казано от Гошко на 17.08.09, 08:47:
Поздравявам те за работата ти с фотошоп :) Харесва ми .. :) В колко часа тренираш ?
Благодаря :) . Тренировката я правя от 10 до 10.40-11 .
П.П – Или има някаква смяна на часа или този в сайта е грешен.
Мнението беше редактирано от Xsly на 17.08.09 09:51.
Днес : Гърди
Лег - 10 x 40 кг 6x 47,5 kg 7x 45kg 8 x40kg .
полулег- 10 x 30 kg, 8x 37,5 kg , 8x 35 kg ; 8x 30 kg .
кросоувър - 10,10,15,10 кг . ( Много исках да правя кофи , но нямах сили . )
Хубава тренирвока , но бях спал 5-6 часа. Вчера легнах в 1 , а към 3-4 някакъв ш’бан комар ме беше нахапал навсякаде. Пуснах климатика на 17 градуса и заспах. Май умря от студ .
Днес гръб -
Адска тренировка ( е поне за мен ) :)
Набирания - 8 8 8 8 ( но един приятел ми помага че иначе нямаше да ги издаржа всичките ) - този път ги правих напълно чисти и гърба и предмишниците ми пареха.
мечка - 20 кг 25 30 20 ;
тяга - 30 50 50 50 ;
Значи днес за 2ри път правих тяга .
Оранжевите кръгове посочват каде ми влезе тягата по време на правене( 2 кръга значат повече болка там ) . А черните показват мястото което ме боля още 60-80 мин след тренировката ( че и още леко наболява ) .Дано не съм се кунтузил нещо .. Надявам се да съм я направил правилно .
На следващата трен със сигорност ще ползвам фитили , че за малко не си скъсах пръстите ....
Днес за втори път пропускам тренировката си за рамо. Този път заради липса на сила, която и идея си нямам от къде дойде... Смятам да разхвърля рамената или ръцете при големите мускунли групи.
Днес ръце :
бицепсово сгъване 10 kg x 20 . 4x8 - 25 kg .
Чуково от седеж - 2x8- 15 kg ; Drop sets-( 6 x15 kg, 6x 10 kg )x2
френско - 4x 8 - 17,5 kg .
Всичко до тук идеално изпълненено, бях много съсредоточен , без чиитинг, интензивноста към 80 % със 1.30 мин почивка .
След тези серии паренето във ръцете беше върховно , но силата ми свърши.
Притупах едни 4 серии на скрипец за трицепс с 15-20 кг .
Резултати от месец -2ри довечера.
Мнението беше редактирано от Xsly на 22.08.09 10:11.
Резултати- Месец 2ри .
Мишница ( стегната ) - 32,5 .
Предмишница- 29 .
Талия - 75 .
Гръдна макс- 97
Гръдна - мин 85 .
прасец- 35.
Бедро- Незнам как се мери . Измерих го в горната му част, малко под задника . 55.
кг-71
бенч преса - 50 кг
-тяга - 50 кг
- клек - 50 кг .
-бицепсово - 25 кг.
-
Снимки-
http://www.bb-team.org/gallery/home/
Като цяло ето ги впечатленията ми – Аз съм ектоморф който лесно качва мазно :D .
Гърдите вървят напред, краката е твърде рано да се каже, трапец не тренирам но той расте, трицепса ми расте, бицепса не .
Гърба ми е в тотален застой . Поради мазното което съм качил смятам да добавя 2 кардио тренировки , и да махна въглехидратите от последното въглехидратно хранене.
По-здрави
Мнението беше редактирано от Xsly на 24.08.09 16:47.
24.08.09
16:54
Какво мазано колега, къде го видя кожа и кости си. Ектоморфите не качват лесно маса. Малко си писал за храненето си, но явно е време да започнеш да го правиш
казано от Иван Шишманов на 24.08.09, 16:54:
Какво мазано колега, къде го видя кожа и кости си. Ектоморфите не качват лесно маса. Малко си писал за храненето си, но явно е време да започнеш да го правиш
Да знам че съм слаб, като цяло. Но съм доста по мазен от преди месец и на снимките се вижда. Ка4ил съм към 4 см талия . А иначе храненто е доста добро. Никога не пропускам хранене , спрях и джънк фууда, и само приема ми на зеленчуци е завишен и разнообразен. Хранителния ми режим се вижда на първата страница, и когато го обработвам го сменям направо там. А иначе аз трудно качвам маса, а лесно мазнини .. Moже и така да ми се струва само ,незнам.
24.08.09
18:10
Тренировките ти по колко време траят?
Виждам,че тренираш 5 дена и почиваш по 90 сек.,а пък банана и шейка са 90 мин след започването на тренировката.
казано от Сами на 24.08.09, 18:10:
Тренировките ти по колко време траят?
Виждам,че тренираш 5 дена и почиваш по 90 сек.,а пък банана и шейка са 90 мин след започването на тренировката.
Ал да това забраих да го поправя( преди ги праих по толкова ) :) . Сега тренировките са ми по 45 мин -50 мин. Сега разредих рамото при другите мускули и сигорно ще ми отнема повече време .
