28.12.09
19:29
http://www.youtube.com/watch?v=V1zFeHJzS5E
Ето ти нещо, много по-тъжно от Аватар и Титаник взети заедно.
Че какво му е тъжно на това ?!?! Един идиот издухал живота си да блъска шанги, и да се тъпче с хапчета, и от това не му останало време да се ожени, че дори си останал дете което си ляга при мама.....
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 28.12.09 19:31.
Добър ден :)
Сега гледам горния линк, после ще кажа какво мисля :)
Днес почнаха кислородните и беше тегаво :) Следобед съм на фитнес и след фитнеса още една кислородна, довечера ще спя мнооооооого дълбоко ;)
Тренировката:4300метра
Храната:
05:30-100грама овес+2лъжици мед+1парче домашен ябълков щрудел
09:45-2портокала+5мандарини+1фреш от ябълки
Това е за сега :) Аз отивам да видя какво се е случило със статистиката ;) Освободих се от 4 изпита :) Та ми остават само два за сесията :)
Приятен ден на всички :)
Това са едни от любимите ми филми:
http://www.imdb.com/title/tt0222851/
http://www.imdb.com/title/tt0328107/
=====================================
спортни:
http://zamunda.net/details.php?id=50119&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=121318&hit=1 може би най-добрият за съответния спорт!
http://zamunda.net/details.php?id=105838&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=116715&hit=1
Тия дни смятам да гледам http://zamunda.net/details.php?id=167247&hit=1
Не знам мене такива ме влекат. Що се отнася до филмa “Run for the dream” има го в амазон, обаче май не доставят до БГ, за това, че ще трябва да мине през приятел в Европа примерно. И за сваляне го има, ако не се лъжа, ама трябва да се плаща и там опит нямам, иначе гледах трейлър и наистина ще е добър!
Спортните филми мисля, че не е необходимо да ги коментирам и да казвам, че до един ги имам на двд-и и че знам репликите на изуст и на български и на английски :) Пробвай да гледаш Juwanna Man няма такъв филм, за баскетбол е, но е супер як :) :) Един от любимите ми е :)
Така развалината на форума aka мрънкалото на форума е на линия ;) :)
Днес на втората 4100метра; и преди това 1 час във фитнеса....леле тия кислородни ме довършиха...след тренировка една съотборничка констатира, че съм отслабнала...е кво няма да отслабна аз мисля, че днес от сутринта до вечерта съм свалила поне 3кг ;)
Утре е сряда и принципно сме на една тренировка, но като за празници утре сме на две :) Както тренера каза ден и половина ще почиваме после... :)
Храната:
11:45-2яйца+150грама пушено пуешко+20грама кашкавал-това на омлет в малко повече масло+1филийка+1домат
13:45-1филийка+60грама свинско филе+2моркова
18:00-1филийка+100грама свинско филе+2моркова+1фреш от ябълки
20:00-2яйца+150грама пуешко-на омлет с повече масло+2филийки+туршия
После ще добавя вечерята :) Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 29.12.09 19:11.
Добро утро :) Или по-скоро добър ден :) :)
Така днес тренировката беше много яка :) За първи път тренера казва, че тренировката ще е лека и наистина е лека :) - 3900метра :)
Храната:
03:30-голямо парче домашен ябълков щрудел
05:30-100грама овес+2лъжици мед
09:30-2филийки+100грама свинско филе
Така сега и втората тренировка тренера каза, че ще е лека :) Тъкмо малко да си починем, че вчера ни уби, тази нощ като ставах да ям така ми тежаха краката и ръцете, че някой трябваше да ми помага да си местя краката ;) Между другото чета другите дневници и гледам в някои колко малко ядат в смисъл как ядат по веднъж два пъти на ден и казват, че не са могли да ядат цял ден иииии леле как издържате...аз като съм гладна нищо не мога да правя осве да гледам тъпо в една точка, камо ли да върша работа... и на баща ми му се чудя, яде само вечер, а денем като го питам как така не яде и той вика ами огладнявам ама имам работа и после ми минава....при мен това е абсурдно, аз съм имала такива случаи и съм припадала....без майтап, аз повече от час гладна не мога дори и това ми е много :) :)
Приятен ден :)
П.С. Забравих да спомена...леле нещо така ми се ядат сладки глупости... у нас има толкова шоколади, сладкиши и т.н. и само като ги видя и блясък се появява в очите ми хахаа, но за сега стоически успявам да издържа и се надявам слабата ми воля да не се прекърши :) Само си повтарям това от подписа на Лим ( за 5тте секунди удоволствие от яденето); това, ч еяденето е гориво а не удоволствие и разни такива неща хахаха не ми е лесно :)
Мнението беше редактирано от Ines на 30.12.09 08:04.
