Дневникът на Shakita

Темата е заключена.
Прескочи до:

Michael Phelps - 12000 kkal Няма страшно ! ;)

fire.is.my.nature

30.10.09
08:42

Аз се чудя как не тие  било прекалено сладко :lol: Можеше да минеш на пица преди шоколада :lol: :lol: ;)

Ама наиистина такива количества са възможни ( и позволени ) само при твойте дву-/три-разови размазващи тренировки . Аз това никога не мога да го изям наведнъж иначе :lol:

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 30.10.09 08:42.

30.10.09
19:46

Хахахаххаа :) :) :) :) :) :) :) :)
Развеселихте ме... :) Аз хич не съм се притеснила,че ще надебелея :) Само дето си се дразня,че го правя...понеже НЯМАМ НУЖДА от подобни неща!!! :) Иначе как съм го изяла...ама никакъв проблем,аз и цяла торта съм изяждала+2 тави сладкиши+други простотии а змога да ям ужасно много и изобщо не ми става тежко...онази вечер можех още толкова да изям и даже сутринта се събудих от глад... :)

Така днес сутринта тренировката не беше тежка имах смао една серия на бруста ама не беше тежка-3800метра тренировка,но вижте вече на втората беше много брутално каква серия имах на бруста...не беше реално :) -4000метра тренировка :) Между другото аз може да мрункам,че съм уморена и ала бала ама да знаете,че много обичам тежките тренировки...аз съм нчква мазохистка...когато с ами леки тренировките даже ми се скапва деня,защото имам чувството,че не съм направила нищо :) Ей сега се прибирам днес след вторат атренировка бях и на работа... :)

Храната:
05:30-60грама овес+1лъжица мед+2бисквити
09:30-телешко кюфте+1бяла питка+зеленчуци+малко кашкавал
13:00-2яйца+филийка+домат
16:45-2филии+100грама филе+60грама кашкавал+чушка(това цялото си го направих на скарата на тост,когато го ядох не беше вече топло понеже беше цял де в чантата ми,но беше много много вкусно :) ) +1краставица
20:00-4желирани бонбони(малкия Иван,дето го гледам ме почерпи хахахахаха :) )
21:20-пилешка яхния+1филийка+2моркова

Това е за днес :) Приятна вечер :)

31.10.09
05:31

Eми ти си с бързичък метаболизъм предполагам и с това трениране сега направо ти е sky high сигурно :)

01.11.09
17:21

Здравейте,вчера не можах да се очета понеже след тренировка бях цял ден на работа,а после имах “леко” излизане вечерта хахаха :) Храната вчера отново беше под всякаква критика...отдадох се аз на угощение в последно време и отдолу ще приложа снимков материал д авидите как ми се отрази...и ще кажа НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА!!! :) хаххаа :) Мисля вече да се стягам тая седмица,че не може за яденето да имам такава слаба воля...тцтцтц :) та така...

Вчера тренировката:
1минута блъскане;10секунди почивка:
крака(лег кърлс);набиране;въженце;гръб;крака(пуш преса);бицепс;коремна;клек;лежанка;превъртане;гребане(3 такива кръга)
Коремни преси 5 по 20;лежанка-3 по 10;гръбна-3по20;колело-5мин

Във водата 4300метра(беше много тегава тренировка,имаше брутални серии,мисля,че цяла тренировка пулс ами беше около 30 иииии бях по-червена и от домат... :) ) Цяла тренировка на почивките между сериите се чуваха коментари кой къде ще яде след тренировка хахаха :) Голям глад голямо нещо :)

31.10.09

06:00-60грама овес+1лъжица мед+2бисквитки
11:00-половин пиле+огромна салата+1питка+2парчета тиква
17:00-2яйца+1краставица
20:00-5пилешки крилца+салата+филия
01:00-тук имаше яко набиване на шоколад(към250грама :) )

1.11.09

08:00-60рама овес+1лъжица мед+2бисквитки
10:45-1филийка+70грама филе+30грама кашкавал
13:00-150грама(фъстъци и леблебия)
18:00-150грама свинско

fire.is.my.nature

01.11.09
17:24

Хахах страхотни снимки !!! :) :lol: ;)

В един дневник днес говорихме за задни дворове, не съм специалист, но според мен си отслабнала видимо в талията и ханша

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 01.11.09 20:15.

