойност за средностатистическия бодибилдър.

06.02.05
15:11

Щом ядеш толкова трябва и да помпаш здраво иначе след известно време тази храна ще почне да се отлага под формата на мазнини и както казаха по-горе няма да е красиво.

06.02.05
15:52

Как го постигаш това с яденето?
На мен не ми ли се яде не ям :)

RH

06.02.05
18:28

[quote author=“the_Doc”]Аз искам да попитам 2 неща които ми се сториха неясни:
1. Защо да не можеш да усвоиш повече от 100гр. протеин/ден?

Всъщност по 100гр./ден прави 3кг./месец, но защо да не може повече?
Можете ли да цитирате някакви източници на това знание?

Не знам за източници ама днеска гледах 1992 Олимпиата там Лий Лабрада казва че  е качил 5 паунда чиста мускулна маса за една година вии са правете сметката за кво става въпрос.

07.02.05
09:32

парво нямам нет за туи не влизам 4есто 2 о на4и парвите 3 дена от диетата са трудни яде6 без да си гладен после ве4е има6 изродски апетит изклу4ва6 си мозака и по4жа6 да яде6 като луд и никав хап не зимам и никви препарати ям си и това е и жедна6 в седмицата ходя на зала и 3 пати на кик бокс ся смятам в  април да ударя една здрава система с бионабол и сустанон 6тот все пак сустанона ми е лубимия хап ама манджата му е маиката смятам кат по4на системата да ям на всеки 4ас по 10-12 пати на ден ае поздрави на си4ки вси4ките сте лица

Е то Лий Лабрада и подобни не са човек и не са пример за такива случаи. То при него(тях) въпросът е вече до лимитиране и надхвърляне на нормалните човешки размери и капацитета на вътрешните органи, фасции и каквото си щеш.
Не разбирам понятието “да усвоиш”. Примерно да адсорбира тънкото черво ли?
Еми това зависи от ензими, хормонален баланс, от здраве на храносмилателния тракт. Мисля, че твърдо може и много повече.
Ако под “усвоиш” разбирате обаче нещо съвсем друго, като например да навлезе протеина в клетките на мускулите и да остане като чиста мускулна маса, което аджеба не е усвояване, може и да сте прави :) Все пак 90+ % от мускулния растеж е саркоплазма. Демек, вода :) Демек 100те грама отиват към едно кило :)
Но и аз мисля че темп на качване от порядъка на 15 кила на месец е стресов за организма и едва ли е чиста мускулна маса. Все пак вероятно има и “полезна” част, която може да се използва в свалянето след това.
Но лично според мен, Арнолд, независимо че си спрял стероидите, такива бесни игри с теглото не са препоръчителни. Професионалистите си слагат главата в торбата, ама все пак се и пазят. Стараят се да е за кратко време, взимат мерки да регулират страничните ефекти. Ти все още не си и аматьор, и вече си буташ главата в торбата. Давай по - умерено според мен.
При все това радвам се, че си преустановил стероидната лудост и се мъчиш да научиш повече за тялото си :)
Поздрави!

07.02.05
15:35

еееее лице така ме обигда6 4е дори не сам и аматиор лице тренирал сам 4 години и горе долу ги знам не6тата жигдал сам слаби хора как стават здрави и здравите слаби об6тувал сам с културист ама наи добрия хап е яденето хапва6 здраво и това е освен това не сам казал 4е си4ко ка4ено е мускул даге мога да кага 4е пове4ето са мазнини ама няма зна4ение аз гледам на килата на масата пак тези кила дето са мазни аз на барзо 6те ги направя мускули ае поздрави на си4ки младеги и парво я6те после гледаите на хапа ве кат яде6 по 7-8 пати на ден няма на4ин да не ка4и6 кавто и организам и да има6 аз преди ядех по 5 пати на ден бухах си сустанон и пиеь бионабол и за 50 дена ка4их 5 кила пак ся за 10 дена без хапове ка4иь 5 кила и ся пак 6те се тегля моге да сам ка4ил о6те 2-3 кила ае я6те за да растете поздрави на си4ки

07.02.05
15:48

Ами успех! Обади се, когато успееш да превърнеш мазнините в мускули, ще си първия успял ;)
За пръв път чета пост от десет реда без нито един препинателен знак!