30.12.09
08:08
Всъщност яднето е И удоволствие и всеки, който се опитва да пренебрегне този факт, е обречен да страда :)
Вече как да съчетаем удоволствието и качеството в храненето - всеки открива за себе си :)
поздрави
П.П. при яденето на шоколад удоволствието не идва единствено от самия шоколад. Основната част от удоволствието идва от това, с което свързваме шоколада - от емоциите, които подсъзнанието ни е закотвило в него. :)
За домашно: кои са тези емоции?
поздрави
поздрави
П.П. при яденето на шоколад удоволствието не идва единствено от самия шоколад. Основната част от удоволствието идва от това, с което свързваме шоколада - от емоциите, които подсъзнанието ни е закотвило в него. :)
За домашно: кои са тези емоции?
Това го знам :) Определено е истина, че когато “искаш” да ядеш нещо в повече от това което ти е необходимо е защото го свързваш с някаква емоция от миналото с някакъв момент, който ти е носел щастие и подсъзнателно ума ти асоциира дадената храна с този хубав момент.... :)
Втората тренировка НЕ беше лека :) 4000метра
Храната:
11:15-300грама пилешки дробчета+1домат+1морков+1филийка
14:15-1портокал
17:45-1филийка+100грама свинско филе
19:20-супер много свински ребърца+още повече печени картофи+2филийки+1малка домашна тарталета с крем (лелеле колко ребра и картофи изядох,но бях ужасяващо гладна :) )
Утре ще има и фитнес и тренировка и то кислородна...леле ще ми останат ли сили д апосрещна новата година ;) :)
Лека вечер :)
Утре ще има и фитнес и тренировка и то кислородна...леле ще ми останат ли сили д апосрещна новата година ;) :)
На теб ли дали ще ти останат сили, та ти си машинаааа, момичееее!!! :) Поздравления още веднъж, супер енергичен, надъхващ и позитивен човек! Весело посрещане на новата година! :) :)
30.12.09
21:35
При яденето на шоколад удоволствието не идва единствено от самия шоколад. Основната част от удоволствието идва от това, с което свързваме шоколада - от емоциите, които подсъзнанието ни е закотвило в него. :)
О да със сигурност е така, примерно аз подсъзнателно свързвам сладките и вкусни храни, с периода в живота си кога съм бил щастлив. В следствие на което ги ям просто от нужда в главата и временно ме успокояват, но пък ще си умра дебел :lol:
Въпроса е как човек да препрограмира емоционалната част от себе си :).
Това е лесно - ако живота ти е пълен с интересни и забавни неща, едва ли ще ти остава време и желание да злоупотребяваш с храна, защото тогава тя ще е едно от най-малките удоволствия.
Добър ден :) Как сте :)
Лелеле аз имах много интензивна сутрин ;) хахаха тренера ни довърши...няма такива тренировки първо във фитнеса час и нещо супер интензивна кръгова тренировка направихме, после можеше вода да се изстиска от дрехите ми, после кислородна тренировка във водата - 4100метра :)
Храната:
03:30-парче ябълков щрудел+1тарталета с крем
06:00-100грама овес+2лъжици мед
11:20-2банана+1капучино
14:00-почти половин тава баница( винаги повечето късмети ми се падат на мен понеже изяждам сама баницата хахаха :) )
Лелеле казвам ви щях да колабирам от глад по време на тренировката, знаех си аз, че трябваше да си взема суха храна за между фитнеса и басейна!!! :)
Приятно прекарване довечера на всички :)
Мнението беше редактирано от Ines на 31.12.09 12:06.
Мислих, мислих и реших и аз да си направя review ;) Моето ще е малко по-нестандартно, но... :)
Такаааа значи 2009та я броя към успешните години в тренировъчен план...доста път изминах до миналата година още нямах пълно движение в рамената си и мислех, че никога повече няма да мога да правя някои неща с ръцете си, но доста усилия положих да си ги раздвижа и доста гъвкава съм станала, не толкова колкото бях преди, но през 2010 се надявам и до там да стигна....с подобряването на гъвкавостта си подобрих и кроула, тоя стил уж е най-лесен пък мен доста ме измъчваше, и все още ме мъчи де :) За бруста си поставям за цел да си преодолея страха за рамената и да правя по-голям лост на загребването с ръцете, също така не съм споменавала, но аз делфин не мога д аплувам, защото не мога да си завъртя ръцете така както трябва или по-скоро ме е тсрах д ане ми стане нещо на рамената и до сега на делфина плувах само упражнения, но съм решила през 2010година да се престраша да направя делфиново загребване с ръцете :)
Също така много искам д апочна да се набирам, доста са ми здрави на пръв поглед ръцете, но чувствам една слабост в рамената, която много ми пречи, но лятото когато почиваме от плуването мисля активно да се занимавам с кросфит и да се науча да се набирам(голяма мечта ми е :) )
Отосно визията искам още малко да си поизчистя долната част на корема и да се науча да си поддържам килограмите, а не само да свалям и да качвам! :)
Друго не се сещам за сега... но като цяло това са основните неща :)
Мнението беше редактирано от Ines на 31.12.09 10:34.