02.11.09
11:01

казано от Иван Шишманов на 01.11.09, 20:10:

В един дневник днес говорихме за задни дворове, не съм специалист, но според мен си отслабнала видимо в талията и ханша

Хахахахаха и аз така мисля,но мисля,че и задника се е пооформил... :)

Така почват двете тежки седмици...миналата беше лека :) Днес 4500метра,за съжаление имам контролно по Макроикономика и трябва да отида и ще пропусна втората тренировка :( :( :( ... :)

Храната:
05:30-60грама овес+1лъжица мед+1редче шоколад
09:30-1филия+100грама филе+30грама кашкавал+1морков
11:10-1морков(тук учех,а на всяка прочетена страница трябва да ям нещо ;) ...много енергия хабя от това учене :) )
13:00-2яйца+70грама филе+30грама гауда+2печени чушки+1домат+1филийка

Днес съм до 10 без 15 на лекции-трагедия :) Приятен ден :)

02.11.09
19:44

Такааааааа току що ни пуснаха :) Чувствам се психически затормозена хахахаха :)
18:00-1филийка+100грама филе+1морков
20:00-10лозови сарми
21:45-80грама свинско+1морков

Ох нямам търпение да се завлека вкъщи :) Приятна вечер :)

03.11.09
18:26

Шакита е разбита :) :) :) Днес ми беше изключително тегав ден :) Много се уморих,особено на втората тренировка имах нереална серия :) Първия път я плувах добре,ама втория не :( ...разочарована съм от себе си тцттц уж имам воля,а тоя път и на воля не можах да събера сили :)
Нещо са ми много уморени ръцете,особено трицепсите,днес даже на втората тренировка имах нещо като пареща болка в трицепса си,а и в комбинация със смотания плексит,който имам от контузиите,нещо днес не ми е ден :) :)
На първата 4100 на втората 4300

Храната:
05:30-60грама овес+1лъжица мед+1редче шоколад
09:30-1филийка+60грама филе+2маркова+1печена чушка
12:00-150грама свинско с лук+1краставица+филийка
17:30-2яйца+1краставица+1филийка(беше грешка,че не ядох точно преди тренировка,защото в басейна щях д аумра от глад :) )
20:15-100грама свинско с лук+2моркова

Това е май :) Приятна и усмихната вечер :) :)

Мнението беше редактирано от Ines на 03.11.09 18:27.

04.11.09
19:11

Здравейте :) Днес 4300метра... :) Пак бях уморена,ама издрапах я и тая тренировка :)
Храната:
05:30-60грама овес+1лъжица мед+няколко хапки тирамису
09:30-1филийка+70грама филе+30грама гауда+2моркова
12:30-150грама свинско+зеленчукова яхния+филийка
16:00-филийка+60грама кашкавал+2моркова
Тук някъде имаше 50грама желирани бонбони... хаха не ми се отразява добре гледането на деца хахаха мнооооооого зле.. :)
20:30-150грама пиле с топено сирене+филийка+много салата от зеле и моркови

Това е за днес :) Приятна вечер :)

05.11.09
08:43

Добър ден :) Как сте :) Аз д ави споделя един проблем...значи от известно време на сам нещо хич не спя максимум по 5 часа на нощ,дори и по-малко...и причината е ,че винаги между 3 и 4 се будя от глад,ама не мога да ви опиша з акакъв глад  става въпрос...не нещо лекичко така хахаха а чак корема ме боли от глад.... и е много странно,защото денем доста си хапвам,не е като д агладувам и въпреки всичко.... и така като ям примерно към 5 сутринта и после като почне тренировката и вече умирам от глад понеже вече с аминали два часа поне от както съм яла....и много зле... :) та мислех аз примерно да си взема протеин и да пия по врем ена тренировка,обаче при това положение сигурно трябва да нямам междинни хранения понеже пък тогава да не почна да качвам....ох нещо не знам как точно да го сътворя...съвет? :) А пък за вечер става применро някакъв протеин да пия ама или суроватъчен или казеинов нали?
Така стига с тая драма :)

Тренировката днес беше 4000метра,честно казано смаата тренировка не беше тежка,ама аз съм толкова уморена,че даже нямам сили да се удавя :) та не съм доволна от себе си...като гледам май до края на седмицата няма да съм доволна от себе си...така че повече няма д аго повтарям..имайте го предвид ;)

Храната:
04:30-60грама овес+1лъжица мед+1малко парче тирамису
09:30-1голямо телешко кюфте+1бяла питка+малко кашкавал+някакви зеленчуци

Това е за сега :)

05.11.09
09:02

Ето и една снимчица...ей така просто за справка...нещо не е много добра,ама колкото да си проследявам в картинчици корема :)

05.11.09
17:53

13:10-пиле с топено сирене+салата зеле и моркови+филийка
17:30-1малка пълнозърнеста питка+85грама свинско филе+салата зеле и моркови
19:30-печени чушки+сирене+яйце+лук(на миш маш,добро количество)+2филийки+4парчета прошуто(е сега ако и тая нощ се събудя от глад си подавам оставката ;) :) )