казано от Nikolay на 15.08.09, 19:46:
казано от Thrashmetal на 13.08.09, 15:59:
Тя тягата влиза в кръста, задната част на бедрата, трапеца, корема и предмишницата, но не и в широки гръбни мускули : )))
п.п. Продължавай raw (т.е. без фитили). Нищо, че дори лека щанга едвам издържаш. Ще имаш много здрав хват след време.Незнам Траш,аз като правя,а мисля,че техниката ми е правилна,си усещам бая и в широкия,колкото и да е странно.(по време на самото вдигане)А след тяга целия ми гръб е яко напомпан,и широкия гръбен.Към автора,блъскай яко и може и да почнеш да го усещаш.
Не виждам просто никакъв начин на изпълнение на тягата, че да ти влиза така. Освен ако не сгъваш ръцете някак си, наподобявайки гребане - ако да, което ме съмнява, в такъв случай с изпънати ръце го прави. Но съм сигурен, че точно ти едва ли правиш такава грешка.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.08.09 18:44.
Днес тренировка : Гърди
Лег- 40 x 12 45 x 8 40 x12 40x 12
полулег- 30 x 10 30x10 30x10 30x10 ( Нямаше кой да ме пази и не прекалявах ) .
кросовер 10x 13kg 10x13 10x13
Имам още много да тегля от базовата програма, но искам да я променя, и то не само повърхностно .
Нова Програма
Гърди гръб пауза ръце крака пауза гърди гръб....
Като често ще замествам ръцете с кросфит, и в зависимост от самия кросфит ще размествам крака с ръце .
Гърди -
Полулег.
Лег.
кофи .
лицеви .
Раменна преса.
Разтваряне на рамената в страни.
+ Корем
Гръб -
Набирания широк/тесен през трен .
Гребане с щанга.
Мечка.
Деадлифт.
задно рамо .
Ръце-
Френско .
Кофи .
Бицепсово сгъване .
Чуково сгъване.
+ Интензивна тренировка корем .
Крака -
Клек или тяга .
Лег преса.
Бедрено разгъване
Бедрено сгъване
Прасец.
казано от Thrashmetal на 25.08.09, 13:06:
Рамена преса - зад врат ли?
Да . Има ли някаква разлика ? Още не съм решил каква ще е, накрая може и с дъмбели да я правя.
Защото за средно рамо и едно упражнение е достатъчно, препоръчвам ти преса пред гърди. Можеш да махнеш и разтварянето в страни и да правиш двете преси в една тренировка. Същия чеп.
Днес : Каквото се сетих.
Скрипец, набирания,крака, а накрая редувах раменни преси -гърди,гръб,за да видя как ще ми влезе. Хареса ми , 1 ден почивка и почвам гореспоменатата програма.
Днес :
Ръце .
Френска преса 4x8 - 20 kg.
Нямах сили за кофи и затова ги правех на пейка .
сгъване за бицепс - 12 x 20 kg . 6x 30 kg . 8 x 25 kg 8x 25 kg .
Чуково сгъване - 12 x 8 kg . 2 dropsets - 6x 10 kg . 6 x 6 kg .
Днес : Крака
В новия фитнес нпма лег преса , и незнам какво да правя..
днескашна трен -
тяга 4x8 50 kg - беше ми доста лека , като изклучим пръстите.. Трябва да се науча как се слагат фитили :lol: . Тежеста поемах главно с бедрата . Незнам защо не се вклучва тяга в тренировката на хората за крака :-/ .
Бедрено разгъване 4x 8 - 20 kg .
Бедрено сгъване - 4x 8 15 kg .
Прасец- 20 кг . 4x 12 .
П.П Отново никаква мускулна в бицепса , а се СКЪСАХ от напрежение и откази вчера. Ше взема да го заеба накрая...
казано от Xsly на 29.08.09, 17:06:
П.П Отново никаква мускулна в бицепса , а се СКЪСАХ от напрежение и откази вчера. Ше взема да го заеба накрая...
Много правилно !
И не само бицепса бих “зарязал” ако бях на твое място.
29.08.09
17:24
Ми и аз почти никога не съм имал мускулна на бицепса , веднъж имах и беше претрениране. Мисля ,че такъв е самия мускул.
От 2-3 дена имам някакъв чревен вирус. Спуках се от повръщане .. От вчера съм доста добре хидратиран и днес направих тренировка ( Която май не трябваше да правя .- виеше ми се свят,беше ми лошо ... )
Лег- 4 серии 45кг x8 - WHAT THE FAK От 3 дена съм на препечени филийки и 2-3 суроватки на ден а силата ми се е покачила ?!?!?!?!?!?!?!? .
полулег- 40 кг . 35 кг. 35 кг. 30 кг . x7-8 .
( Тук ми отказаха дробовете. Неможех да си поемам достатъчно въздух повреме на сериите и спрях с гърдите ) .
И после правих някакви раменни преси .
По едно време след лега ми изтръпнаха пръстите на ръцете- погледнах ги и бяха изненадващо бели и едвам ги мърдах . Май кръв недостигаше до тях ... Както и да е .
Още 1-2 дена ще съм на филийки сиренца и глезотийки . В момента в който не ми се повръща от пържоли ги почвам пак ..
Незнам дали да не си направя и тренировката за гръб утре. .. . Иначе цял ден ще съм неспокоен че ще атрофирам . . .
Смъкнал съм 2-3 кг за 2-3 дни . 72-3 кг съм в момента. Ако някой анорексик ме види как ще ми завижда... Много ме е яд на съдбата че ми го натресе тоя вирус.
По-здрави .