01.01.10
06:58
Инес,много успех ти желая през Новата година!Не мисля,че имаш какво да сваляш от долната част на корема,ама то човек най-добре си знае.Това твое пожелание за задържане на килограмите без да играе кантара ти го пожелавам най-искрено....това си пожелах и аз да постигна ;-) Относно плуването - не се и съмнявам,че ще постигнеш поставените цели1
Инес,много успех ти желая през Новата година!Не мисля,че имаш какво да сваляш от долната част на корема,ама то човек най-добре си знае.Това твое пожелание за задържане на килограмите без да играе кантара ти го пожелавам най-искрено....това си пожелах и аз да постигна ;-) Относно плуването - не се и съмнявам,че ще постигнеш поставените цели1
Благодаря ти! :)
Честита Нова Година на всички :)))) Надявам се добре да сте си прекарали..аз меко казано...току що се прибирам хахахаха :)
Снощи изядох сигурно половин кг ядки(без майтап :) ) и едно парче торта и една чаша червено вино... :)
Днес храната:
11:00-100грама овес+2малки тарталети с крем
13:30-3броя(каварма увита в зелево листо)+1филийка
15:45-1филийка+4лъжици руска салата
18:00-3броя от това с кавармата+2филийки+3лъжици руска салата
Приятен и усмихнат ден :)
Мнението беше редактирано от Ines на 01.01.10 16:19.
Някоя друга снимчица от снощи.. :)
Мнението беше редактирано от Ines на 01.01.10 16:51.
01.01.10
16:40
Страшен сладур!Много си сладка и лъчезарна!Все такава бъди :)
Извинявам се за спама, ама тия двете снимки са си точно за фитнес дневник ;) хахахаха
01.01.10
17:38
:lol: :lol: :lol: ..
02.01.10
10:33
Хей Shakita къде са ви младежите, явно е било женско парти :cheese:
Хей Shakita къде са ви младежите, явно е било женско парти :cheese:
О, никак даже...имаше много повече младежи отколкото девойки :)
Такааа днес 1час фитнес+4000метра във водата. Във фитнеса правихме едно много уморително за моите бутове упражнение. Значи на едно трупче, скачаш на трупчето и после като ступиш на него отскачаш назад и при приземяването клякаш и после от клекнало положение скачаш пак на трупчето...мнооооого брутално :)
Храната:
06:30-100грама овес+1лъжица мед+2тарталети с крем
12:40-2броя от кавармата в зелево листо+2лъжици руска салата+1филийка
П.С. И да свършват вече тия празници, че много ме дразни как два дена тренираме един не, понеже мен след един ден почивка ми е много тегаво във водата и тамън влезна в крачка и пак почивка тцтцтц :)
Мнението беше редактирано от Ines на 02.01.10 10:56.
Във фитнеса правихме едно много уморително за моите бутове упражнение. Значи на едно трупче, скачаш на трупчето и после като ступиш на него отскачаш назад и при приземяването клякаш и после от клекнало положение скачаш пак на трупчето...мнооооого брутално smile
Това е супер упражнение!
Едно време като треньорствах (фиг. пързаляне), редовно го давах на децата, обаче от пейка.... :coolgrin:
Във фитнеса правихме едно много уморително за моите бутове упражнение. Значи на едно трупче, скачаш на трупчето и после като ступиш на него отскачаш назад и при приземяването клякаш и после от клекнало положение скачаш пак на трупчето...мнооооого брутално smile
Това е супер упражнение!
Едно време като треньорствах (фиг. пързаляне), редовно го давах на децата, обаче от пейка.... :coolgrin:
Да и на мен много ми харесва, но факт е че е доста уморително :) Аз като цяло много обичам да тренирам за крака :) Много обичам да правя клекове-едно от любимите ми неща във фитнеса :)
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=113690821
Ако искаш да стане още по-брутално сложи едни тежести на ръцете и краката ;-)
Ти определено имаш някакви мазохистични наклонности :D
наистина си голяма симпатяга.Такава да си останеш завинаги ти пожелавам..