Това е :)

05.11.09
18:28

Здравей Ines, относно проблема ти със съня, напоследък и аз се пробуждам в ненормални часове-към 5-5.30, обикновено ставам към 6-6.30 всеки Божи ден, но това явно е въпрос на навик вече, биологичния ми часовник се обажда. Ако вечеряш твърде рано е много вероятно в тези часове за които споменаваш вече да си много гладна, щом се случва твърде често това ти състояние. Аз не смятам, че ако ви вземеш суроватъчен протеин ще е проблем да го пиеш тогава, по-добре него отколкото нещо друго. Другия вариянт е преди да си легнеш да пиеш казеинов протеин..Това е мое мнение разбира се.

05.11.09
18:45

Стига депресира хората с тоя корем :lol:

05.11.09
21:14

Инес, ти хубаво се будиш от глад през ноща (е, не е хубаво де), ама аз нощно ядене в твоя дневник не съм виждала.
Тоест, събуждаш се гладна, ама не ставаш да хапнеш нещо, ами се въртиш в леглото и пак заспиваш, така ли  :) ?!

Ines И аз съм така с глада - сутрин се будя в 7 не от друго ами от ГЛААД ама глад ти казвам. И през нощта ми се е случвало да се будя. Гледам, че вечеряв рано - към 19:30, а иначе имаш доста хранения през деня - тоест тшлото тие свикнало да приема храна през малки интервали от време и от 19:30 до 3-4 сутринта за него си е сериозен период от време. Хапвай нещо точно преди лягане - кисело мляко примерно

06.11.09
07:38

Благодаря за коментарите...да Венци и аз се змаислих за това...права си...трябва нещо преди лягане,ще го поправя това! :)
Иначе Мария,аз се будя към 4 или 4 и нещо и се връткам малко в леглото и после ставам и към 5 ям...понеже аз дори и в 4 да изям нещо в 5 така или иначе или 5 и нещо ставам за тренировка и то като ям в 4 и след малко трябва да ставам.... :)
Днес обаче не се събудих от глад и беше много добре,дори се наспах :) И тренировката мина по-добре :) 4400метра

Храната:
05:45-70грама овес+1лъжица мед+40грама натурален шоколад
09:30-2банана+150мл. мляко+200мл. вода(на шейкче)...леле много вкусно това ми е любимото нещо за пиене... :)

06.11.09
18:02

Добър вечер :)
Днес на втората тренировка...ГОЛЯМА ГРЕДА!!!...Толкова разочарована от себе си не съм била от дооооооооооста време... :) Плувах не зле...не много зле....УЖАСЯВАЩО зле!!!....тренера какво ли не ми говори и на края вика...какво ти е? Нещо има ли?Уморена ли си?Боли ли те нещо?... и след едната серия(т.е. поредната издънка),вика “Я си хвани пулса” и ми беше 33!! А иначе на сериите,дори и на най-тежките ми е 28 макс 29иии тя се смее и вика,а ясно уморена си.... та така с риск да се повторя...МНОГО ЗЛЕ!... :)

Храната;
10:30-2-3лъжици домашно кисело мляко
12:30-2яйца+1кренвирш+30грама гауда+15грама кашкавал(на омлет)+1филийка+малко зеле
14:00-2парчета прошуто+1морков
18:30-2големи пълнени чушки+1морков+филийка
Преди да си легна ще изям 200грама домашно кисело мляко

Това е :) Приятна вечер на всички :) :)

06.11.09
18:40

Наистина ли държиш пулс 28-29 при голямо натоварване?

06.11.09
18:45

казано от old_man на 06.11.09, 18:40:

Наистина ли държиш пулс 28-29 при голямо натоварване?

Ами да...моя пулс принципно в спокойно състояние е максимум 50 и може би заради това...не знам...

06.11.09
18:59

Че при натоварване пулса се учестява, как така при теб намалява?

06.11.09
19:08

казано от Петко К на 06.11.09, 18:59:

Че при натоварване пулса се учестява, как така при теб намалява?

Къде съм написала,че намалява?? Просто днес ми беше нетипично висок...принципно при подобно натоварване,понеже тя си беше тежка серията пулса ме  около 29,а днес беше 33… :)

Какво, какво ? Не що не схванах, по време на серията си с 30 пулс !?!?

06.11.09
19:46

казано от Миsh0 на 06.11.09, 19:39:

Какво, какво ? Не що не схванах, по време на серията си с 30 пулс !?!?

