казано от VEGATA на 22.12.09, 19:42:
Здравей!
Случайно попаднах на дневника ти и ми стана много интересно. Реших да го прочета и на два пъти ми се насълзяваха очите. Много съжалявам за теб. Може би знам какво ти е било, какво си искала и на какво си се надявала, но както и да е. Просто искам да знаеш, че си уникално момиче. Ти си истинска спортистка и пример за подражание. Евала! Продължавай в същият дух, желая ти много, много здраве, другото съм сигурен, че ще успееш да го постигнеш. Просто думите не стигат...
Успех и весели празници!
Edit: Оправи си храната и съм сигурен, че ще се чувстваш по-добре. Вкарай сутринта повече протеин от яйца и мляко, последните дни липсва. Спри ги тези ребърца и аз много ги обичам, но не мисля, че са подходящи. Полезни мазнини не видях. Преди лягане някакъв бавен белтък и да пиеш повечко водичка. Сигурно ги знаеш тези работи, ама аз да напомня. Трябва качествено гориво за качествена машина. Човек е това, с което се храни!
Благодаря за хубавия коментар...нямам думи... :) :) :)
За храната...хм много странно, че повечето мислите, че ям малко...всички около мен се чудят как може да ям толкова много...дори чичо ми пита веднъж баща ми как успява да ме изхрани ;) а за ребърцата...аз пък си мислех, че няма нищо лошо в тях, понеже имат супер много месо и си мислех хем белтъчини хем мазнини ама явно не :)
Даже, когато играех баскетбол имах една много комична случка... :) Значи искаха ме д аиграя в Самоков и с майка ми(понеже тя го играеше мой мениджър ;) ) и отиваме там на среща със президента,спонсора и тренера, за да обсъдим условията и там договора... и те нали показват къде ще живея, къде ще ям и майка ми само обяснява колко много ям и как трябва да е сигурна, че няма да ме оставят да гладувам и те ни вподят на обяд там където трябваше да се храня. И още с влизането спонсора казва на готвачката ей за това момиче донеси една двойна порция...и носи ми жената една огромна чиния с пилешки филета, супа(ама в тия грамадните дълбоки купи) ; салата; някакъв крем(пак в тия големите купи) и пържени картофи(аз тогава още не следвах някакви режими в смисъл ядях много боклуци) и почвам аз да ям, а те само ме гледат и вече ми е тежко ама викам не трябва д аго изям,майка ми само разправя колко много ям да не решат, че лъже и ям аз и тъкмо съм доволна, че привършвам,а майка ми принципно изобщо не яде и видя, че моята храна привършва и само “О ето ти моите филенца,моето кремче...” и аз вече позеленявам понеже не мога да се тъпча повече,ама се напъвам хахаха и тоя спонсора седи и гледа и по едно време вика “Абе, как го изхранвате тва дете в София” :) :) хахаха беше много смешно, после като разказах на майка ми, че щях да я убия кво ми буташе само храна и тя умря да се смее и вика да спра да повърнеш.... ахаха колко е отзивчива... :)
Така... Сега днес съм следобед на тренировка, че имах контролно по статистика сутринта..
Храната:
06:00-100грама овес+1лъжица мед+40грама шоколад+фреш от ябълки
08:45-1филийка+70грама филе
10:30-1портокал+3мандарини+мляко с какао
Приятен ден за сега :)
казано от Ines на 23.12.09, 09:24:
а за ребърцата...аз пък си мислех, че няма нищо лошо в тях, понеже имат супер много месо и си мислех хем белтъчини хем мазнини ама явно не :)
Нищо им няма на ребърцата, яж си ги спокойно.
23.12.09
10:47
Абе Ines само от една среща си изяла храната на три африкански села за месеца :lol:
И не се увличай по статистиката, че води до изкривявания/грешки :)
казано от inspect на 23.12.09, 11:28:
Сори, че не е точно по темата - къде в София правят хубави ребърца?