х2…и друг път съм и го писала, че е много чаровна и излъчва голям позитивизъм.. :)
С теб ОПРЕДЕЛЕНО трябва да се съберем да тренираме заедно! Харесва ми как мислиш ;) хаха и аз си падам мазохистка :) :)
На другите, благодаря за коментарите :) :)
Храната:
15:00-1филийка+100грама кашкавал+1печена чушка+мляко с какао
19:00-гъби пълнени с кашкавал и шунка+малко повече домашна ръжена питка(ръжено брашно,сол и мая)+3лъжици руска салата
Сега разглеждам кросфит комплексите, които Вик е постнал във форума(между другото супер е раздела, много добре се грижиш за него ;) ) и гледам разни клипчета и много ми харесва ето това упражнение(т.е. не знам упражнение ли е най-точната дума): http://www.youtube.com/watch?v=0WOP9J7QPwI
03.01.10
08:56
Bear complex :) Стига да имаш добри предмишници мятай се.
Добър вечер :)
Току що се прибирам от работа, имах много гаден ден... :)
Храната:
08:00-70грама овес+1лъжица мед+2тарталети с крем
11:30-2броя от кавармата в зелево листо+3лъжици руска салата+малко парче ръжена питка
16:00-2филийки+100грама кашкавал+100грама свинско филе+2печени чушки
20:30-2големи свински пържоли с гъби и сметана+малко повече питка+2лъжици руска салата
Приятна вечер :)
Добро утро :)
Днес 4000метра, тази седмица е лека, а честно казано ми се искаше да е тежка хахаха :)
Храната:
05:30-100грама овес+1лъжица мед+2тарталети
10:00-3портокала+1фреш от грейпфрут
Нещо супер много съм се вманиачила да чета разни блогове и ми е супер интересно :) Има доста интересни неща за тренировки и т.н. в тези блогове :) Единствения проблем е да си намерия блог, който си заслужава да се чете, но намеря ли...няма такава краста :) А трябва да уча по финанси... раздвоена съм ;) :)
Приятен и усмихнат ден:)
Мнението беше редактирано от Ines на 04.01.10 17:53.
04.01.10
08:15
Сподели някой блог и аз да попрочета.И аз обичам да зяпам,ама трудно се намират наистина интересни и такива,които си заслужава да си губиш времето.
Втората тренировка-3700метра
Храната:
11:20-2свински пържоли със сметана и гъби+3лъжици руска салата+ръжена питка
14:45-1филийка+100грама шунка+1печена чушка
18:00-1банан
19:30-1свинска пържола със сметана и гъби+1лъжица руска салата+питка+1морков+задушени зеленчуци
Приятна вечер :)
П.С. Ако има някой, който е изкарал курса CORFIT може ли д ами пише на ЛС, че имам няколко въпроса :) Благодаря :)
Мнението беше редактирано от Ines на 04.01.10 18:22.
Добър ден :)
Леле до сега с един съотборник и една съотборничка се въргаляхме в снега и се замервахме с топки...прибрах се мокра като кокошка....детска му работа :)
Тренировката-3700метра
Ново двайсет....сега рамото ми е зле... май малко нещо съм се претоварила, защото от последната контузия насам от ваденията на рамената имам плексит, който понякога е много много зле, и когато се натоваря повече започва да ме боли “нервус мускул окотанеус”, на практика това е нерва, който минава отзад на гърба покрай лопатките и надолу към трицепса... и когато си вдигам ръката рамото ме боли ужасно...гърба не го коментирам той винаги ме боли... и днес имам и фитнес и втора тренировка и силно се надявам да не се влоши, макар че знам че ще се...
Храната:
03:30-1ред шоколад(ама от големите шоколади)
05:30-100грама овес+1лъжица мед
10:15-1филийка намазана с рикота+100грама шунка+1морков
Това е за сега приятен ден :)
Тренировката-1 час фитнес, мислех най-накрая да напиша какво правим във фитнеса...ама често да си призная нещо не съм в добро разположение на духа ;) и не ми с епише,понеже е дълго, че направихме 7кръга и всичките различни с по 8 уреда..... после 3800метра във водата
Рамото естествено както прогнозирах се повлоши...
Храната:
11:15-2свински пържоли+300грама кисели краставички+1филийка+1морков
18:15-2портокала+1мандарина+1мляко с какао
19:15-2пълнени чушки+2филийки+300грама кисели краставички
Приятна вечер на всички :)
Мнението беше редактирано от Ines на 05.01.10 19:19.
05.01.10
18:15
Храната:
18:15-2портокала+1мандарина
19:15-2пълнени чушки+2филийки+300грама кисели краставички
:coolcheese: не огладняваш ли така?
Храната:
18:15-2портокала+1мандарина
19:15-2пълнени чушки+2филийки+300грама кисели краставички:coolcheese: не огладняваш ли така?
Ама виж и предния пост :) Аз имам още храна :) Това е само за половината ден :)
05.01.10
18:23
Ама виж и предния пост :) Аз имам още храна :) Това е само за половината ден :)
Сори,сега видях,че го пишеш в 2 поста.Лека вечер! :)