хахах сега ви разбрах...моя грешка трябваше да отбележа,че  трябва по 6 да го умножите хахха ние така си засичаме пулса за 10 секунди колко удара...извинявам се..моя грешка.... :)

06.11.09
20:09

:) Така става

07.11.09
10:10

Baby are u down,down,down,down….  :) :) Поздравявам ви с тази песен,не ви знам дали слушате такава музика,но тази песен много ми харесва...като я пуснат по радиото така я усилвам,че колата и без да е запалена се движи ;) http://www.youtube.com/watch?v=pgA09CaCmB8&feature=fvst
Иначе днес нищо ново под слънцето...Събудих се в 5 без нещо умираща от глад,дори и киселото мляко не спаси положението,ядох доста,после на сухата пак умирах от глад даже щях да припадна и в чантата си имах някакъв сникерс и го изядох :( защото нямаше да я бъде тренировката... и после след водната отново умирах от глад... не е лесно :) Глад ли бе да го опишеш :)

05:00-70грама овес+1лъжица мед+200грама домашно кисело мляко+50грама натурален шоколад
08:30-1сникерс(51грама :( )
11:00-1бяла питка+1голямо телешко кюфте+малко кашкавал+някакви зеленчуци

Приятен ден за сега :)

07.11.09
10:31

снимка... :)

07.11.09
10:47

казано от Ines на 07.11.09, 10:31:

снимка... :)

Вдигнат палец!  :)

07.11.09
11:04

Уау, Инес, супер! Жестока си :)

07.11.09
11:10

Поздравления и от мен, за начина по който изглеждаш! :) Продълвавай със същата воля и постоянство! :)

Аз съм сигурна, че при нея е по-скоро любов... Воля ми звучи сякаш не ти е приятно да го правиш и се насилваш:)
Браво и от мен. Нормално да си гладна толкова. Напоследък и аз съм така хаха
Водата си “мори”:)

07.11.09
18:14

Чак сега виждам снимката, страхотно тяло, а и тен си имаш  ;-) . Жестока си, Инес!!

П.П. Аз отдавна все се каня да те питам... момичето, с което си на автара и на снимките от Хелоуин - това сестра ти ли е??

07.11.09
18:54

Благодаря ви много за хубавите коментари :) Да Мария сестра ми е :) (ние сме близначки,не знам дали съм споменавала... :) )

14:00-2филийки+100грама филе+2моркова
15:00-2моркова
18:00-пилешки гърди(печени)+печени картофи+филийка + повече от 500грама зеле(лелеле как се натъпках със зеле,ама беше много вкусно,едно такова прясно, сочно :) )
Сега след малко възнамерявам да ям домашно кисело мляко,но се чудя с какво да го ям,иска ми се д аму сложа нещо,но за сега нямам здравословна идея хаха и ако не измисля ЗДРАВОСЛОВНА идея,ще е само млякото,но утре ще го отчета това ядене :)

Приятна вечер :)

Кокосови стърготини и канела, или го забъркай с малко извара и шарена сол :)

07.11.09
20:03

казано от veronique на 07.11.09, 18:58:

Кокосови стърготини и канела, или го забъркай с малко извара и шарена сол :)

Втората комбинация ми е една от любимите междинни закуски, много ми е вкусно...кисело мляко с извара и шарена сол...м.м.м. :)

07.11.09
21:16

Много добра форма, и страхотни тренировки. Браво. Мисля че си много добър пример за много моничета тyк:))

08.11.09
15:49

Благодаря още веднъж за хубавите коментари :) Тази седмица обаче съм в Сатурнова дупка хахаха :) Нещо нищо не ми върви... :) Ама живота е възходи и падения...сега си чакам възхода или по-точно работя по въпроса да го постигна ;) :)
Днес храната беше ужасяващо зле...много глупости изядох..ама да...както и да е :) Вчера така до колкото си спомням май хич не споменах,че съм тренирала хаха много съм зле...къде ми е акула в последно време та 4400метра във водата имаше и много тегава тренировка във фитнеса,но както казах акъла ми нещо не е на място и не мога д ая възпроизведа,за което се извинявам :) Даже имам мускулна треска на рамената...което е интересно понеже на лежанката не съм правила с кой знае колко кг...както обикновено нищо по-тежко... :)
Но надявам се тази седмица вече да излезна от Сатурновата си дупка хаха и да се придвижа по към слънцето... :) Приятна вечер на всички и ако има и други,които са в дупка,хващайте лопатите и вместо да дълбаем надолу,дайте да си посипем малко пръст и да се изкачим нагоре ;) Успех :) Много усмивчици от мен :)

09.11.09
07:24

Я, марш на дупките, има вече Слънчице, НАЛИ? :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1