хаха ами не знам... майка ми ги купува и ги готви... така че готови не знам къде има :) А иначе във фантастико,това което е на драгалевци има хубави сурови ребърца :)
А мазното по ребрата не е ли проблем?
Инес играла ли си все пак в Самоков. Имам една колежка от там и играеше в отбора.
Бтв качвай твои снимки, че сега ми предстои много труден период и искам да се сещам за тебе да ми даваш сили един вид. Сериозно много ти се възхищавам.
Мнението беше редактирано от VEGATA на 23.12.09 11:39.
Няма проблем мазното - добър източник на енергия е - точно това, което и трябва.
23.12.09
12:50
Супер си е мазното, на нея и трябва тази енергия :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 23.12.09 12:50.
Тренировката:4000метра
Храната:
11:30-леща+1филийка+зеле+филе
14:20-1филийка+50грама филе
19:00-100грама сирене+100грама кашкавал+200грама шунка+3филийки+3моркова
Относно снимките...хаха не мисля, че са необходими, за да някой да се надъхва... предполагам, ако както казваш ми се възхищаваш, не се възхищаваш на начина по който изглеждам, а на нещата които правя, освен ако не съм разбрала грешно...така че смятам, че снимки не са необходими :) :)
Приятна вечер :)
Както и да е. Аз от fibaeurope намерих хубава даже ти я мернах някъде в дневника. Абе аз съм малко лудичък.
казано от VEGATA на 23.12.09, 19:11:
Както и да е. Аз от fibaeurope намерих хубава даже ти я мернах някъде в дневника. Абе аз съм малко лудичък.
Хм... не ти е лесно... ;) чак в гугъл да ме търсиш... :) Както и да е...
Добър ден :)
Лелел тренера ни уби днес :) първо час и нещо яко блъскане във фитнеса и после 4100метра едва излезнах от водата, краката ми се подкосяваха :)
Храната:
03:00-30грама шоколад
05:00-150грама овес+1лъжица мед
11:15-3портокала
12:00-1филийка+50грама филе
15:00-200грама дробчета по селски+1хлебче+1морков
17:30-близо 200грама кашу и лешници
20:00-питка+чушки пълнени с боб+кашкавал+сирене+1бонбон
Утре няма да тренираме, но не защото нямаме желание хаха, а басейна ще е заключен, в събота сме си на линия :)
Приятен ден :)
Мнението беше редактирано от Ines на 24.12.09 19:30.
Извинявам се за спама, но ако има някой запознат със стероидите може ли да ми прати линкове къде мога да прочета малко повече научнопопулярна ;) литература :) .. и спокойно не съм тръгнала да взимам стероиди, просто ми стана интересно :)
казано от Ines на 24.12.09, 15:54:
Извинявам се за спама, но ако има някой запознат със стероидите може ли да ми прати линкове къде мога да прочета малко повече научнопопулярна ;) литература :) .. и спокойно не съм тръгнала да взимам стероиди, просто ми стана интересно :)
http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=2576
http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=351
Мнението беше редактирано от VEGATA на 24.12.09 16:20.
Весела Коледа на всички :) Приятно прекарване :)
Аз се гордея със себе си :) Вчера не се натъпках като за световно, а това се случи за първи път в живота ми(пак хапнах повече, в смисъл повече питка ядох,но не преядох :) )... и през цялото време си мислех за Оранйе :) хахах така че ако ушите му са били зачервени не е било от виното, а от мислите ми ;) :) :)
Храната:
07:00-40грама шоколад+80грама овес+1лъжица мед
Днес ще ходя у баба ми на обяд и тя ще е правила баклава(много вкусна я прави), но уви със сълзи на очи ;) смятам да не ям от нея... :) :) :)
Приятен ден и Весело прекарване :)
Мнението беше редактирано от Ines на 25.12.09 06:36.
25.12.09
06:46
Ines,браво за волята!Като ходиш при баба ти,според мен 1 малко парченце няма да навреди чак толкова....пък и няма да е изядено в късните часове.И аз довечера ще съм подложена на “атака”-ще има боб със зеле...ммм...обожавам го,баница и кой знае какви други вкусотии...ноооо аз си знам,че друго освен някакво печено месо със салата няма да вкусам.Не мога да се пречупя,че само сега ще хапна една купичка,или лъжичка....