07.02.05
16:15

винаги очаквай неочакваното

07.02.05
16:34

Постепенно “4”то преминава в “Ч”
Гледай прехода е по-бърз!
vanisher

Това е щото аз го преведох  :lol:
Иначе случаят е наспасяем
:evil:
Мартин

08.02.05
04:28

Ае как ги качвате тея 10/15 кг е хора...аз 3 немога да кача  :( с много обилно хранене и то предимно месо,варени яйца и много плодове.и с тренировките съм добре .само добавки не взимам.:(

JI

08.02.05
11:21

аве ти да не прочетеш нещо тея 5 10 кила дет ги е качил те са мазнини с малка част мускули 3 кг ако си ги качил чисто тоест само мускули за 3 месеца е идеално!!!:))))) и аз искам така ама при мене пак са много мазнините

08.02.05
17:41

батка трупаи маса аз нема да имам проблеми с мазнините ся сам 67 кила с 167 раст искам до края на маи месец да стана 80 кила смятам от април да зема и хапове ае поздрави на маниаците от бб теам

08.02.05
18:39

[quote author=“JiVk0”]аве ти да не прочетеш нещо тея 5 10 кила дет ги е качил те са мазнини с малка част мускули 3 кг ако си ги качил чисто тоест само мускули за 3 месеца е идеално!!!:))))) и аз искам така ама при мене пак са много мазнините

аве ти май не четеш нещо..
да съм казал някъде че искам да качвам само мускули.то много ясно че е трудно това.ако не си разбрал аз говорех за качване на килограми не за качване на чисти мускули :twisted:

08.02.05
19:32

Ами то човека ти го каза как - много ядене - 6000 ккал дневно. Аз бих ти препоръчал и много спане и излежаване ;)

JI

08.02.05
20:19

e не ви разбирам за кво ви са кила ако не са мускули вярно запълват дупките и изглеждаш малко по здраф ама е безмислено ако после трябва да ги сваляш ....

09.02.05
09:59

Ами не се меся в работата на модераторите, но на арнолд темата спокойно може да мине и в “стероиди”. Единственото, което едно 14-14-16 годишно момче може да разбере от неговите думи -преяждайте системно, за да може да се назобате след това със сустанон като мен. Не виждам смисъл.

Успех на всички, които с труд и пак труд постигат целите си!!!!

09.02.05
10:05

—————————извън темата———————-
Моля, спазвайте добрия тон. Въпреки несъгласията, не е нужно да се обиждаме и/или да бъдем крайни в поведението си.
—————————извън темата

14.02.05
13:36

аве ьора аз ям и лягам на дивана после пак ям и пак лягам и не сам казал.аз трупам само мускули трупам и мазнини ама целта ми е максимално маса без хап а после ще зема и хап аз искам максимално маса ся кат стана 70 кила от април месец ще зема и хап ае успехи на маниаците

^K

19.02.05
11:22

аrrnold
можеш ли да ми кажеш колко кг от тези 5кг с чист мускул.Аз давам наи-много 1кг мускул и 4кг мазно.Като тругнеш да чистиш (ако изобщо имаш такова намерение) тоз 1 кг мускул ще се разгради за нула време заедно с тва мазно дет си го качил. А единствения начин тва да не стане е ако си на много яко стероиди или пук да си с 8% мастна тъкан (в което се самнявам). А ако става дума аз тез 5 кг съм ги качвал за 2 дена без проблем (естесвено като мазно)

19.02.05
22:29

Абе хора, какво постоянно говорите за тея килограми- не е важно колко кила си, а как изглеждаш!
Arrnold я кажи “лице” колко санта си качил на ръката-за тоя период от 10 дена?Доколкото разбрах ходиш да вдигаш веднъж седмично?
Това тук, форум за сумисти ли е, или за bodybuilder-и?

Аре успехи в залата и не се вманиачаваите да качвате кила на всяка цена!
То е вярно, че целта оправдава средствата ама каква ви е целта, като се съблечете и да плашите хората ли?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1