25.12.09
09:41
казано от Ines на 25.12.09, 06:29:
[ през цялото време си мислех за Оранйе
Шшшшт нали знаеш, че Оранжевия е женен :lol:
казано от Иван Шишманов на 25.12.09, 09:41:
[ през цялото време си мислех за Оранйе
Шшшшт нали знаеш, че Оранжевия е женен :lol:
Хахаха :) Е аз не споменах, че съм имала еротични фантазии с него... :) хахаха :) Така че жена му да ми прости...само с хубаво съм си мислила ;) :) :)
Така бях у баба ми и да ви кажа честно не ядох не ядох и все пак реших да ям от баклавата :)
10:00-7мандарини
13:00-пилешко месо,свинска пържола,малко повече питка,салата,1парче баклава+2парчета домашна торта гараш :) е прегреших, но въпреки всичко колкото и странно да звучи пак малко ядох...вие нямате идея иначе за какво тъпчене идеше реч преди по празници :) така че пак съм доволна :)
Днес ми е супер як ден :) Като се прибирах от баба ми и срещнах чичо ми не го бях виждала от 3месеца...отслабнал е 25килограма и много се е зарибил каза, че почва с фитнеса сериозно и каза д аочаквам пълна промяна от него до половин година :) Изглеждаше супер даже не го познах....да си призная честно като го видях да ходи по улицата даже го загледах и после осъзнах, че това всъщност е чичо ми хахахаха :) :) :) Много яка Коледа супер доволна съм :)
Юхууууууууууууууууууу :) Как сте ? :) Времето мноооооооого ми харесва :) Само за разходки в Южния парк :) :)
Вчера през деня имаше още 150грама ядки + малко питка+100грама кашкавал+100грама шунка
Ходих да гледам “Аватар”.... не планирам да ходя повече на кино поне до 2011г. , не до 2010г....2011!!!!!! :) Няма такъв филм...хубав е ама...направо се схванах в тази седнала позиция, краката ме заболяха от седене.. :)
26.12.09
Тренировка:1 час във фитнес + 4300метра
Храната:
07:30-100грама овес+1лъжица мед+30грама шоколад
13:00-2свински пържоли+готвено зеле+малко питка+1фреш от ябълки
казано от amistad на 26.12.09, 13:37:
Пробвай с Властелина ( Режисьорската версия ) :)
Абсурд!!! :) Като стана на 90години(ако живея с орлите) и не мога д аходя тогава ще ги гледам тия филми :)
15:30-1филийка+1дебърцина+15грама кашкавал+1орех(хаха)
19:30-готвено зеле+1свинска пържола+1малка купичка зеленчукова супа
23:001филийка+60грама филе+2моркова
Това е за днес :) Освен ако не откарам дооооооооооооооо не знам колко през нощта хаха,но мисля, че няма да се отцепвам чак толкова :)
Лека вечер :)
26.12.09
21:15
Доколкото се сещам трите части на Властелина режисьорската версия стигаха 10 часа :D
казано от RogerF на 26.12.09, 21:15:
Доколкото се сещам трите части на Властелина режисьорската версия стигаха 10 часа :D
Ау, УЖАС!! :) Трябва мента,глог и валериана да ми дадат преди да ме накарат да ги гледам... :) Само за спортен филм бих стояла толкова време на едно място... между другото гледайте Run for the dream- биографичния филм за Гейл Дивърс ...УНИКАЛЍЕН! аз преди доста врем его гледах по телевизията и от тогава го търся и никъде не мога д аго намеря,а е наистина супер мотивиращ и вдъхновяващ филм.. :)
И за да не е напълно спам коментара ми, поздравявам ви с тази снимка:
На излизане от Avatar, цялата зала беше с насълзени очи - мъже, жени и всичко останало ;)
казано от Витан на 26.12.09, 21:40:
На излизане от Avatar, цялата зала беше с насълзени очи - мъже, жени и всичко останало ;)
Винаги съм подозирала, че съм коравосърдечна ;) ... но сега всички подозрения бяха потвърдени и всички съмнения-премахнати!! :)
27.12.09
06:52
Някой филми са малко прехвалени, и при Аватар е така.Не е нещо чак толкова емоционално, като актьорска игра и сюжет.Аз по-скоро се кефя на ефектите и красивата идея и като цяло фентъзито( казвам фентъзи, защото филма сякаш се доближава повече до фентъзи, отколкото фантастика).Нека си реват останалите ;)
Витоо, признай си, ти рева ли? :lol:
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 27.12.09 06:53.
27.12.09
07:07
казано от Ines на 25.12.09, 13:31:
през цялото време си мислех за Оранйе
да си призная честно като го видях да ходи по улицата даже го загледах и после осъзнах, че това всъщност е чичо ми хахахаха :) :) :):lol: Палавница отвсякъде си ти Инес :P
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 07:09.
казано от Aleksandar Marinov на 27.12.09, 07:07:
казано от Ines на 25.12.09, 13:31:
през цялото време си мислех за Оранйе
да си призная честно като го видях да ходи по улицата даже го загледах и после осъзнах, че това всъщност е чичо ми хахахаха :) :) :):lol: Палавница отвсякъде си ти Инес :P
Хахахахаха :) :) :) :) :)
Така днес почивка(от тренировки) ,но почнах да уча за изпита по финанси и съм втрещена хаха аз принципно си падам голям гении относно висша математика,статистика и други подобни ама тия финанси са яко скука... :) Добре че не съм както бях едно време на всяка прочетена страница или разбрана формула да правя почивка за ядене хахаха :)
Храната:
08:15-80грама овес+2лъжици мед+30грама шоколад+фреш от ябълки(мислех да спя до късно понеже снощи стоях до доста късно, ама се събудих от глад и... :) )
10:15-80грама лешници
13:00-1парче домашна пица+1чушка пълнена с бобПриптен ден :)
17:00-мляко с какао + 3филийки+100грама кашкавал+1кренвирш+2моркова
20:30-2портокала
21:30-1филийка+50грама филе
От утре или по-скоро от вторник почват кислородните и специалните тренировки, което значи, че ще е доста тежко :) Дано тъпите ми клони(ръце и крака) най-накрая да са си починали и да почна да плувам, като хората и да си влизам в режимите, че иначе.... :) Утре за съжаление ще мога да отида само сутринта на тренировка, понеже трябва да ходя на някакви малоумни упражнения в УНСС... без коментар просто.. :)
Приятна вечер на всички :)
Мнението беше редактирано от Ines на 27.12.09 19:18.
Е не е толкова малоумно в тва УНСС - на мен много ми харесва и си го защитавам :).
бтв. Десо, удържах сълзите за 1 бройка брат ;)
казано от Витан на 27.12.09, 21:29:
Е не е толкова малоумно в тва УНСС - на мен много ми харесва и си го защитавам :).
бтв. Десо, удържах сълзите за 1 бройка брат ;)
Аааааа да се разберем :) И аз много си го харесвам УНСС !!! Винаги когато някой говори лошо за УНСС се възмущавам, но наистина е глупаво това за което трябва да ходя днес, не самия предмет, а причината поради която трябва да сме там! :)
Тренировката:
сухата3кръга- бял ластик(35);коремна(35);син ластик(35);въже(100)
4300във водата... ама зле е положението... не мога да повярвам, че още съм толкова уморена, краката как ми се схващат едва си завърших последните 400метра...направо ми иде да се самоудавя ;)
Храната:
05:30-100грама овес+1лъжица мед+1парче домашен ябълков щрудел
09:45-1банан+250мл мляко+250мл вода(на шейк) лелел много обичам бананови шейкчета :) :) :)
Добър вечер,
Да видим какви ги свърших аз днес...поняко се изумявам на какви неща съм способна смао и само да не пропускам тренировка...хаха такава врътка направих, за да отид ана тренировка,че ... :)
Така сега малко хленчене за тренировката, който иска да го пропусне специално ще му отбележа началото и края ;)
НАЧАЛО :)
ОФИЦИАЛНО ОБЯВЯВАМ„ ЧЕ СИ ТЪРСЯ СЕКУНДАНТ-ДОБРОВОЛЕЦ ЗА ХАРАКИРИ!!! :)
Значи от известно време пропускам да спомена, че ме боли едното коляно... и нещо последните дни загрубя положението и днес и на двете тренировки доста ме боля, даже бруст хич не можех да плувам, на кроула и на гърба подритвах само с единия крак, ама на бруста нямаше как, и все се навивам д акажа на тренера и все се разубеждавам... ииииии днес тъкмо мислех да и кажа, защото имах едни спринтове по 25 на бруста и пак не и казах и постисках зъби, а другата част от тренировката където имах бруст плувах кроул и тя като ме пита, защо не плувам бруст и казах, че съм се объркала... Много зле... мисля да посетя гробище заааааа авточасти примерно ;) туко виж имат някое коляно,рамо,врат допълнително и биха ми дали на заем ;) Между другото, като споменах за подритването с единия крак, ако не сте чували за Natalie Du Toit прочетете биографията и...супер мотивиращо е ... нямам думи просто, такива хора заслужават уважение!!!
КРАЙ :)
Тренировката:4100метра
Храната:
12:00-2пълнени чушки с боб+1морков+1домат
14:30-1портокал
18:00-2филийки+200грама пушен пуешки бут+зеле
19:30-1филийка+100грама от пуешкия бут+салата(кисело мляко,сирене,кисели краставички,печени чушки)+1чушка пълнена с боб
Вечерята ще я добавя после :)
Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 28.12.09 18:34.
28.12.09
16:57
казано от Ines на 28.12.09, 16:53:
Това нещо като съпруг ли е ....защото ако е такова ...нали знаеш ... :lol:
казано от Иван Шишманов на 28.12.09, 16:57:
Хахаха ами някоя отчаяна от мъжете жена може да приеме, че секунданта и мъжа са едно и също нещо ;) Ноооооооооо ж случая НЕ! :)
28.12.09
17:02
Първо стани идол и тогава. Със Сашо имаме по-големи шансове от теб :coolgrin:
28.12.09
17:03
казано от Oranje на 28.12.09, 17:02:
Първо стани идол и тогава. Със Сашо имаме по-големи шансове от теб :coolgrin:
Ами те тихите води обикновенно са доста дълбоки :)
28.12.09
18:00
Хех....аз си признавам,че пуснах някоя и друга сълза на “Аватар”-а....явно съм от по-драматично-сълзливите натури....знам ли :lol:
Абе Инес,къде го гледа тоя филм “run for the dream”....прерових Замундата,Арената и пр.,ама не го намерих....
Мнението беше редактирано от irenaiv на 28.12.09 18:01.
казано от irenaiv на 28.12.09, 18:00:
Хех....аз си признавам,че пуснах някоя и друга сълза на “Аватар”-а....явно съм от по-драматично-сълзливите натури....знам ли :lol:
Абе Инес,къде го гледа тоя филм “run for the dream”....прерових Замундата,Арената и пр.,ама не го намерих....
Да знам, че никъде го няма и аз го търся от около 4-5години насам хахаха... и не го продават даже :( ... Веднъж го даваха по телевизията и аз случайно попаднах на него дори не го гледах точно от самото начало, но филма есупер!!! Още помня как тя беше в инвалидна количка и и казваха, че няма шанс да се състезава, че може и да не може да ходи и тя отиде при тренера си и му каза “Тренер искам да отида на Олимпиадата” и той каза: “Няма проблем, ще купим билети за първия ред” ... тя го погледна и му отвърна ” Не, аз искам да се състезавам!” УНИКАЛНО!!
http://www.youtube.com/watch?v=V1zFeHJzS5E
Ето ти нещо, много по-тъжно от Аватар и Титаник взети заедно.